Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Am facut si noi ochi, adik Ari a facut de la 5:40 am zis ca mor cand am vazut cat e ceasul i-am dus niste laptic si i-am zis nani si s-a linistit si la 8 fara ceva s-a trezit. Oricum ieri la pranz nu a dormit cat trebuia si a fost asa agitatie pe aici si e si ea rupta de oboseala saracutza.
Am reusit sa recuperez din urma ce ati scris, cam slaba activitatea weekendul asta da recuperam noi nu? By the way capitolul trecut l-am scris in 2 zile. Eu l-am deschis dim cand m-am trezit si a doua zi deja seara deschideam cap asta.
Sursula am auzit si eu pe aici despre soia cum ca nu e chiar asa buna cum se zicea pana acuma da nu ca ar dauna sau ceva.
Camy pupici multi nu te mai enereva si supara in halul asta ca nu iti face bine nici tie nici la burtica, lasa ca incet, incet toate o sa intre pe fagasul lor.
Boti multumim mult. Mai cam asa e oricum noi i-am zis noi facem asta da 5 ani sa nu o aud cu mofturi ca vrea sa creasca chiria si etc de aia nici nu prea poate comenta mult. Na intr-un fel e bine ca putem face oricum in caz de ceva noi am pastrat toate facturile tot tot ce am bagat in casa materiale etc, ca sa nu mai socotim manopera daca am fi adus meseriasi sa faca treaba.
Tecky eu de ex de sarcina trecuta mi-a aparut asa peste tot pe tot corpul dar nu pe fatza ca niste cosulete cum ar veni ca si cum m-ar fi piscat tantarii sau ceva da peste tot si dupa ce am nascut tot asa au ramas, nu stiu din ce cauza da culmea ca nu is pe piele ca sa zic asa parca ar fi multe pete mici mici rosii sub piele.
Narci multumim de complimente. Ma bucur ca va place melodia.
Boti nu e prea devreme sa fii pregatita si eu aveam bagajul ready din timp ca nu stii ce si daca lasi pe ultimele momente te trezesti ca uiti ceva asa ca mai bine din timp.
Dia sa le porti sanatoasa sa pui poze sa vedem si noi.
Spor la casa in continuare si noi tot asa vrem sa facem chiar daca dureaza mai mult si efortul e mai mare sa zic asa da facem cum vrem noi si mai econosim si niste bani ca aici firmele astea cer niste scoruri sa faca interioare si etc noua ne trebuie casa la rosu cum zici tu ca pe urma noi putem face restul, mai ales ca Flo asta face peretii interiori impartirea camerelor etc.
Alina Maria spor la cumparaturi si noi vrem acuma sa luam draperii noi in sufragerie am vazut unele superbe is 70 un set si ne trebuie doua ca na is doua ferestre da nici nu se compara cu alea care sunt ale casei care is si al naibii de greu de calcat is din bumbac din ala tapan care sta super botit azi tre sa le spal si sa le calc de ude ca altfel nu am nici o sansa. Si seturi de farfurii neparat ne trebuie vreo doua ca avem un sg set care l-am luat cand ne-am cunpscut si ala mai ieftin oleaca a fost f bun da s-au cam ciobit si s-au uzat si daca vine lumea la botez noi nu avem atatea farfurii pt toti. Tacamuri avem cu tona vreo 4 seturi dintre care unul din ala mare cu toate celea.
Narci "Madaaaaaaaaaa.....ne-ai spalat creieruuuuuu!!!!!" Te cheama Luana? Ca asa am vazut de la mail daca nu ma insel.
Tecky multumim.
Sorelix ma bucur ca v-ati simtit bine si ai apucat sa te alinti cu blanosul tau care e un dulce.
Anaxena asteptam pozele cu figura de ratonas.
Anka f frumoase pozele cu burtica si Eliza. Asa e cu preturile de la multe magazine au niste scoruri, la ikea is mai acceptabile si au unele chestii chiar faine.
Atb felicitari pt schimbarea prefixului. Am pus din nou si pozele cu stilul lui Ari de a dormi, daca vrei poti intra sa le vezi.
Danabb1 bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si papcios. Sa ne dai data ta de nastere data ultimului ciclu ca dpn-ul la-i scris deja ca sa te putem trece pe listutza.
Biri multumim mult de complimente. Printesa ta ce mai face?
Sorelix thank u, thank u.
Dara . Sa folositi sanatosi tot ce ati cumparat.
Lori da nasol cu maselele astea. Felicitari pritenei tale ca pp ca a nascut deja.
Caprioara spor si voua la renovari si noi tre sa triem acusi tot ce e prin cutii si sa ne hotaram daca pastram toate ca avem o multimea de minunatii pe acolo.
Anna nu vrem intradevar sa ne mai mutam de aici decat la casa noastra. Stiu ca pare ciudat ca altii nu ar investi in casa altuia dar e pt noi noi stam aici si am vrut sa putem sta in curat ca oamenii nu cu mobila altora veche si in mizeria lor. Oricum o casa ca a noastra gata renovata de propietar adik spovaita pe deasupra oleaca si facuta sa para mai moderna putin e in jur de 1000 1000 si pe luna ceea ce nu ne permitem aici noi dam 800 pe luna chiria. Si materialele toate le-am luat la oferte cand am avut noi bani si investesc odata da apoi stau linistita e curat carpetele is noi copii se pot juca linistiti si pot avea si eu un pat cum trebuie sa dorm comod nu pe vechiturile altora.
Bujo vai ce ma bucur sa aud ca totul este bine cu Filip. Pupici multi multi!!
Mona tinem pumnii sa fiti ok si tu si bebe Codrin.
La noi de ieri s-a facut f frig si ninge lucru care nu prea se intampla in zona asta sa ninga pana acuma numai de dour ori a fost zapada de cand suntem in uk si aia a durat asa vreo 24 de ore maxim.
Gata am recuperat fug si eu sa pap micul dejun si apoi sa spal baile ca alea au mai ramas si mai pe seara ma ocup de perdele si draperii sa le spal si sa le pun la loc sa nu mai stam cu cearsaful in geam.
Pupici tuturor revin mai incolo si o saptamana cat mai usoara si mai frumoasa va doresc.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Bujo bravo, ma bucur pt tine ca totul e in regula cu Filip!

Caprioara pt scurtarea programului de la 8h la 6h (adica un sfert) iti trebuie o adeverinta de la medicul de familie prin care sa-ti recomande acest lucru si o cerere facuta de tine. Ambele documente le trimiti la resurse umane.

Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

anaxena, acum am vazut si eu ce hainute frumoase ai luat pentru Maria. Cel putin costumasul ala rosu e bestial, de unde l-ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumesc Mada asa sa dea DD sa fie .Sincer abia astept sa treaca timpul ramas pana la nastere,si ca sa scap de acest strescu nodulul si pentru ca abia astept sa imi tin fetita in brate.Voi cele care mai aveti un copil macar puteti sa-l giugiuliti pe acela dar noi care suntem la primul ...........
Pupici

24+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetelor!
Weekendul pe forum e foarte plictisitor pt ca mai toata lumea este plecata si nu scrie mai nimeni dar uite ca de luni incep sa curga paginile!
Bujo ma bucur mult ca Filip este bine!
Ankalaura foarte frumoase pozele cu burtica si cu fetita ta Eliza,cred ca abia asteapta sa-si cunoasca surioara.
Dara poate reusesti sa pui poze cu hainutele!
Anaxena cel mai mult mi-a placut treningul roz adidas,Maria va fii o fetita foarte moderna!
Caprioara eu chiar azi am vb cu cei de la Cord Blood Center pt recoltarea celulelor stem.Astept sa-mi trimita contractul sa-l semnez si apoi kitul pt recoltare.Se pare ca e cea mai buna firma de recoltare din Romania.
Pupici la toate
Tecky 25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Bravo, ma bucur pt Bujo, asa vreau sa incepem sapt cu vesti bune!!!
Prietena mea a nascut un baietel de 3.800, 52 de cm, fara epidurala si totul a mers ca la carte, asa vreau sa fie si la noi mamicile de pepenasi

Lori26+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Lcazangiu multe felicitari prietenei tale si sa-i traiasca BB!

Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Si eu tot cu Cord Blood Center o sa fac recoltarea ,eu deja am vorbit cu ei si mi-au trimis contractele,au fost asa de bine intentionati si de rapizi ca mi-au trimis 2 plicuri in loc de unul la 2 zile distanta dar normal#351; ca voi completa doar unul.Azi ma duc acasa si o sa le completez ,maine sper sa reusesc sa le pun la posta.Apoi o sa va anunt cand imi vor trimite chitul de recoltare.

24+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragelor va invit la capitolul numarul 48 din odiseea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna dragelor!
Intru si eu pe la voi cu o intrebare ca voi sunteti mai avansate si mai experimentate!
La ultima eco BB meu nu a vrut nicicum sa ne arate sexul.Si acum toata lumea imi spune ca daca nu vrea sa arate e in majoritatea cazurilor fetita.La voi cum a fost? Se verifica lucrul asta sau nu?

Diana
16+ sper la un

Mergi la inceput