Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
anaxena spune:
abia ashtept sa se faca vineri sa ajung la Kidex si la Ikea si sa cumpar multe lucruri pt bb
Ana-Maria27+
am oMARIA!!!AMR 13sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
vias spune:
'neata burtici,
am venit si eu la servici in opincute...si vad ca se strica vremea...nu-mi place..
cat despre mutat...nu m-am mutat dar o sa ma mut...saptamana asta...mi-am luat si actele azi la mine...o sa merg sa le zic celor de la RDS sa vina pana joi sa-mi bage tel si net....am facut contractele, numai sa vina sa bage firele...
...vine mama mea saptamana asta la mine...si cu ocazia asta merg la casuta mea....sper sa fie bine...Doamne Ajuta!!!
stie cineva ceva de Bujo??...eu mai stau vreo ora si o sa o sun...stiu ca este bine...dar ma tot gandesc la ea...
Cami 23s+, cu Timeea Cristina
pustai
anaxena spune:
poze burtica www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">27sapt+hainute bb
Ana-Maria27+
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
boticelina spune:
Pupici la burtici si de la noi!
In primul rand, un gand bun pt Bujo si Mona
Biri, daca te inspira, eu am facut saptamana trecuta limba cu masline si supa crema de morcovi si saptamana asta voi incepe cu o supa cu galuste si pilaf cu rondele de morcovi si ciupercute. Pe mine poti sa te bazezi pt retete potrivite si pentru Anna fiindca si io trebuie sa mananc chestii moi si usor de mestecat si inghitit
Sun, dupa cum am zis, buli e un scump, chiar si asa, cu boticul murdar Si ozzy se bucura de gradina la mama, se pare ca doar eu sufar ca e plecat . De doua zile s-a pus pe rintzait gazonul din fata casei...
Lori si eu am avut niste emotii groaznice cand a nascut prietena mea, si mai eram si in spital la 600 de km departare, of tot etaju stia ca-mi naste prietena, eram ca un leu in cusca...
Dara Sa stapaniti sanatosi lucrusoarele bebelinei, poate pui poze sa ne delectam si noi. Lucru valabil si pt Sun de altfel
Anaxena, Kidex nu-i pt copii mai mari? Vor avea si lucruri de bebe?
Monica 23+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
anaxena spune:
am vb cu bujo: Filip nu are nimik,nimik!!!!si e si un grasunel de 600g!!!!
Ana-Maria27+
proiectul bebe pink
vias spune:
am vb cu Bujo....ca nu am mai avut rabdare...si Filip e sanatos tun...mai multe o las pe mamica...
pustai
Caprioara spune:
Buna gagici,
Acu am terminat de citit tot ce ati scris, insa din pacate nu mai am timp sa va scriu prea multe, ca mai trebuie sa si lucrez azi.
Noi am fost sambata la doctor, unde nu am facut eco, doar am pus eu intrebari:
- cum e treaba cu recoltatul de celule stem? mi-a raspuns ca Polizu (unde voi naste eu) are contract cu Cord Blood si sa-i contactez, ca el e de parere ca se merita si ca a facut deja asa ceva (mie imi era ca nu a facut)
- daca mai trebe sa face ceva analize? a zis sa vin saptamana asta dimineata si o sa-mi faca analizele uzuale si urina
- despre programul de 6 ore, mi-a zis ca doamna asistenta care imi va recolta analizele o sa-mi povesteasca atunci ce si cum trebuie sa fac; mi s-a parut cam aiurea raspunsul...
- despre zburat cu avionul peste o luna, el ma sfatuiescte sa incerc sa merg mai bine undeva nu prea departe in concediu, dar ca daca vreau neaparat vorbim atunci de adeverinta pentru zbor
- despre rezerva nastere in Polizu, trebuie sa ma inscriu pe o lista de programari cica, dar asta cu o luna inainte, nu acum
Mie Polizu mi se pare ca are conditii civilizate, scriu asta pentru ca stiu ca s-a mai discutat daca e nasol sau nu in aceasta maternitate.
Noi suntem cu casa cu fundul in sus, am scos toate hainele si jucariile de la Matei din camera, am eliberat peretele care trebuie dublat, barbatu' cu un prieten au pus deja vata de sticla si polistiren, au chituit si mai au de chituit ceva si azi cica, apoi sa-i dea o lavabila. Dupa ce se usuca trebe sa asezam mobila si apoi sa cumparam autocolant sa reconditionam mobila veche, ca sa se potriveasca cu cea noua. Iar la sfarsit, sa asez eu toate hainele si jucariile la loc, dupa ce vom face si o triere a lor. La partea cu trierea si datul de jucarii, deja avem insa mari proteste , Matei nu prea vrea sa auda.
Anka, referitor la concediu de odihna io am scris mai demult despre asta. Mie la HR mi-au zis ca am dreptul si la zilele de concediu de odihna aferente celor 126 zile de pre si postnatal, pentru ca se asimileaza aceste 126 zile cu concediu medical, pentru care se acorda connced de odihna. Ciudat este insa ca din raspunsul lui Marius la legislative la un subiect pe aceasta tema nu am inteles asa, ci pe dos. Dar eu m-am decis sa nu mai fac valuri, iau zilele de concediu daca HR-ul mi le da si zic sarumana.
Felicitari pentru marirea de salariu. Vazut si pozele cu flori si burtici, super!
Boti, cum stai cu bulbucii?
Cami,imi pare rau ca iar esti suparata.
Sun, eu pot veni sambata asta dar si viitoare la intalneala. Oricum sambata asta sunt Kidex si Targul de Turism la Romexpo, la care vreau sa ajung.
Anaxena, ce bine ca ne-ai dat vestea cea buna!
Bujo, felicitari pentru bb Filip sanatos !!!! Doamne ajuta!
Bai, chiar trebe sa fug, nu va suparati pe mine, da?
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (24+sapt)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
AnnaBaby spune:
Buna fetelor! Incepem o noua saptamana cu forte "proaspete"! Dupa un weekend plin in care m-am ghiftuit cu mancaruri care mai de care mai "usurele" (ca am gasit in final niste prieteni catolici la care sa mananc pasca si cozonac!!!) am revenit la serviciu
Sun ti-am vazut animalutul, e tare dragalas! Multa bafta saptamana asta la serviciu, priveste partea buna a lucrurilor, daca tot spui ca e ultima mai ai putin si gata! Eu mai am de asteptat pana in mai la sfarsit!
Mada meritati felicitari pt munca depusa. Intradevar e ciudat cum ati investit atat in situatia in care stati cu chirie; dar banuiesc ca aveti un contract pe un termen lung si nu vreti sa va mutati prea curabd de acolo! Oricum a iesit foarte frumos!
Lcazangiu a trecut "luna de miere" dar nu-i nimic, aveti o viata intreaga inainte sa o faceti cum vreti voi, sa fie toata de miere! Eu va urez oricum sa fiti fericiti, sanatosi si impliniti!
Ankalaura am vazut si burtica ta, e foarte draguta!
Danabb1 bine ai venit, sa ai o sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!
Despre soia - si mie imi placea mai demult si cumparam destul de des pana cand a fost scandalul ala cand s-a aflat ca e modificata genetic. Si gata cu soia!
Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze
Gini75 spune:
Buna fetelor.
Am fost si eu sambata la ecografia de morfologie fetala. Bebelina noastra a fost foarte rusinoasa, nu ne-a lasat deloc sa-i vedem fata. Are 532 de grame, e mai micuta cu o saptaman decat DPN, dar a zis ca e bine. Domnul doctor a glumit cu noi si a zis ca are picioruse de balerina. Sper sa fie totul bine si de acum inainte.
Aseara a fost agitata si in sfarsit a simtit-o si taticul ei care s-a speriat cand a simtit ca misca ceva.
Va doresc o zi usoara.
Gini 23+
dara_d spune:
Vai ce ma bucur fetelor ca este ok cu Filip al lui Bujo.,asteptam detalii cand ajungi acasa .BRAVO.
Salutari Caprioara ,din ce citesc vad ca esti in amenajari.
Boticelina ,as pune poze dar nici nu le-am facut macar ,abia mi-a facut sotul mie cateva poze in timpul sarcinii.Iar eu si tehnica calculatorului sunt 2 chestii diferite,nu stiu sa le descarc , sa la trimit dar poate las lenea de o parte si ma mobilizez.Tu cum te mai simti cand mergi la medic sa vezi cum stai cu lichidul???
Camy pus poate reusesti si te muti la tine acasa ,sper de data asta sa nu mai intampini probleme.
24+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png