Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)
Raspunsuri - Pagina 16
CristinaT spune:
Am mancat ton in apa, simplu, mananc morcovi, pentru toata ziua mi-am luat 0,750 kg si mi-am mai facut inca o cafea, ca apa sau ceai eu nu beau.
PS: sa-mi spuneti daca gresesc cu ceva.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Eftimie C. spune:
CristinaT nu vad nimic gresit in pranzul tau, mai ales daca te simti satula doar cu atat.
Andra abia astept sa vad si eu capete intoarse sau sa primesc complimente extra de la sot (sau alte persoane)
M-au starnit fetele si am bagat si eu un ochi la fotografiile taleCe bine arati si ce familie draguta sunteti.Mi-ai placut mult si miresica
Am si eu o intrebare.La alt subiect una din fete spunea ca a mancat aseara sos facut cu iaurt, langa carne.E voie iaurt?As incerca si eu sosul ala ca pare bun
Sos de tzazik: intr-un bol de iaurt se pune usturoi pisat,amesteci cu un praf de sare, dai un castravete prin razatoare sau il tai cubulete mici-mici(sau se poate rade inainte si lasat cu sare sa scoata apa, dupa care se scurge si apoi se adauga peste iaurt),deasupra pui o picatura de ulei de masline (sau fara pentru noi) si un praf de menta uscata sau marar.
eva03 spune:
Eftimie multumim pentru reteta.
Daca esti in perioada de mentinere poti sa o faci cu iaurt cu 0 grasime. Daca esti la regim (primele 2 saptamani) nu manca asta, e abatere si e pacat pentru ca incetineste ritmul slabirii, il franeaza.
CristinaT spune:
salata de varza cu lamaie am voie??? ca vreau sa manac cu pieptul de pui... mi-e o foame...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
mhldvrc spune:
Intrebare: Fructele de mare le fac deobicei cu mix de legume, asa ne plac mie si copiilor. Le pot face asa? Voi cum le gatiti pentru dieta?
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
J G spune:
Buna seara, in sfarsit am net!!!
Azi am fost extrem de cuminte:
Dimineata nimic - nu pot sa mananc pana la 12, doar cafea cu indulcitor.
Pranz carne rece cu rosii (a fost cam dezgustator nu stiu de ce)
Seara salata verde cu somon la gratar in ea, dreasa cu lamaie si un strop de ulei.
Inca n-am mancat felia de paine si grapefruitul, eventual daca mi se face groaznic de foame le mananc (dealtfel nici nu pot sa asociez fructele cu mancarea, deh sfantul Monti).
Ideea e insa ca ma simt extrem de bine, de unde in ultimele 2 saptamani ma indopam necontrolat acum sunt f ok, chiar satula. Plus ca beau apa.
Multumesc ca am aparut pe lista! Sunt sigura ca asta ma motiveaza, plus Briana cu cele 40kg date jos (toata admiratia!)
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
ralualexandrei spune:
Aici am 76 kg
si nu asa imi doream sa arat,acum e altceva burta a disparut sanii au ramas,coapsele s-au subtiat si e alta viata ma simt iarasi bine,imi face placere sa ma uit in oglinda,cand fac dus nu ma mai urasc.Mereu imi alegeam imbracamintea cu grija sa maschez ce nu-mi placea la mine si ma uitam cu jind la bluzitze scurte sau pantaloni mulati.Asa ca se poate fetelor, ce noroc sa descopar regimul asta.
Mihaela e ok sa amesteci fructele de mare cu salata sau cu legumele si eu fac la fel.
Mltumesc pt complimente mai ales cele referitoare la copii,asa sunt copiii facuti din dragoste nebuna dar lasa ca nici cu rockerii tai nu mi-e rusine.
Cristina T gresesti ca nu bei apa ca si mine dealtfel,apa ajuta mult in cura de slabire si ptr ca apa simpla nu-mi place o pun peste o felie de lamaie zdrobita si asa reusesc sa beau si eu macar un litru si un pic.Si nu te mai inverzi ca parca vad ca ma ajungi din urma si o sa fii supla si usoara ca un fulg .
Salata de varza cu lamaie e ok.
JG BRAVO TIE TINE-O TOT ASA.
Eftimie ma bucur ca ti-au placut pozele de nunta,a fost o nunta modesta facuta dupa puterile noastre de atunci dar a fost frumos mai ales partea cu rapirea,cate mirese au fost arestate in noaptea nuntii ,cred ca sunt singura.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
SARRAY spune:
Buna seara scardalitelor!
Ufff...eu am trisat,am trisat..ufff...
Maine cu ce zi sa incep oare?
Sa nu dati prea tare ,desi merit!
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by eva03
Daca esti in perioada de mentinere poti sa o faci cu iaurt cu 0 grasime.
dar si cu doua lingurite de smantana
eu mai pun si boia de ardei dulce si usturoi din belsug
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
salata de varza cu lamaie am voie???
da,cat mai multa ...si cu marar e foarte buna si citeam de o combinatie super pentru ardere a grasimilor (care mie nu imi place)dar cum gusturle difera : varza alba+morcovi rasi+1/2 grapefruit galben+1 mar
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE