Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
Louana_me spune:
Pentru Mona si Bujo: Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza Sa.
Totul este greu pana devine usor....
sursula spune:
LOUANA-MULTUMESC MULT!Scria in revista Sana ca dauneaza creierului fatului si m-am speriat,desi mi s-a parut cam dubios...
vias spune:
'neata gagici.
sper sa fie totul in regula cu Bujo, Mona si bebelusii lor....Doamne Ajuta!!!
..eu din pacate tot la socrii sunt, m-am certat cu Cristi...nu ne-am mutat si se pare ac nu ne mai mutam ...prea curand...asta este nu mi-ar ajuta si mie Dumnezeul asta cumva....
...imi vine sa plang...aici cum scot un cuvant cum sar toti pe mine....am reusit sa ma cert zdravan si cu Cristi..
...merg sa ma plimb...altfel o sa-mi explodeze capul...
Cami 23s+, cu Timeea Cristina
pustai
Didi81 spune:
Camy, hai nu fi trista, ca o sa treaca si perioada asta . Foarte bine ca te duci la plimbare, daca nu ii mai suporti, macar nu-i mai baga in seama.
Didi 23+
boticelina spune:
Buna dimineata gagici!
Mada felicitari pentru cum arata casutza. Dupa umila mea parere proprietareasa aia ar trebui sa va pupe talpile, ca ati investit o multime de timp, bani si cred ca ati crescut valoarea proprietatii cu mult de cand stati acolo! E foarte frumos tapetul pe perete, cum am spus, discret si elegant, Bravo!
Sursula nici eu nu am auzit ca soia ar dauna in sarcina, de ce, care ar putea fi explicatia? Soia e o proteina vegetala complexa, e sora cu lintea, nautul si mazarea, ce rau ar putea face? Nu mai pune si tu botul la toate chestiile alarmiste scrise de diletanti!
Bujolinule tin pumnii pt maine la Cluj, sunt convinsa ca bebe Filip e bine. Aveti grija la drum, aveti unde sta acolo de plecati de azi?
Camy nu mai fi te rog asa negativista ca nu-ti face bine nici tie, nici Timeei. Gandeste-te si tu ca lucrurile nu se pot aranja peste noapte, ce sa faci cu burta la gura intr-o casa goala? Da, nu e situatia ideala locuitul cu socri, dar un pic de rabdare si se vor rezolva si astea, o sa vezi. Doar adu-ti aminte ca acum 1 luna erai in prag de divort si, s-a intamplat ceva? O sa va mutati, relax...
Eu acum ma pregatesc sa ma imbrac si sa trag o fuga pe la bancomat si apoi la un magazin, ca mai am 2 lei (pe bune) in buzunar si frigiderul gol golut, n-aveam niciun chef, asa de bine leneveam si citeam...
Monica 23+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Tecky spune:
Fetelor cam de vreo saptamana mi-au aparut pe fata si pe corp mici pete rosii ca niste alunite.Aveti idee ce ar putea fi?
Am aflat ca pentru durerile de mijloc si spate in sarcina este recomandata crema de Arnica.Mi-am cumparat si eu azi un tub,costa 5 Ron.O sa va zic daca la mine are efect!
Bujo multa bafta maine la dr si asteptam vesti!
Tecky 25 sapt
narcisa.s spune:
Christos a inviat!Aici e ziua de Pasti.Fara oua vopsite, fara miel, fara cozonacel...Da' noi sa fim sanatosi.Suntem fericiti ca suntem impreuna si pana la urma invierea Domnului o putem sarbatori si cu un sandvis , cu o salata si o praji cu branza, nu??
Fetelor va intalniti azi sau nu?Ca mie nu imi e in clar, sa astept poze sau sa nu astept?Hmm??
Mada, ascultat piesa...Suuuuper, cum dadeam amandoi din cap prin casa, hehehe.Si am vazut si tapetul, Vil ma tot intreaba daca chiar voi l-ati pus si daca voi ati facut si tavanul...A iesit grozaaaaavvv
Referitor la soia, si noi mancam.Si ulei de soia, si lapte de soia, si sos de soia.Nu am auzit sa fie interzis si nici un dr nu mi-a spus nimic.
Bujo, succes maine la Cluj.Cu bb Filip e bine deja!!
Madina, multumesc pentru lamuririle cu Garmastanul, daca il primesc voi incerca sa il folosesc din luna a 8-a
Ankalaura, m-am uitat la floricele.Frumoase frumoase!!!
Mey Camy, eu nu inteleg de ce va tot certati??Ce motiv aveti de-i cearta in casa?Care-i faza?
Tecky, nu stiu mama ce-i cu petele dar sa stii ca eu am mai vazut gravidute cu pete, daca nu-i alergie nu cred ca e vreun motiv de ingrijorare.Sunt inestetice?
De Monalac stiti ceva??
Sun-ule te-ai intors sau ai ramas cu blanosu'??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (21+)si Vil asteptand o
AMR 19
boticelina spune:
M-am intors si eu, hmmm, ce liniste pe aici, ntz, ntz, ntz.
Tecky ti-am vazut pozele, m-a amuzat teribil cea in care sotul tau se straduieste sa te intreaca la capitolul burtici Nus' ce sa zic de alunitze, si prietenei mele i-au aparut multe in sarcina, dar inchise la culoare (ea e bruneta insa). Eu ma lupt cu pielea de pe obraji/pometi, care e ultra-uscata si am facut si niste cojite, ma tot dau cu crema, vad ca parca si-au mai revenit...
Si daca tot am fost dusa-n sat cu doru' si singura pe deasupra, am facut primele cumparaturi pt bagajul de spital. Da' va rog io nu radeti de mine, stiti ca sunt stresata cu nasterea prematura in ultimul timp. Am socotit io ca-s deja in luna a 6-a si as putea sa incep. Pina ajung in luna a 7-a vreau sa am valiza pregatita cu de toate, la indemna, uf, m-a atins fandacsia...
Am luat vata (3 pachete), cosmetice (sampon, ulei de corp, gel de baie, crema de fund, toate de la Bubchen) pt ambele bebelushe (adica si pt finutza daca tot am dat iama in bonurile de masa) si un pachet mic de pampers newborn. Dupa cum ati vazut le-am luat pe ascuns, ca daca ma vede familionu' ca le-am luat de pe acum ma declara nebuna si ma leaga de pat
Monica 23+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
dia_filipas spune:
Buna fetele!!
In sfarsit s-a mai incalzit afara! Am fost si eu la o plimbare, la cumparaturi, sa-mi reinnoiesc garderoba de primavara: o gecutza gen Fidel Castro, tare interesanta, papuci si pantaloni de trening.
Boti mare figura esti tu cu pregatirile!! Da acu stau si ma gandesc ca la cat de repede trece vremea...imediat e luna 7-a si tre facut bagajul...
Narcisa casa noastra are 235 m patrati suprafata locuibila, cu garaj incorporat la parter, are parter + mansarda + 2 beciuri si a costat zidita, acoperita si cu geamuri termopane 15.000 Euro. Noi am facut-o in regim propriu, adica un meserias zidar, sotul cu tatal meu si eu cu mama la muncile mai usoare. Am hamalit ceva, dar a meritat efortul!
Camy imi pare rau ca nu v-au iesit planurile!! Nu te necaji si nu pune la suflet...eu intr-un fel te inteleg ca si eu m-am saturat sa stau pe capul altora si sa nu pot face cum vreau eu...dar o sa merite asteptarea o sa vezi!
No, eu va las deocamdata, ca mai am vreo juma de pagina de tradus si de cand o lalai..e prea soare afara si nu am cheeeefff!!
Pupici!
dia 24+ Miruna
strumfuletz
poze
slideshow
Alina Maria spune:
Hristos a inviat si paste fericit pt. cele care sarbatoriti . Noi sarbatorim si nu prea , am ornat casa si atat . Oua rosii si ceva pasca cu miel fac de pastele ortodox .
Camy imi pare rau de situatia ta , ai rabdare si fii puternica toate sunt trecatoare . Suntem alaturi de tine .
Boti si eu sunt tot ca tine nu am stare pana nu am totul gata , in camera am cam de toate dar bagajul de spital nu l-am facut inca , o sa il fac sigur in urmatoarele 4 saptamani , vb. ta poate va venii mai devreme bb. eu de unde sa stiu si nu vreau sa ma ia pe nepregatite .
Tecky merci de ideea cu crema , oare cum s-o numi aici . Cat despre pete , poate e mai bine sa le vada cineva , desi pot fii pete de sarcina .
Maine merg sa fac iar niste cumparaturi la Ikea , vreau draperii in sufragerie , dulap special de medicamente sa il agat in camera de munci grele , vreau o noptiera la patutul lui Mandy cu o veoza , si un dulap agatator care e de fapt deschis fara usite , acolo sa ii pun cartile si niste papusele . Si vedem noi ce mai gasim , as mai vrea si un set nou de farfurii .
Azi ne odihnim un pic .
Alina 26 si Mandy Stephanie 3 ani