Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
M&M spune:
Sibylle, ce motan !!!
Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
bufi spune:
fetelor ati fost racita vreo una pe perioada sarcinii?ce ati facut? ce ati luat? eu am 19 sapt
nu am facut febra,mai mi-a trecut si gatul, dar imi curge nasul de nu mai pot...
beau ceai cu miere si lamaie, in rest nimic...oricum nu sunt o fana a medicamentelor
asa de tampita este vremea asta...cred ca am transpirat si asa m-am ales cu raceala...
ca sa schimb ideea eu as face masaj...inteleg ca cel de relaxare este recomandat pt noi. faceti masaj? unde? cat costa?
sarcina usor si sa avem cei mai sanatosi di frumosi bebei!!!
Bufi
Alina Maria spune:
Camy fain ca va mutati la locul vostru , sa vezi ce bine o sa-ti fie de acum .
Sybi bine ca ai mai scris , chiar ne gandeam la tine , de zapacita sunt si eu , uit multe , vreau multe , nu fac mai nimic sau fac prea mult si tot asa .
Boti si pisicul meu isi facea de cap , incepuse sa faca pipi prin casa , cica sa marcheze teritoriul , l-am castrat acum 2 saptamani si nu mai face , e cuminte acum . E bine sa ai un animalut in casa mai ales pt. copii , dar de multe ori imi pare rau ca l-am luat , face par toata casa , eu dau cu aspiratorul zilnic .
Cristina ia-o mai usor cu ciocolata , zau , nu cred ca e bun asa in prostie , treci pe fructe inapoi , ce inseamna asta , hai suntem gravide si sa ne facem de cap ? nu nu nu te las . Si eu mai mananc cate o bucatica dar dupa ma opresc .
La fetele cu soacre nu stiu ce sa zic ca eu nu am , a murit inainte de a o cunoaste eu . Mie imi pare rau ca sotul zice ca era o femeie cu inima mare si avea f. multi prieteni .
Acum mi-am baut cafeaua si ma enerveaza Mandy care imi cere tot timpul altceva , si nu ma lasa inpace deloc . Offff de abia astept sa o duc la gradinita la 12.30 .
Alina 26 si Mandy Stephanie 3 ani
M&M spune:
quote:
Originally posted by bufi
fetelor ati fost racita vreo una pe perioada sarcinii?ce ati facut? ce ati luat? eu am 19 sapt
nu am facut febra,mai mi-a trecut si gatul, dar imi curge nasul de nu mai pot...
beau ceai cu miere si lamaie, in rest nimic...oricum nu sunt o fana a medicamentelor
asa de tampita este vremea asta...cred ca am transpirat si asa m-am ales cu raceala...
ca sa schimb ideea eu as face masaj...inteleg ca cel de relaxare este recomandat pt noi. faceti masaj? unde? cat costa?
sarcina usor si sa avem cei mai sanatosi di frumosi bebei!!!
Bufi
Bufi, eu am fost racita acum o luna. Nici eu nu am facut febra, dar nasul imi curgea intr-una. Nu mai suportam!!!! Am tot baut ceaiuri cu miere si lamaie, dar nimic. MI-a trecut dupa ce am luat Oscillococcinum. E indicat in sarcina si la bebei.
AlinaM, nici eu nu stiu ce e cu mine!!!! O sa arunc toata ciocolata pe care o am in casa, si am ceva provizii facute...
Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Alina Maria spune:
Bufi asa am patit si eu acu o saptamana ,am fost la dr. si a vrut sa imi dea penicilina , eu am rafuzat si iam zis sa imi de-a alta alternativa , ei bine mi-a dat o solutiue cu care sa fac galgare , adica sa iau in gura sa clatesc si sa scuip . De doua ori pe zi , si asa mi-a trecut . Era cam aiurea dar macar nu am luat antibiotic .
Alina 26 si Mandy Stephanie 3 ani
mcoca spune:
Bufi, si ia si cate o vitamina C de un gram pe zi. FAce minuni. Ar fi bine sa iei din cea naturala (Acerola de ex) dar din pacate este cam de 3 ori mai scumpa decat cea de sinteza.
Vicky 26+ si Maya
Bebele casei
tiberica spune:
Da, da cred ca scutecele lui Mada erau cele in set de cate 4, mi-au placut mult cele cu inimioare...
Fetelor si eu sunt un mare fac al fructelor dar de 2 saptamaqni nu stiu ce sa ma fac pentru ca as manca si paine goala si deja in 22 sapt am pus 6 kg...
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 21+
Dai Vointa , Iei Putere!
MissJJ spune:
Neatza si de la noi fetele!
Eu is treaza de la ora 6 ca asa a binevoit printesa, stapana casei.
Azi e si Flo acasa ca ieri a venit mai devreme ca fiind Pastele catolic nu prea au de munca asa ca pana marti abia nu mai merge la sevrici.
El a dormit of course pana la 9 ca asa e intelegerea el doarme dim eu dorm la pranz.
Si acuma is super happy a i-am lasta bucataria pe mana lui sa stranga la runda de dim vase farfurii gunoi si ce mai e de strans biberoane etc. Ce bine e cand nu ma scol de dim si ma bag pana in gat in bucatarie.
Hai ca m-am laudat destul.
On the downside vremea e de doi bani e soare da cu niste colti, ca dinti nu se pot chema, e frig de numa si vantul ala nebun care continua sa ne chinuie.
Sibylle ma bucur tare mult ca mai scrii, hai vino si ne povesteste ca ne-ai facut curioase. Faina faza cu motanelul stiu si eu cum ii ca si ale mele asa faceau la 4 dim mieunau la usa de la balcon si ori vroiau afara ori mergeau la laditza si atata scurmau si mieunau ca vb ta aruncam cu ceva dupa ele sa inceteze. da is si tare simpatici si iubaretzi abia astept sa terminam si aici de amenajat sa vina si bebe 2 si sa ne luam si noi macar o pisica, catel mai incolo, ca matzele nu is asa tolerante la tuhait is mai rezistente si riposteaza daca e nevoie.
Boti sorry ca tre sa il dai pe ozzy oleaca da e si spre binele lui ca sigur nu ii place nebuneala din casa cu renovarile si etc, noi cand ne-am mutat de la casa la apartament matza noastra nici nu a vrut sa vina a trebuit sa o lasam o perioada la fosta casa sa ii ducem zilnic mancare si cu explicatii si scuzele de rigoare sa incerc sa o aducem la apartament, greu tare fiintze sensibiloase.
Boti ms de raspunsul cu plantutza.
Anka deci asa cu planta asta, am ales si eu o planta belea, cea mai sensibila creca posibila din tot magazinul, da era si cea mai frumoasa , eu ma stradui sa nu o omor daca se duce asta e tre sa iau cactusi, da aia nu imi plac asa mult, am sa vad merg si intreb numai de plante super rezistente ca vreau si eu plantutza ca afara cu vremea asta nebuna ce planta sa reziste??? Toporasii si narcisele care au dat deja au murit de la atata vant si frig.
Cristina eu asa ma patit de la o sarcina la alta la cea cu Ari papam numai fructe si iaurt in cantitati industraile si acu bag dulciuri si tot felul de chesti complet nesanatoase ma chinui si cu fructele da eu care normal papa cu placere fructe acuma nu merg si basta.
Camy ma bucur mult pt voi o sa fie greu cand si lucrezi in casa dar nu e imposibil am trecut si noi prin asta vara trecuta da tare bine mai era ca eram singuri restul nu mai conta ca ne culcam numai spre dim si eram plini de var si vopsele si etc, incet incet it all comes toghether. Tu cand pui poze sa va vedem?
Dana imi pare rau sa aud ca nu te-ai odihnit deloc. E nasol tare cu insomniile si durerile de sold si de spate da ce sa ii facem tre sa suportam mai e putin si vin si bebeii.
Vicky ma bucur ca esti mai ok si mai binedispusa, va fi bine ai sa vezi.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
vias spune:
Bufi eu de cand am aflat ca sunt insarcinata si mi-a zis dr sa am grija sa nu racesc, a doua zi am racit si m-a tinut pana am intat in 4 luni .....doar am baut ceai cu miere si lamaie....si atat!!!
ai grija de tine, baga fructe cu vit C....ceaiuri multe...si o sa te faci bine....
Cami 23s, cu Timeea Cristina
pustai
vias spune:
Mada....eu nu stiu sa pun poze...trimite-mi si mie adresa si parola de pe picassa....pe adresa mea personala (camytza_joe@yahoo.com)...poate asa o sa reusesc sa pun acolo..aici am incercat de mai multe ori....dar nu ma decurc
Cami 23s, cu Timeea Cristina
pustai