Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
boticelina spune:
Onutzule, vazut bozele, f frumoase. Ce noroc aveti voi ca sunteti asa aproape de unguri... Am fost si eu odata la Budapesta si am trecut prin mai multe magazine, e luxus acolo, mult mai ieftin ca la noi.
Dap, nasol ca tre sa plece si Ozzy, uite-asa incet-incet, au ajuns la mama toate pisicile simpatice si io raman acasa cu aia batrana si nebuna (o birmaneza pretioasa si rea) dar care, fiindca acum ma are doar pe mine aproape, parca s-a mai imblinzit. Macar asta are tabieturi, n-o scoti din ale ei nici s-o tai cu cutitu', ea isi face nevoile la buda si numai acolo. Daca n-ar insista sa-mi doarma in jurul capului ar fi perfecta, ca ma sperii naibii noaptea cand ma trezesc cu ceva cald si moale si torcator in jurul urechilor
Monica 23+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
vias spune:
'neata gagici..
e vineri.......vine we-ul...yupiiiiii....
De maine ne mutam la casa noastra....in sfarsit sotul meu a inteles ca ma omoara faptul ca stau la ai lui....asa ca ne mutam...chiar daca mai trebuie lucrat...o sa le facem acolo...
Cami 23s, cu Timeea Cristina
pustai
mcoca spune:
Camy, bravo pentru victorie!!! O prietena de-a mea zicea ca toate soacrele au mers la scoala de soacre :) si cred ca avea dreptate.
Vicky 26+ si Maya
Bebele casei
Alina Maria spune:
Buna dimineata si bine v-am gasit fetelor , multumesc pt. mesajele anterioare si ca ati fost alaturi de mine .
Am citit tot dar nu mai stiu ce cui vroiam sa scriu , iar in mare parte s-a raspuns cu ce vroiam sa spun si eu .
Eu am fost foarte ocupata , cu treburi de-ale casei si prin gradina .
Astazi merg la fizioterapeut ca si eu am probleme mari cu spatele , si dorm f.f. prost .
Ma duc sa fac o cafea ca pic de son pe jos .
Alina 26 si Mandy Stephanie 3 ani
dara_d spune:
Camy ce ma bucur pentru tine sper sa fi mai linistita si s ate bucuri de sarcina de acum inainte,ca mereu ai tot avut diferite probleme,BRAVO
Da ai dreptate e bestial ca vine weekend-ul cufundata in gandirea mea pesimista treaba asta am uitat-o.
24+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
mcoca spune:
Alina, ma bucur ca te-ai ocupat ieri. O sa te obisnuiesti acasa si o sa-ti gasesti propriul ritm. Eu cred ca o sa te super ajute kineto. Si eu o sa cer, ca de cateva zile ma cam doare spatele (o durere binecunoscuta care cedeaza la masaj) si in plus e si relaxant.
Vicky 26+ si Maya
Bebele casei
M&M spune:
quote:
Originally posted by Didi81
Anca, eu am programare de la 12. Sunt cu inima cat un purice, ca azi-dimineata am avut o secretie foarte roz . Nu imi mai revin odata... toata saptamana a fost cand bine, cand rozalio-cafenie...
Didi 23+
Didi, acum vreo 2 saptamani am avut si eu 3 zile in care am avut o secretie maronie, apoi rozl. Am fost la doctor totul era ok cu bebe, cu placenta, colul inchis. Mi-am facut un sumar de urina si urocultura si am descoperit o infectie urinara de toata frumusetea. Doctora mi-a explicat ca din cauza infectiei aparuse acea " mica sangerare".
Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Eu de o saptamana , m-am tampit, ca altfel nu pot sa zic despre mine. Eu mare fan al fructelor , eu mare mancator de fructe, am inceput de o saptamana sa mananc zilnic cate o ciocolata mare , ciocolata cu lapte si cafea!!!!
Dara, dar ce e cu nodulul acela de care zici tu, ca eu nu prea am inteles.
Oana , eu am luat pan aacum vreo 3 kg, dar eu ma simt tare unflata si am impresia ca alea 3 de fapt sunt vreo 10...Tu , cate ai luat???
Caprioara, felicitari pt mobila .
Boti, "pisica nebuna si batrana". M-ai facut sa rad la cum ai descris-o!!! Ai grija de tine, nu te obosi prea mult!
Camy, sa stapaniti sanatosi casuta!!!!
Vicky, eu am o soacra super!!!! O data la 2 saptamani vine sa vada de ce mai avem nevoie si cu ce poate sa ne ajute. Chiar ma simt prost ca eu nu prea mai fac nimic in ultima vreme...
Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ankalaura spune:
BOTI _ neeeehhh! Nu suntem intarziere soro, ca soacra-mea sta in nord, in Bacau, si la ei inca ningea sapt trecuta.... Alte exemple - cand la noi in Bucuresti pica toata floarea din copaci, la ei abia pleznesc mugurii. Cand pe litoral si in Bucuresti porumbul de fiert e deja trecut si teapan, la soacra-mea e plin de lapte. In septembrie si octombrie are zmeurul plin de fructe mari cat unghia de la degetul mare a unui barbat. samd
CAMY - mutare usoara! Ma bucur ca veti avea liniste de acum incolo. Cat de mult conteaza sa ai acoperisul tau!!!
Acuma fug
Anca mami de Eliza si 25+ cu Ligia Stefania
Chuny spune:
Buna ziua dragelor,
Apar si eu din an in Pasti cu ceva vesti. Noi suntem bine, iar eu sunt o zapacita si jumatate. Macar de-ar fi asta singurul defect.
Boticelina, m-ai distrat cu Ozzi al tau, imi pare rau ca trebuie sa plece de acasa si sper sa supravietuiesti psihic despartirii. Tre sa zic si eu ceva de Aliosha al meu (motanul ... ca sa nu se inteleaga altceva, mai ales dupa ce veti citi textul) si zgomotele : el isi face nevoile intotdeauna dimineata la ora 5, iar procesul e in 3 reprize.
1.zburdam de fericire in toate coltuzrile casei, facem cat mai mult zgomot ca sa stie toata casa ca urmeaza mersul la toaleta
2.actul in sine, facut cu mult entuziasm, apoi scurmam in nisip vreo 2 minute f zgomotos
3.zburdam de fericire ca am facut-o, mieunam cu volumul la maxim de vreo 5 ori si iar zburdam de fericire
Sotul si Vladimir dorm dusi la ora aia, numai eu stau de veghe, mai injur, mai arunc cu un papuc pe durata celei de-a treia reprize ( in primele 2 reprize nu indraznesc, ca sa nu stric placerea omului) ...
Si al meu roade pungi si nu stiam ca e asa de periculos. Nici eu nu il las, insa sunt singura ca mai face asta si cand nu-s acasa.
Io mai vin, ca tre sa va povestesc gafa vietzii mele si alte peripetzii. O zi buna!
Sibylle saptamana 27
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir