Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Tecky ia uite ce tocmai am primit pe mail: http://us.f382.mail.yahoo.com/ym/ShowLetter?MsgId=3315_6219656_6067_3853_4405_0_20031_18743_609288916&Idx=0&YY=13909&y5beta=yes&y5beta=yes&inc=25&order=down&sort=date&pos=0&view=a&head=b&box=Inbox
e despre petele rosii.
E in engleza, sper ca intelegi.

dia 24+ Miruna

strumfuletz
poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Madaaaaaaaaaa.....ne-ai spalat creieruuuuuu!!!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Boti e foarte bine ca ai inceput sa-ti pregatesti bagajul pt spital.Eu vineri am fost in Cora si am cumparat un bax de pampersi new-born,servetele umede,ulei de corp pt masaj Johnsons,sapun si sampon pt bb Nivea si pt mine am cumparat absorbante pt sani in cazul in care imi apare colostrul,2 pachete de absorbante normale si mai tb sa-mi cumpar si o pompa pt sani,2 camasi de noapte.
Narcisa ce mi-au aparut pe fata mie sunt ca niste punctulete mici rosii,nu sunt pete sau cosuri,par ca niste vinisoare mici rosii.
Dia nu merge sa deschid ce mi-ai trimis despre petele rosii.In privinta englezei ma descurc destul de bine pt ca am terminat facultatea de limbi straine.
Mada foarte elegant tapetul ales de tine!
Pupici la toate
Tecky 25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

I'm back! Si am stat juma de ora sa citesc ce ati scris de vineri pana acum..incredibil! V-am balacarit in gandul meu, da' la ce dor mi-a fost de voi, va iert...

Nu mai scriu epistola, sa ma iertati! Desi chiar am citit tot, dar macar azi sa scapati!:)

Vroiam doar sa spun ca ma gandesc la Bujo si Mona si ma rog sa fie totul nu bine cu perfect! Si va fi!

Va mai scriu mai incolo...acum vreau sa descarc pozele cu bestiutza mea..cel mai frumos si mai iubit si mai pufos si iubitor si si si...copil-catel din lume! Mi-am incarcat bateriile cum nu credeam, am stat bot in bot aproape mereu, am facut gratare, am stat cu ai mei, am stat cu nashii, am mancat bunatati, Galu a primit complimente si foarte multe cadouri....a fost minunat!

Si m-am gandit la Garghi si mami a ei, pt ca ne-am intors prin C-ta, ca ne-a tot batut un prieten la cap sa mergem sa vedem un teren in Ovidiu, ca vrea omu sa ne facem case de vacanta in gasca:)

Cam atat cu laudatul de la noi! Ma'c sa descarc pozele si mai vin...

Puuuup cele mai faine gravidute ever!

SUN26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna seara mamicilor
mey ,voi tot vb de bagajul de spital si eu vineri fac 28sapt-adicq luna a 7a!!!si n-am cumparat nimik!
azi m-am bronzat,eu vroiam doar sa ma incalzesc si am stat doar in bustiera,pantaloni de trening si ochelari aferenti la ochi..drept urmare soarele m-a pacalit si m-am ales cu o burtica si un decolteu bronzat ,dar si cu rama de la ochelari imprimata pe fatza,sotzul zice ca arat ca un raton,lui i se pare tare amuzant,mie nu
si nici sa zici ca remediez situatia sapt asta,ca am inteles ca se strica vremea

Ana-Maria27+
am oMARIA!!!AMR 13sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ana ce hazlie! Nu-ti faci o pozica sa te vedem si noi asa ratonush?

Ma gandeam cu intalnirea...putem sa asteptam pana maine cand sigur spun orele de repetitie, putem sa schimbam ora (ca am vazut ca oricum e cu schepsis pt cateva fete), putem sa schimbam locatia dar sa alegem una la fel de usoara si pt fetele din provincie, putem sa ne vedem duminica sau putem sa ne vedem in alt weekend. Eu zic sa spuna fiecare ce si cum. Pt mine, din pacate, varianta cu alt weekend e cam dificila...pt ca le am cam pline pe urmatoarele!
Dar facem cum hotaram toate!!!

Am pus si eu 2 pozici cu bestiutza mea...porcusoru meu zgarmator in florile lu' tata:)

Si am vazut tapet de Sor-mea supeeeer, burtica de Anna super, Aida de Didi frumoasa foc, Camy frumusica la cununie, flori dragute de Anka si o Ligiutza agitata. Sunt foarte mandra de voi...numai gravidute una si una. Io ce-oi cauta?:)))

SUN26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena chiar daca nu te-ai bronzat uniform,e bine totusi ca te-ai bronzat!
Sun e superb catelul tau,parca ar fi o jucarie de plus!Sa-ti traiasca!In legatura cu intalnirea,mie mi-ar convenii sa ramana ziua de sambata pt ca duminica ma duc la o nepotica in provincie sa ii rupa turta.
Pupici la toate
Tecky 25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina82 spune:

Buna, mamicutzelor ..am emotii ca nu stiu ce sa zic, mai ales ca e pt prima oara cand va scriu, cu toate ca e ceva vreme de cand va citesc.
Intru in sapt 19 de sarcina, iar la ecograf s-a vazut ca e baietel, desi nu e sigur 100%.
Abia astept sa va cunosc mai bine...si sa va impartasesc si voua emotiile acestei prime sarcini pt mine..si sa va ascult si voua bucuriile!
Va pup pe toate!

Mamicutza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Tecky, poate itzi spune o cosmeticiana mai multe, nu e cuperoza sau cum se numeste??

Boti, despre ce-i cartea, ca eu nu stiu...Hmmm??

Gaaaaluuuuuu!!V-ati intors!!Si vad ca ai adus-o si pe mama-ta inapoi!!Ce bine!Pai normal ca Galu a primit complimente, ce te asteptai??Ce a primit, ce cadoutze?Blanosul e un frumooossss..

Anaxena m-ai facut curioasa, cum te-ai putut bronza??Daca ai chef si timp sa pui o poza

Mey fetelor, de ce eram eu convinsa ca azi aveti intalnirea?Si stateam cu ochiu' pe Picasa toata ziua sa vad poze??Si mai eram si suparata ca uite, Bujo n-ajunge la intalnire?Hmmm?Nu stitzi...Nici eu

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut fetele.
Am pus poze cu burtoiul de 25 s+ incepand cu asta. Am lasat albumul public deocamdata ca i-am dat link si fratelui meu. Il fac eu privat mai incolo

CAMY - imi pare rau ca nu v-ati mutat si imi pare si mai rau ca la tine, din pacate, continua starea asta de stres care nu face bine deloc lui bebe

NARCI - saptamana viitoare ne intalnim mai

DIA - extraordinar cu casuta... Bravo voua!
Nu mai stiu ce traduci tu? Traduci si franceza? Daca da, facem si noi un business?

TECKY - nu stiu cum sunt petele tate, dar iti pot spune ca la prima sarcina mie chiar mi-au aparut niste mici alunite rosiatice, pe piept mai ales, si am cam ramas cu ele. Pe una am rupt-o din greseala si ma cam panicasem atunci. Asta daca arata ca alunitele mici, putin in relief. In afara de astea, aveam si pete, dar au fost foarte vizibile pe fata imediat dupa ce am nascut - habar n-am de ce, de la efort (ca am nascut cumplit de greu cu Eliza) ori asa o trebui.. nu stiu, dar mi se parea ca am o moaca groaznica... de fapt asa ma si simteam si asta a durat pana a doua zi. Poate ca la tine e altceva

Eu nu m-am gandit inca la bagajul de spital. Azi am fost sa vedem de patut si am pierdut vremea de pomana si am ars benzina degeaba
Am vazut doar 2-3 modele - nu am gasit showroom-ul ala de bebelusi de care auzisem - unul mai frumusel dar nu pentru ca avem noi nevoie, cel care s-ar fi potrivit ca dimensiuni si culoare era simplu si cu zabrele dar costa 5 milioane jumate fara saltea
Sooo... Ikea scrie pe fundul nostru si cu asta basta.
Toate magazinele alea pline de incompetenti si habarnisti, no marketing, no strategie, no comert! Peste tot apareau doar numele de magazine. Orbecaiai ca nebunul ca sa gasesti scara care ducea la etaj. Nu degeaba ii zice depozit - aici o masuta de TV, alaturi un cuier, alaturi o masa de bucatarie, apoi o etajera, o comoda, un pat matrimonial, niste scaune, un coltar de bucatarie, si tot asa, toate tipurile de lemn si toate culorile! Fara logica, tote de-a gramada!!! Nici o indicatie spre un anume tip de incapere, sau o anume serie de ceva!!! NIMIC!'
O tanti bezmetica ne intreaba ce cautam. "Patut de bebelus" "Nu avem aici dar va arat in catalog" Cauta tanti, rasfoieste cataloage, cauta si iar cauta si deschide, victorioasa, la o pagina cu paturi suprapuse de copii mai mari Langa noi, inca un cuplu, ea graviduta, cautau si ei tot patut. Le-am zis sa mai mearga la Lumea copiilor - ea ma intreaba "dar gasim mai ieftin de 5 milioane?" Asa ca i-am sfatuit sa mearga la ikea.

Am zis eu ca nu sunt foarte fan Ikea, dar ailalti parca au innebunit. Cum sa coste 3 scanduri 5 milioane mai! Pai cat de prost o fi patul de la Ikea (ma rog, normal ca nu are cum sa fie chiar atat de prost!!!) tot il folosesti linistit un an doi! Dar dau de 5 ori mai ieftin pretul, iau si masuta de infasat si iau si saltea cu aceiasi bani. Asta daca nu ma enervez si sa il iau de pe net

SUN - vreti teren in Ovidiu sau ce? Noi (adica ai mei) am (au) luat la Tuzla, si cre' ca a fost o super inspirata alegere, ca baga astia acuma Tuzla in circuitul turistic ca si statiune si o sa explodeze... Sper sa aiba o buna dezvoltate ca terenul e mare de tot, cat sa avem sa impartim si eu si frate-miu (sau macar sa aiba un pret bun de vandut cand 'om emigra noi ) In Ovidiu e o ditamai zona unde se tot construieste de vreo cativa ani si tot nu se mai termina. Oricum e fain si acolo, doar ca ai de ocolit lacul daca vrei la mare...
Sau... idee de business... iti deschizi un bac

Cu intalnirea - noi suntem 100% plecati in weekendul cu 4-6 aprilie. Al doilea weekend din aprilie suntem in Buc, al treilea s-ar putea sa plecam la Cta ca vine frate-miu si daca aterizeaza vineri sau sambata ii ducem noi, apoi suntem iar plecati.... So, cea mai buna solutie pare a fi al doilea weekend din aprilie in cazul in care se voteaza amanarea, sau weekendu viitor cum am stabilit daca se pune toata lumea de acord.
Nu stiu inca daca vom fi in BUcuresti weekendul viitor, dar summitul nu ma deranjeaza deloc, oriunde ne-am intalni si in oricare din zile - sambata sau duminica. Sincer, as propune evitarea Herastraului ca e un balamuc infernal acolo in fiecare weekend.

Ma duc sa vad pozele puse in ultima vreme ca nu am apucat deloc

Anca mami de Eliza si 25+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput