Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
boticelina spune:
Salut fetele iubitele, slaba activitate azi pe aici, se vede ca a venit primavara...
Didi, vazut pozicile, ce frumoasa e bebelina , si mie mi se pare ca seamana cu tine. Si m-a amuzat teribil ca in poza cealalta scrie direct labii , si io le-am vazut la eco pe ale gargaritzei.
Vicky sper ca nu te mai doare maseaua. Dintii au fost singurul capitol la care garga m-a pris pregatita pe mine in rest surprise...
Mada, pina la 5 dimineata ati pus tapet? giiz, esti eroina mea, am vazut crinii si sunt f frumosi si discreti. Iar pozele cu Ari dormind sunt TOTALE. Acum vad ca te apuci de gatit, jos palaria din partea mea... Nu pot sa pun poze fiindca iar mi-a fost rechizitionat aparatul
Mona offff, prin cate trebuie sa mai treci. Tin pumnii sa se rezolve sangerarea!!!
Madina mmm, concediu, ce fain, asa sa tot faci sarbatorile. Io sper macar sa terminam renovarea pina atunci si sa nu vopsesc oua printre saci de ciment.
Dia Felicitari pt casuta la rosu! Dap, am fost o tura la cumparaturi ca eram ca un leu in cusca in casa, ma simteam ca un om bolnav. Paturicile sunt tare faine, au 1,3 m pe 1,7 si deja le-am taiat in 2 si le-am surfilat, sunt doar un pic mai mari decat patutul, dedicatie speciala pt printese. In afara de astea mai aveam 2 mai mari, de 1,5x2 m pe care le-am taiat in 4 si am facut 2 seturi de cate 4 paturici pt fiecare bebelina, deja nu mai au nevoie fetele de nimic. Materialul e tare fain, e polar (fleece) moale si calduros
Bujo ma bucur ca ai gasit magazinul, o sa-ti faca mare placere sa-i faci lui Filip bunuri, ma uit la mine cu cat drag bricolez pt bebeline, nu e atat economia pe care o faci ci ca simti ca faci tu ceva cu minutzele tale pt el
Narci carticica mult dorita e singura a lui Salman Rushdie care imi lipsea, "Versetele Satanice", abia astept s-o citesc. Blanita de miel se zice ca linisteste bebelusul, o multime de lume de afara ii lauda virtutile, la noi nu se gasesc, dar paturica asta e moale rau si blanos pufoasa, e cam ca blana de oaie la pipait, doar ca mai moale si lavabila Mistoace melodiile
Biri Din ce zona esti din tara?, ca sa stiu cum iti dau retetele
Io doar ce mi-am prajit niste mici (scuze daca excit pe cineva) ca ma saturasem de vesnicele fierturi pe care le inghit, sper sa ma ajute stomacelul si se pare ca si lui garga ii priesc, nici macar n-am sughitat.
Dar sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi, din senin: m-am indragostit de copilul meu . Uite-asa, nu radeti, m-a lovit o pala din dragostea aceea nemasurata pe care ma intrebam dac-o s-o simt vreodata. M-a pocnit asa, pina la lacrimi, imi venea sa-mi pup burta , si parca nu-mi venea sa cred ca mi se intampla mie...
In rest azi, mi-am facut o mie de draci cu masina de cusut care merge ca un k_r, am si pus-o la vinzare, poate o ia naibii cineva sa-mi iau si io ceva mai de soi, ca asta imi scoate peri albi. Si e noua, dar e hobby si io sunt obisnuita cu masini bune si puternice.
Va pup pe toate fara discriminare si discernamint
Monica 23+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ankalaura spune:
Seara buna fetele!
Am bifat totul de pe lista "de facut" de azi, si am pozat floricelele.
Nu va uitati pls la geamul jegos (ca tanti aia nu a mai venit azi ) si nici la pervaz (ca noi nu am renovat ap asta - da' eu stiu ca nu va uitati decat la flori )
Am pozat numai bougainvilleele de la fie-mea din camera. E cam jungla acolo. Maine de-abia imi voi face timp de flori, sa le sap putin, sa le fac un dus, sa le mai pieptan. O sa vedeti o poza cu mocheta Nu am aspirat, ca imi place cum arata asa. Aspir maine Alea sunt florile din ultimele 2 saptamani, de la 3 plante.
Deci... va prezentam FLORICELE
Anca mami de Eliza si 25+ cu Ligia Stefania
boticelina spune:
Ankule ce floricele frumoaseeee La aia de-i zici tu bouganvilea, ii zice glicina in romana are si mama doua tufe, dar nu-i merge prea bine, e mai chelutza, in schimb am un prieten f bun in Arad care sta la curte si pe toti stalpii de la terasa are glicine d-astea, sunt o feerie cand infloresc
Monica 23+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Didi81 spune:
Anca, foarte frumoase florile . Si eu am o gramada de plante, dar nu prea am cu flori; am un avocado, un pomelo, o enormitate de lucky bambus pe care l-am plantat intr-un ghiveci acu vre-o 4 ani, cand era cam de 5 cm, acu e pana in tavan si au crescut mai multi din pamant, cred ca sunt vre-o 4 tulpini. Mai am niste palmieri plantati de mine din seminte culese de mine din palmier din grecia acu 2 ani ; un leandru - asta e inflorit mai tot timpul; o azalee - si asta e inflorita cam de prin noiembrie ca nu i-au aparut toate florile de-o data ci 2 cate 2, pe rand .
Boti, ce simpatic valul de dragoste pentru copilasi , si pe mine ma apuca uneori.
Mai, ce m-ati mai distrat cu poza Aidei, pai mie mi se par la fel toate pozele facute la eco, tot ca un mic extraterestru arata . Da ce m-am mai umflat in pene ca mi-ati tot zis ca e frumoasa .
Asa, am terminat cu mancarea, am mancat, a fost foarte bun. Am fiert niste aripioare de pui, cu cartofi , morcov si telina. Din zeama am facut o supita cu fidea; din carne si legume + spanac oparit, bulion, ceapa verde, usturoi verde, patrunjel - am facut o tocanita pe care am bagat-o la cuptor la foc mic inca vre-o ora sa se scada si sa se rumeneasca putin.
EDIT: modificat un bold, ca mereu il gresesc si nu ma invat minte sa dau Vizualizeaza inainte de Trimite
Didi 23+
bujo spune:
Fetele am intrat sa va zic noapte buna si sa va pup ca probabil maine nu mai reusesc sa intru inainte sa plecam. Am fost azi la biserica sa spun o rugaciune pt puiutzul nostru si sa ne ajute DD sa ne intoarcem cu bine si cu vesti bune.
Mona multa sanatate si voua si sper din suflet ca se opreste sangerarea si sa nu mai ai probleme
V-am pupat si sa ne tineti pumnii.
bujo 23+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
madina71 spune:
Bujo, ne rugam pt puiutzul tau si sa dea DD sa fie bine!!!! La fel si pt Mona!
Concediul de 4 zile de Paste o sa fie binemeritat pt ca peste vreo 2 saptamani o sa varuiesc tot apartamentul, nu eu bineinteles ci zugravii, ma gandesc cu groaza la scos din biblioteca, din sifoniere, la shmotru, apoi puse toate la loc.... Si sa vad ce fac cu Adrian, o sa incerc sa il duc dimineata la o prietena si sa il iau seara, asta vreo 2-3 zile... Nu mai zic ca ma ingrozesc, noroc ca o sa am ajutor, ca altfel nu ma incumetam sa fac ... Asa ca sa nu ma invidiati!!!!
Garmastan se da dupa alaptare in prima luna si a doua mai putin, cand simteam eu ca ma ustura sfarcurile dadeam cu crema asta, in orice caz a fost f buna... In prospect scrie ca poti incepe sa dai din luna a 8-a, dar eu am dat cu ea numai dupa nastere si la nevoie, adica daca ma usturau sanii.... Mi-a ajuns un tub....
Am facut urzicile, f bune. maine fac si mamaliga si mananc, in seara asta numai le-am gustat, in schimb am baut toata zeama de la ele, stiu ca este f sanatoasa si mie imi si place!!!
23+ cu si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
MissJJ spune:
Narci si fetelor daca vreti am trimis melodia aia pe mailul comun sper sa va placa.
Anka super faine floricelele tale.
Am pus si eu poze cu sufrageria inainte si dupa makeover deci daca vreti sa vedeti stiti unde sa mergeti.
Boti multumim mult de complimente. Am fost tare in verva azi ca am dormit oleaca la pranz dar numai vreo ora jumate doua nu f mult.
Am terminat papa am facut niste paste cu sos si niste paste cu lapte ca aveam lapte mult si expira acusi asa ca daca tot am fiert pastele am zis sa fac si din asta nu am mai papat de mult. Apoi am papat si acuma va scriu voua si savurez desertul si apoi fug sus sa sterg patul de praf si sa pun asternuturile noi cat se umple cada cu apa sa ma delectez cu o baitza si apoi sa stau linistita in patutz sa ascult ceva muzica si apoi nanitz. Flo ramane jos sa faca plinta si caloriferele.
Asa ca va pupicesc pe toate si merg la ultima bucatica de smotru si apoi ma bag in baitza cu lumanari si spumant in cada sa ma relaxez oleaca ca zic eu ca merit dupa atata agitatie.
Ne auzim maine.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
sursula spune:
PASTE FERICIT!celor ce serbeaza azi.
MONA-uf,m-a intristat foarte tare vestea.Sa dea D-zeu sa fie totul bine intr-un final!
ANKA-si eu tot pe 10 merg la eco morfologica si nu mai am rabdare:)
NARCISA-peste traditional de Paste-interesant.Inseamna ca eu azi am avut meniu de Paste!
DIA-Deh,asa-s barbatii,ce sa-i faci?!Si al meu considera totul foarte normal si ma enerveaza cumplit ca nu poate percepe miracolul!
Oricum ,saracii sunt privati de niste senzatii unice-cele din timpul sarcinii-asa ca...sa-i iertam!
MADINA-Bravo pt urizici!
BUJO-DOAMNE AJUTA!
Asa..pe mine m-a apucat paranoia de seara-tatal copilului meu:) tine post si am pofitit la carnaciorii lui pana m-a doborat mirosul si am mancat doi----ca pe urma sa citesc ca soia e contraindicata in sarcina....UF
Sursula19+bebe Tudor
mcoca spune:
Narcisa, nu ma doare deloc, LENEA era mare pe capul meu. In wk am o stare legumicola de nedescris. Totusi azi am facut o "gramada" de treaba : un ghiveci yam-yam suuper bun, pasca, cumparaturi, epilat, spalat o masina :).
Boti, eu cu dintii sunt paranoica. Cum simt ceva in neregula fugutza la doctor si ^prin urmare nu am probleme super mari, doar plombe. Dar na, din cand in cand mai trebuie schimbate :).
Vicky 26+ si Maya
Bebele casei
Louana_me spune:
Sursula draga mea,uite ca n-am reusit sa adorm pana acum si am citit remarca ta cu privire la soia in sarcina. Eu nu numai ca mananc soia cu sot si cu familie cu tot de ani de zile, dar in sarcina am mancat in mod normal, sub toate formele, si..nu numai ca nu cred ca e periculoasa, dar stiu ca e benefica. Am citit prea multe lucruri despre sanatate ca sa nu iti zic sa nu te sperii. Eu mi-as face probleme la carne, grasimi saturate si altele, nu la soia....saracii chinezi si japonezi..ar fi fost morti de mult...
Louana 25+ cu iubita mica
Totul este greu pana devine usor....