Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Buna gravidutelor,
Hop si eu pe forum, cam somnoroasa de la vremea asta...

Dana, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos

Anaxena, vazut pozele, foarte frumoasa burtica . Ce dragut e costumasul rosu!

Sun, simpatic foc blanosul tau!

Bujo, ma bucur enorm sa aud vesti bune , intra sa ne dai detalii.

Gini, felicitari pentru eco, si fetita mea e cu cateva zile mai mica decat DPN, dar asta nu e o problema, fiecare creste in ritmul lui.

Despre Mona mai aveti vesti? Sper sa fie bine si ea .

Nu stiu ce am avut ieri, am fost foarte bosumflata, cred ca sutn putin dusa cu pluta ; m-a durut si capul si am dormit foarte prost azi-noapte, dar azi parca am mai revenit pe pamant. Ma apuca asa uneori si ma stresez din fel de fel de motive mai mult imaginare... de exemplu imi e teama sa nu li se intample ceva celor dragi, desii nu am nici un motiv de ingrijorare, ati mai pomenti asa ceva?!?

Didi 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danabb1 spune:

Pentru listuta: Dr. Ilcu Gladiola,Maternitatea Botosani(nu stiu daca are nume,este una singura in oras),DN:5-11-1984,UM:23-10-2007(daca asta inseamna ultima menstruatie),DPN:28-07-2008,Constantin
Astazi am fost la doamna doctor si a vazut ca am sarcina joasa,asta inseamna ceva rau ca ne-a chemat la spital sa ne faca un control gineco chiar a glumit ceva de doua zile internare,este posibil,in rest a mai zis ceva de placenta fundica gr 0,si de bine de bebe,chiar i-am facut o pozica cu cocoselul ca sa-i aratam lui taticu.
Dana22+Constantin

Mergi la inceput