Fetele din America (103)
Raspunsuri - Pagina 10
honey79 spune:
Iuliana, mersi de raspuns.
O sa fac si certificatul aici la Consulat,impreuna cu schimbarea pasaportului. Si scap de nebunia din Romania.
Maica-mea nu prea poate face drumuri lungi, caci trebuie sa stea sa aiba grija de taica-meu.Asa, o jumatate de ora,o ora... da...dar mai mult, nu .
Nu mai stiu cine intreba de... lichidul amniotic.... Eu stiu ca se schimba cam la 6 ore... Sa bea multe lichide 3-4l de lichid pe zi...si va creste si cantitatea.
Pupici.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
alintaroma spune:
Corina Paste fericit! si iepurasul sa fie incaract pentru Raluca ca merita
Si Bianca a vopsit azi oute ca a fost la sleepover la niste prieteni care sunt catolici si au vopsit fetele impreuna. Si soata mea e catolic de acasa dar noi ne-am cununat la ortodoxi so ...
Noi Joi avem avaon ... eu inca muncesc la bagaje dar nu mai am mult . Dar emotiile cresc exonential ....
As vrea sa ma teleportez daca s-ar putea
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
corinadana spune:
Multumim Alintaroma!
Pai incearca de nu te stresa de acum... O sa ai atunci ceva ore bune de stres (asa incerc eu sa fac).
O sa stati mult in tara?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
lai spune:
Mergem la Houston! Ne-a fost greu sa ne hotaram, sper sa ne fi dat Doamne-Doamne gandul cel bun.
Sanzi, hai si voi!
Lai
Elenalove27 spune:
salut tuturor
Lai va urez numai bine in Houston si sa fiti fericiti! ...si noi vrem sa mergem in Huston dar nu am vandut aici casa la pretul care il dorim asa ca am hotarat sa mai stam ceva timp in Florida,... pe viitor venim si noi garantat la Houston.
sinzi mai incet cu prajiturile!!!!
pisik 4ever spune:
Cami, noi asteptam pentru octombrie. Inca nu stiu ce e, nici macar daca e unul sau 2 Pentru primul ai avut tot o cezariana? cum a fost? eu am avut cezariana si parca tot spre o a doua cezariana as opta.
gata m-ati convins - merg sa iau si eu masina de paine ca imi lsa gura apa!
... si albastricile lui mami 08.05.05
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by musetto
Sinziana, poti sa scrii aici si reteta pt gogosi? Pe cea pt cozonac am copiat-o deja :)
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
E aceiasi cu cea de cozonac!!!! Numai ca faci cercuri si le prajesti!!!!
Lai, cand va mutati??? Noi oricum mai la toamna...cred!!! hihi...Sotu e din ce in ce mai convins!!!! Am inteles ca vara e mai cald acolo ca in Florida...dar ne-om descurca!!! (ne luam casa cu piscina!!!! hihi)
Elena, placinta cu mere nu mai e...dar daca te grabesti ajungi la tort cu glazura de caramel!!!!!!
Honey, eu stiam ca bebe bea lichidul amiotic...sper sa fie bine!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Ramona J spune:
Fetelor, domnul P va multumeste pentru urari!
Alintaroma, scuze - n-am vrut sa zic ca ai fi cheap! Adevarul ca e bun Asti ala... Drum bun, noi intotdeauna ne pregatim pe ultima suta. Multumesc pentru urarile legate de Anuta, e toata personalitate si ne umple zilele de bucurie. Alexandru e dragut in felul lui, sfatos ca un mos. El e cel care ne aminteste sa incuiem usile seara etc. Zilele astea mi-a atras atentia ca Anuta e obosita si nu am de gind s-o pun in pat?
Ciuf, stii ca mi-e pe moarte computerul si nu pot apasa pe link. Nu ma mai tine in suspans, ce bautura e aia?
Lai, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun. Dar de ce vreti voi toate la Houston si nu la Dallas? Aici nu e umezeala.
Eu sint multumita de Sunbeam pentru piine. E drept ca fac doar piine cu ea. La inceput am avut mai mult elan si am incercat tot felul de retete, dar am hotarit sa renunt inainte sa rup cintarul. Mie mi-a placut zucchini bread din carticica lor cu retete. Dar cum faceti numai aluatul? Paziti masina si o opriti inainte sa coaca? A mea nu are setting separat pentru coca. E drept ca eu nu citesc instructiunile la nici un aparat.... Le butonez pe toate pina le dau de capat.
The best thing you can do for your children is to love your wife.