Fetele din America (103)
Raspunsuri - Pagina 14
miereamara spune:
Io's rupta, pe langa job-ul de la spital, scoala, thesis, ma duc la o familie de romani doua zile pe saptamana, 10 ore pe zi, sa am grija de doi copilasi, un baietel de sase ani si o fetita de sase luni!!! Copii sunt cumintei, imi era un pic teama ca nu o sa ma descurc cu bebe mic, dar e OK, ma platesc cu 110 dolari pe zi si mi se pare super bine, de-abia imi fac practica pt cand o sa am bebe al meu.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
ciuf spune:
quote:
Originally posted by cenia
hai ca am gasit informatia despre ridicarea vizelor pt unguri, cine are rude acolo e fericit. uite aici articolul:
http://www.gardianul.ro/2008/03/16/externe-c3/a_dracului_ax_ungaria_scap_de_vize_rom_nia_nu-s110860.html
poate face si romanul exceptie si face un acord bilateral cu America cum au facut si astia.
cine stie?
cine nu are, ca noi, refuz la viza pt parinti de doua ori, nu stiti cit de frustrat te simti ca nu-i poti aduce macar odata sa vada si ei cum stai, ce faci tu prin America...na, asta-i treaba speram si asteptam.
poze
poze vechi
Cenia, sa fiu sincera, eu nu prea agreez ridicarea vizelor pentru Romania. Nu as vrea sa ajunga si pe aici scursura Romaniei. Ma uit in orasul meu, avem multe companii de calculatoare, microcipuri si sunt si romani angajati, numai unul si unul. Comunitatea romaneasca e bine vazuta de americani.
Daca apar tiganii pe aici sa fure, sa murdareasca orasul, pai atunci vai de numele nostru.
Ieri am fost la film, e a doua oara in 7 ani de America, cand ies la un film. Am vazut 4 luni, 3 saptamani ... Tipele cu care am fost au parut impresionate de subiectul filmului, conditiile din Ro. Nu conteneau sa ma intrebe in timpul filmului daca si acum e la fel.
Dar ca sa ma intorc la vizele pentru romani, zau ca nu vreau sa se aprobe. Scuze de deranjez pe cineva.
Carmen, ca si tine, habar n-am avut ca venea Pastele catolic. Am fost total pe langa.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
josefine spune:
eu macar as vrea sa le dea mai usor rudelor celor de aici. sau sa le dea mai usor celor care par OK, nu sa fie asa tafnosi si sa refuze vizele pe motiv de nedormit cum trebuie.
de altfel, nici eu nu prea sunt de acord cu scosul vizelor, cam din aceleasi motive enumerate de ciuf.
alintaroma spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Am priceput Alintaroma! sa ti trimit niste soare de aici?! ieri Ralu juma de zi s a balacit in piscina. Asa de cald a fost...Dar care este Bianca dintre cele doua "best friends"?
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Bianca e cea satena cu parul lung.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
corinadana spune:
Frumusica si tare finuta! Sa ti traiasca! Ce sampon folosesti tu ptr parul ei?
Am fost azi la check up la dentist cu Ralu si ne a dat un gel cu fluor sa l puna seara pe dinti dupa ce se spala si apoi clateste.
Si m a inebunit cu appointment ul ce vrea sa l faca cu ortho dentistul Astia ar fi in stare sa i puna braces in gura Ralucai. Uf! Am mai cancelat de doua ori intalnirea asta dar de data asta merg si sigur o sa mi zica de sarmele alea... Au inebunit de tot, parerea mea. Zice ca are dintii crowded, dar frate nu are decat 8 ani maxilarele ei nu mai cresc???
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
pumba spune:
corinadana- noua ne-a dat o pasta de dinti cu fluor ,dar nu trebuie sa se clateasca dupa.
vizele - nici mie nu mi-ar conveni sa de-a liber .tot din motivele enumerate de ciuf.
cenia- imi pare rau pt cele patite de tine cu viza.
alintaroma- drum bun, fara peripetii si vacanta placuta!
vreau si eu cu voi.nu au comentat ,ca pierde fetita ta la scoala? la noi poate lipsi doar 20 de zile din anul scolar.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Ramona J spune:
Lasati fetelor preturile si frigul din CT si veniti mai la sud. Chiar azi cind am fost la Rec Center ma gindeam ca la NY eram hotarita sa dau $100 pe luna pentru gym si nu oferea nici jumatate din ce au aici la o fractiune de pret. Mi-a venit asta in gind, vazind mormanele de prosoape albe pufoase, care sint acolo doar sa le folosesti. La Recreation Center! E drept ca mi se face dor de NY, dar si acum mi se pare ca visez cind vad cit confort ai aici. Ma rog, eu m-am cam babit.
Andrada, zic si eu ca tine. Copiii vad ca sintem happy daca ei tot vorbesc de iepuras.
Adriana m, nu stiu ce sa fie cu driver's license. Nici eu n-am asteptat atit.
Vitamine gasesti la Whole Foods, daca ai vreunul in apropiere.
Alintaroma, ai facut bagajele?
Carmenbr, ce haios e Eric!
Corinadana, voi deja sinteti tehnologizati serios. Eu am tinut piept cererilor pina acum. Nu stiu cit mai pot, a descoperit copilul Wii si de atunci il pomeneste intr-una. A hotarit ca nu mai vrea Xbox (de parca din ala ar fi avut!), ci Wii. Asta pina or scoate astia urmatoarea nazdravanie. Adevarul e ca si eu as face putina miscare la Wii...
Eu n-as duce fata la orthodontist. Sigur ca-i mai creste maxilarul! Daca vrei sa mergi pentru linistea ta si iti recomanda cine stie ce tratament, cere si o second opinion.
Cenia, sint pufoase gogosile alea necrescute? Par simple de facut, asta-i genul de reteta la care ma "aventurez" si eu.
Cu vizele am si eu sentimente contradictorii. Vad ca oricine vrea sa vina la noi primeste viza. Fara invitatie scrisa, fara dovezi bancare... Chiar incepusem sa ma gindesc ca dau viza cu prea mare usurinta. (Daca nu v-ati prins, a primit socrul meu viza.)
Miere, esti harnica si curajoasa! Eu pina sa am copii mi-era si teama sa ma apropii de bebelusi. Cind am fost nevoita (ma dadeau afara) sa plec de la spital dupa ce l-am nascut pe Alexandru, as fi vrut sa fie luuuung drumul pina acasa pentru ca ma apucase panica, nu stiam ce sa ma fac. Am supravietuit, dar cu greu.
Ciuf, nici eu n-am mai fost la film de cind a fost mama in iarna. In rest, parintele norocos il duce pe Alexandru la un Ratatouille sau ce se nimereste sa fie pentru copii. Pe Anuta inca n-am indraznit s-o ducem, cind o veni vremea aia ne bucuram de filmele astea in familie.
Pumba, 20 de zile mi se pare mult - e o luna! Daca am retinut eu bine, aici copilul are dreptul la noua absente. Chiar mi se pareau putine, dar uite ca in anul asta scolar Alexandru inca n-a lipsit deloc.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Si io zic la fel, sa inchida usile ca noi sintem inauntru.
Si pe Marcu il spal cu prescription paste d-aia Colgate.
Am fost si la second opinion cind a avut carii, si doctorul de cupii a vrut sa il sedeze usor sa i le trateze. Acum merge cu mine la al meu ( fara sedari...etc),
Dar cind se fac "sealing" alea? Numai la dintii definitivi?
A
PS miereamara cred ca esti frinta, o sa ti se para primavara cind ii vei avea pe ai tai
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
honey79 spune:
Va anunt ca sora-mea tocmai a primit si ea viza pe 10 ani.
E adevarat ca a aplicat in Franta, caci acolo sta ea acum... dar,desi se astepta sa fie greu, mai ales ca ea e doar studenta in Franta, la Sorbone.... nu i-au pus decat vreo 3 intrebari si gata. A doua zi a avut deja pasaportul cu viza pe el.
Cat despre scoaterea vizelor pentru toti romanii... si eu merg cu voi. Nu mi-ar conveni, sincer. Deja suntem "cunoscuti" in Europa pentru scursurile noastre... eu zic ca e de-ajuns.
Totusi, mi-ar placea sa se dea vize mai usor... pentru cei care aplica,si au pe cineva aici, in US.
Mi se pare chiar de bun simt...sa vrei sa-tyi vezi copiii /fratii/etc... sa vrei sa ii vizitezi,din cand in cand.
Urmaresc sa imi iau si eu zilele astea o masina de paine.Am avut in Germania una, si n-am prea folosit-o.Apoi, am dat-o de pomana..caci n-o puteam aduce aici din cauza de voltaj.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
corinadana spune:
Bravo lui Alexandru ca nu a lipsit deloc. Noi am bagat 3 zile cand a fost tare bolnavioara. Nu o sa i pun braces la varsta asta.
La Uca la scoala dupa ce ai 20 de absente teacher ul anunta directoarea. Mai departe nu stiu ce se intampla...
Nu te lasa Ramona la Wii ala ca nu o sa i mai dezlipesti de el.
Honey felicitari sorei tale ptr viza!
Vai fetelor de apuca si vin tiganii aici vai de noi cand o sa mai pronuntam cuvantul roman. Ar face ravagii aici la cata experienta au si la cat e de lejer aici in multe magazine.
Andrada cand apar in spate masele definitive alea daca vrei i le poate seal. Pe la 5-6 anisori parca incep sa apara in spate.
Pumba poate ca ptr a voastra e pasta, ce i a dat ei e gel care cica l pune dupa ce s a spalat pe dinti, lasa 1 min si apoi clateste.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai