Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)
Raspunsuri - Pagina 15
Eftimie C. spune:
Oana, J bine ati venit la noi si sa aveti spor la slabit!
Doamne, ce ma bucur ca se mareste gasca si sper sa avem toate rezultate satisfacatoare ca Brianamica; careia ii spun CURAJ in continuare.Nu-i bai daca faci o mica abatere, dar sa nu fie zilnic si sa nu incepi sa pui din nou kg.Dupa atata dieta, simti nevoia de un dezmat, corect?
Gusta gata, azi intri in normal si sa nu te mai vad cu manuta pe dulciuri ca scot .Ti-amintesti de el?
CristinaT si eu am facut gafa sa pun completa in cafea, in prima zi, dar a doua zi m-am conformat regulamentului, pentru ca nu e voie lapte pana la perioada de mentinere.
amelita07 spune:
Multumesc de primirea calduroasa, sunteti niste scumpe
Brianamica m-ai impresionat cu vointa ta, dupa ce am citit cat ai slabit parca m-am mai ambitionat si eu. Esti super tare...(ca sa zic asa)
Eu am reusit sa nu ma abat deloc in astea 3 zile si am fost si la sala ieri, sper sa o tin tot asa.
CristinaT spune:
Gata, am cafea "curata".
Astazi amvem voie:
salata de ton sau de somon cu ulei si lamaie - am voie sa imi mananc o conserva de ton in suc propriu?
Sa inteleg ca fara paine, da?
Cu lamaie se poate?
Fug la pranz sa imi cumpar conserva daca imi dati voie, morcovi si un piept de pui.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Eftimie C. spune:
Amelita felicitari pentru ca tii dieta ca la carte si mai ales pentru sport.
CristinaT conserva de ton in suc propriu e ok.Poti sa adaugi si rosii,salata verde,ceapa si lamaie.Cred ca scria si ulei
mhldvrc spune:
Neata! am luat o mica pauza. Pot face o salata de andive(imi plac mult, in lista de interzise nu sunt trecute).
si astept raspunsul pan' la pranz.
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
ralualexandrei spune:
Da Mihaela,salata de andive e ok zic eu.
Sa va zic de aseara ,am iesit cu copiii dupa mine pana la banca si-napoi ,ma imbracasem intr-un trening din acela mulat pe care inainte nu aveam curaj sa pun mana,si cativa domni intorceau capul dupa mine, ce bine m-am simtit ,si sotul aseara era doar un compliment,mi-a magulit orgoliul si m-a facut sa ma simt foarte bine.
Spor la slabit fetelor!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
CristinaT spune:
Vog frumos sa puneti poze si cu inainte si dupa... sa ne mo0bilizam si noi.
CristinaT spune:
ralualexandrei, felicitari.
M-a pus... nu stiu cine si m-am uita si pe albumele tale... sa-ti traisca copii sunt niste frumosi... si altceva nu mai zic nimic ca sunt verde de invidie... de ce ziceai ca tii cura???
mhldvrc spune:
Ralualexandrei, multumesc! ce bine arati, iar copiii sunt super.
Cristina T, pozele cu mine sunt recente, iar cele din parc sunt facute saptamana trecuta.
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
claucia spune:
Eftimie multumesc pentru primire
Cristina T, da, astazi incep. Am mancat o salata maaare cu rosii, salata verde, ton in apa. Foarte buna, ce sa zic, mai ales ca ai mei colegi au comandat mancare astazi si pana sa imi fac salata mirosea atat de bine in birou...
Sincer, nu prea imi este foame, am baut apa, nu sa ma fortez, dar chiar imi era sete.
Diseara mananc piept de pui la gratar cu salata de rosii. Nici eu nu pun lapte in cafea.
Va pup
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia