*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*
Raspunsuri - Pagina 9
maryb spune:
mav, sanatate multa lui Seb. si ai si tu grija 
loren, merci de raspuns 
leeloo, nebunica, ginye 
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
ginye55 spune:
quote:
Originally posted by loren@
Ginye55 si trebuie sa-mi fac o programare la un doctor ca sa-mi recolteze sau cum? Cit ai platit?
Bia
bebe mic7+
Da, trebuie programare. Analiza costa 256 ron. Dar am inteles ca sapt viitoare doctorul care recolteaza nu este. Mai bine te duci la clinica si vezi ce zic.Acum depinde ce vrei sa recolteze. Am intels ca secretie vaginala simpla e vreo suta de mii. Dar eu am vrut tot complexul de analize care se pot face din secretie si m-a costat atat.
6+Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Olivia26 spune:
Fetele care sunteti deja mamici, la voi cand a inceput sa se vada burtica? Dupa primul trimestru sau mai devreme?
Olivia
6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

loren@ spune:
Mie imediat mi s-a vazut..de la 6 sapt. sigur!
Ginye55 acum o sa fac analiza simpla de secretie..pentru aia complexa am timp. in trim. III...oricum sigur imi iese iar streptococul B! Mama lui!
Bia
bebe mic
7+
leeloo5979 spune:
Olivia26, multumesc
, sper sa fie bine ca trebuie sa fie bine. Cat despre miere...imi provoca greata mirosul ei cand nu eram gravida, dar acum. Asta mi se trage de la tortura copilariei mele: cana cea mai mare din casa cu lapte fierbinte si 2 lingurite cu miere si tot ce auzea "Bea-l cat e fierbinte!Bea-ti laptele odata!" loren@ - Cu laxativele nu vreau sa incerc, sincer mi-e frica, am vazut ca activia e bun totusi, nu reuseste tot timpul sa isi faca treaba...dar merge.
loren@ spune:
Asta e un laxativ recomandat gravidelor..deci este chiar ok..oricum la mai mult de 2 zile sa iesi afara e multicel..dar incearca cu prune, miere, zeama de citrice!
Bia
bebe mic
7+
maryb spune:
eu mi-am comandat papica....pulpa de pui la rotisor cu salata de varza si lipie.....
eu tot rau ma simt, dar e suportabil....
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
loren@ spune:
Am uitat sa ma "laud" si eu nitel..ma doare un picior din sold..si imi aduc aminte de durerile de solduri de la Bia din luna 8 de sarcin...mama frate ce dureri groanice!
Bia
bebe mic
7+
anes spune:
maryb dimineata ma scol balonata, iar in timpul zilei ma balonez si mai tare , aproape ca imi iau zborul. Si eu am constipatie cronica si simt ca nu mai pot de durere de burta (de la gaze). Azi am sa intreb dr. ce sa iau pt. asta.
loren@ nu imi pot da seama daca a crescut burta pt. ca parca sunt in luna a sasea din cauza gazelor.
miruna22 ai sa vezi ca la eco cu sonda endovaginala se va vedea si embrionul. nici eu nu prea am simptome, doar sanii sunt mai plini si daca ii apas sunt putin durerosi.
mav, inseamna ca totul este bine cu sarcina ta. Sanatate micutului Sebi!
leeloo5979 mai bine nu te internezi cu el, ci te odihnesti la tine in patut. Stresul si oboseala nu fac bine.
maryb spune:
anes, la ce ora ai eco azi ? tin pumnii sa vii cu vesti bune. 
viorica trebuia sa faca aseara eco si a zis ca ne anunta si pe noi, dar vad ca nu a mai intrat. eu ma rog totusi sa mai fie bebe la ea in burtica. 
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele