Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 8
oanasm spune:
mda boti mult mai ieftin la unguri cam orice ..de la mancare la haine...mobilier...case; legat de matze...vaii..si noi avem una traznita rau de tot si puii care ii face sunt si mai tampitzei ca ea; unu dintre ei isi sugea burtica cand era mic...asa cum ii sugea la ma-sa tzatzuca de lapte..vai..si se facea fleshca de propria-i saliva
camy bravoooo!!! ce fain ca va mutati finally!!! las ca le faceti voi restul intre timp!
subscriu si io la "m-am tampit cu ciocolata" io mancam inainte mereu un pic...eh..acum acel pic devine tot mai mare
cristina 3kg !? bravo maica..io 4 de la 47 la 51 lumea zice ca nu se vede..dar vaiiii...inca nici burta nu mi se vede klumea ..undde naiba s-or fi pus cele 4kile!? mai ales ca merg si la inot aproape zilnic...
sybille tare matzu tau!!! ...asteptam gafa vietii!
Oana
17+ cu
o noua viata
filmuletz bb
Chuny spune:
Mada, mai vin, dar acu scriu doar un mesaj scrut de pisici ca apoi tre sa mai si lucrez.
Deci ai dreptate cu pisicile pe langa copii. Se spune ca o pisica invata un copil ce e respectul spre deosebire de un caine care se lasa maltratat in ultimul hal de bebe. O pisica reista o data, de doua ori, dar apoi riposteaza.
Sibylle saptamana 28
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
Chuny spune:
Oana, vine si gafa mai incolo.
Sibylle saptamana 28
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
AnnaBaby spune:
Buna fetele frumoasele!
Ma inscriu si eu pe lista celor entuziasmate de venirea weekend-ului! Yeeeeeeeeeeee!
Ankalaura, Didi multa bafta la dr azi, sa veniti nu,ai cu vesti bune!
Camy ma bucur pt tine ca in sfarsit va mutati in casuta voastra! Adevarul este ca numic nu se compara cu casa ta, locsorul tau in care poti sa faci ce vrei fara sa fii nevoit sa te cenzurezi sau sa dai explicatii altora, mai ales soacrei. Bine, ca nici cu mama nu-i mai bine! Oricum sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cuibusorul vostru!
Bufi vroiam sa-ti spun despre oscilococinum dar am vazut ca deja s-a vorbit despre el. Despre masaj pot sa-ti spun ca e super - eu fac de o luna deja, de 3 ori pe saptamana - kinetoterapie si masaj si ,ma simt tare bine! Daca ai unde sa mergi eu iti recomand cu caldura! Norocul meu este ca sala e chiar langa blocul meu iar cea cu care este chiar vecina mea de sub mine, de la care am ce invata ca e o mamica tanara (22 ani) de 2 copii, amandoi nascuti natural!
Daca vreti sa vedeti un "burdihan" de 23 saptamani sa va uitati ca am pus 2 poze noi pe picasa!
Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Camy ti-am trimis mail si ti-am dat add si la lista de messenger. Vezi daca resuesti ti-am scris pe mail toate ce si cum.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
danangie spune:
Buna dimineata si de la mine.....chiar daca ar fi trebuit sa zic buna ziua....
SUN eu de felul meu sunt rea la somn.....si inainte daca nu reuseam sa dorm eram foarte morocanoasa.....sau daca dormeam si ceva ma trezea asa dintr-o data....toata ziua era stricata.Stiu si eu ca pana in sapt 31, 32 se mai misca asa mult pe urm amai putin ca nu prea mai au loc.
CRISTINA stii azi noapte.....daca eram rupta de oboseala....parca eram in coma....erau momente cand abia imi tineam ochii deschisi....stii faza aia cand mai mai dai sa adormi....deci eu zic ca eram destul de relaxata atunci....dar el nimic.....mai tare.....sigur eram si agitata din cauza oboselii dar efectiv nu stiam ce sa mai fac. Am citit si din o carte, ca am zis sa-mi distrag atentia de la el.....dar fara nici o sansa. Eram agitata....dar tensiunea era buna si pulsul la fel.....nu stiu ce a avut bb....Stii si eu am ceva zile de cand mananc dulciuri!! Eu care nu le suportam!! Chiar ma ingrijoreaza chestia asta ca nu vreau sa explodez.
BOTI cata dreptate ai in legatura cu frica de la inceputul sarcinii si acu' de la sfarsitul ei....Frumos antrenament cu pisicul....stii nu stiu de ce...dar mie intotdeauna mi-a fost frica de pisici. Sa nu ma zgaraie. Avea bunica 2 pisici....stateam mereu la distanta.
VICKY e foarte posibil...ce-i drept ieri dupa-amiaza pentru mine nu a fost chiar asa frumos....eram cam depresa....imi vine sa-mi dau cu tesla in cap cand zic asa ceva.....cand ar trebui sa fiu fericita,etc......dar nu-mi explic starile astea....
CARPIOARA vezi sa nu te obosesti la curatenie. Eu mobila inca nu am cumparat-o...mai tarziu....oricum la mine mobila inseamna....patutul si dulapul pentru hainute.
TIBERICA multumesc de sugestii, eu am incercat si lapte cald cu miere, si ceai de musetel.....dar la mine din pacate nu au efect.
BUJO tin pumnii si eu pentru la Cluj, asteptam vesti.
DIDI de la ce sa fie oare petele? Sa intri si sa ne spui ce ai facut la eco,da?
CAMY da, asa e. eu am deschis odiseea. Dar putea sa fie orisicine din noi. S-a intamplat sa o deschid eu, ceea ce m-a bucurat enorm ca tare mi-am dorit sa deschid o noua odisee. Imi pare rau de situatia ta de acasa. Nici eu cu soacra nu am relatii bune, dar din fericire ne despart 2000 de km. Ma bucur enorm ca va mutati! Ai sa vezi ce mult se schimba situatia si starea psihica dintre voi. Ma bucur tare mult.Acolo vei avea internet?
DARA si mie doctorita mi-a zis ca am un fibrom uterin pe la sapt....17 parca......cand am fost la un alt doctor la sapt 21....nu-l mai gasea.....
ALINA ce frumos ca ai gradina! Ce mi-ar fi placut sa am si eu. Cred ca as fi stat numai in gradina la plantat flori si la ingrijitul lor!Spatele te doare jos in zona sacrala? Ca pe mine acolo ma doare si chiar as vrea sa stiu ce iti face.
SIBYLLE bine ai revenit, si tu ai pisic. Dar cu toxo cum stai?
BUFI pai daca e numai atat...lasa sa treaca de la sine. Lichide multe, legume, fructe..in special portocale care contin vitamina C. Paracetamol in caz de febra. Insanatosire grabnica. Eu numai odata am fost racita , dar asta chiar la inceputul sarcinii.
MADA fain ca sotul sta acasa. Voi nu sunteti catolici nu? Uneori parca ma simt si vinovata ca am plans de nervi azi noapte....dar eram asa de obosita ca imi vine sa vomit....
Eu am stat treaza cam pana pe la 5,15....pe urma cred ca am adormit pana la 6,00 cand s-a trezit sotul sa plece la munca.....m-am dus in camera si am dormit dusa pana la 9,30.....cand m-am dus la baie...si am mai dormit in reprize pana la 10,50. Acu' astept pe sora ca vine de la Modena cu nepoata...va sta la mine pana duminica.
Paste fericit pentru cine e catolic!!
mult asteptat
locca spune:
Salutare pe la pranz
Apropos de intalnire, si pt. mine ora 1 e nefezabila, atunci tre sa hranesc copilul din dotare si sa-l pun la nani. Dar daca vom fi prin zona (in general in herastrau mergem dimineata in w/e) poate trec sa va salut macar.
Asaaa, fetele cu branza de vaci, eu cand eram in state si aveam nevoie imi faceam singura branza de vaci din lapte cu iaurt, cam cum se face la bebei.
Sun, tu stai in militari? Acolo stau parintii mei si mi-am petrecut si eu vreo 20 de ani din viata. Vin destul de des in zona, poate ne-om vedea candva, inainte sau dupa nastere.
Referitor la polizu, eu am stat acum 2 ani jumate la etajul 2, unde sunt si salile de nastere intr-o rezerva cu 4 paturi si cu baie proprie. A fost chiar civilizat.
Mai vroiam sa zic ca piticul acela la noi in familie s-a distribuit la sot, el e ala care vine dupa mine si mai sterge. La curatenie e maniac.
Sibylle, tare motanul
Monica, si la mine se face spanacul cu bucatele de lamaie, din dobrogea se trage mama .
Eu maine o sa fac tocanita de ciuperci.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
MissJJ spune:
Sibylle de asta si zic am avut destule pisici si catei am avut, si pisicile nu stau mult si ii pun la respect catelul saracul sta si sufera la tuhait sau numai cand ii vede fuge si nu mai stie unde sa se ascunda saracul asa ca incepem cu pisica care se descurca si singura fara pb si apoi cand mai cresc oleaca luam un catel de talie mai mica, ca nu avem spatiu de unul mai mare asa cum visez eu.
Bufi eu la raceala ca aici nu este oscilo ala ma descurcam cu ceai lamaie miere si faringosept pt gat si paracetamol pt febra cam atata. e nasol si frustrant da trece. Multa sanatate.
Tiberica, Boti sorry daca v-au ramas in gand muslinurile alea. Eu am preferat alea albe ca prin cate trec saracele, alea cu modele is mai de moft asa si plus consider ca is si scumpe pt folosul lor. fata mea le foloseste si cand doarme mereu doarme cu una am preferat asa decat o sg paturica care sa nu ma lase sa o spal asa o data la doua zile ii schimb si muslinul, cand era mica o folosea sa o rontzaie decat degetele mai bine muslinul.
Merg acu sa pun poze sa exemplific cum doarme fiicamea cu muslinul si acuma, pozele is facute ieri la somnul de la pranz.
Bebe 2
MissJJ spune:
Dana nu noi nu suntem catolici. Dar aici is si atunci este mai liber la munca adik site-ul e deschis da nu prea se munceste si cum nu este mult de munca nu are rost sa mearga numai ca sa piarda vremea ca nici nu face bani multi asa ca sta si el si de odihneste si mai face prin casa ca sunt destul de facut.
Bebe 2
AnnaBaby spune:
Mada scuze ca intreb, dar n-am fost pe faza la discutiile despre muslin, insa am vazut pozele si am ramas tare uimita. ce e chestia asta si la ce foloseste? Nu se sufoca copilul cu ea pe fata? Sau nu despre asta e vorba?
Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze