*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*
Raspunsuri - Pagina 10
loren@ spune:
Anes o sa tot ai gaze...si pe gura si pe
..asta e viata, deh ale sarcinii bucurii!![]()
Bia
bebe mic
7+
anes spune:
Ecografia o am azi peste o ora, de aceea va las acum.
Eu oricum aveam gaze si eram constipata, dar acum s-au mai intetit
. Daca spuneti voi ca astea sunt simptome... incerc sa le suport. Apropo, am luat cate un dicarbocalm pe zi, contine magneziu si nu cred ca dauneaza.
6+
maryb spune:
bafta multa anes, te asteptam cu vesti bune. 
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
nebunica-zapacica spune:
De dimineata, adormita cum eram, am scris ca azi e Pastele Catolic
, ma scuzati, nick-ul meu spune tot:zapacita rau
.
Eu dimineata tot simt cum ma tine burtica, nu prea pot sa ma intind si simt dureri usoare, intepaturi.Voi aveti asa simptome?
6+
Bebe in burtica
Dovada
maryb spune:
nebunica si eu m-am intins dimineata de vreo 2 ori si am simtit o durere in burtica care m-a tinut cateva secunde, de atunci evit sa ma mai intind. iar cu intepaturile, astazi eu am simtit din nou niste intepaturi in burtica, ca niste junghiuri.
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
nebunica-zapacica spune:
quote:
Originally posted by maryb
nebunica si eu m-am intins dimineata de vreo 2 ori si am simtit o durere in burtica care m-a tinut cateva secunde, de atunci evit sa ma mai intind. iar cu intepaturile, astazi eu am simtit din nou niste intepaturi in burtica, ca niste junghiuri.
maryb7+
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Maryb
, deja ma gandeam daca sa incep sa ma ingrijorez sau nu.Acum m-am linistit, stau calma pana marti cand merg la eco.
6+Bebe in burtica
Dovada
leeloo5979 spune:
Fetele ma tot incearca gatul, de dimineata m-am trezit cu el uscat si ma cam ustura, dar mi-am inchipuit ca oi fi sforait (cu sarcina nu ma mai mira nimic din ceea ce fac) si de aici si usturimea si uscaciunea gatului. Insa acum pare ca se acutizeaza, sper sa nu fie o raceala...poate influenta dezvoltarea bobitei in primele saptamani de sarcina?
dandusa spune:
discutiile de azi in ordinea in care imi vin...:
1.dimineata,daca stau cu fata in sus, n-am burta deloc
,daca ma ridic se vede...,cica la a doua sarcina muschii abdominali sant slabiti si sarcina se vede mai repede...,mie imi place de mor ca se vede burta...
,abia astept sa umblu cu buricul pe afara![]()
2.si eu sant constipata,dar eu dau vina pe vitaminele pe care le iau,mai exact pe fier...,mananc f multe fructe si ma hidratez f bine,cam la 2 zile se rezolva problema...,daca nu,bag o cafea dulce si apoi sa te tii distractie...
3.creier pane voi mi-ati facut pofta de el si tot voi m-ati facut sa vars de la el...,daca mi-l gateste cineva il mananc,daca nu,duca-se...
4.la mine nu s-a vazut sarcina f repede...,la 15+ aratam asa
5.eu nu prea cred in superstitii,nici in deochi ,nu cred...si sincer mi-a prins fff bine,nu mi-am facut prea multe griji,nu ascultam la tot ce se spunea in jurul meu...,babele atotstiutoare etc...,mie toata lumea-mi zicea ca am baiat,doar dr mi-a spus de la inceput pana la sfarsit ca voi avea fetita si asa a si fost...
cel mai important lucru este sa profitati la max de aceasta perioada minunata din viata voastra...
dupa ce am nascut ,imi doream sa mai am burtica...,imi era asa dorrrr de ea...,toata sarcina am mancat fff sanatos...,evitam la max toate lucrurile "artificiale",ma odihneam,ma machiam,ma imbracam frumos...si ieseam cu burta la plimbare...,mergeam f mult pe jos...,zambeam f mult,imi faceam sute de poze,il zapacisem complet pe al meu sot cu ap foto
,evitam pe cat puteam persoanele care-mi puteau crea o stare de neliniste...,faceam dragoste f des,vorbeam f mult cu printesa din burtika,ii cantam mereu...,savurati la max,lasati restul pe umerii sotului,rudelor...,concentrati-va asupra lui bb...si dimineata la trezire spuneti-va cu voce tare :"va fi bine,trebuie sa fie bine..." si-o sa vedeti ca asa va fi![]()
Mamica stralucitoare
8+
+ Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
quote:
Originally posted by leeloo5979
Fetele ma tot incearca gatul, de dimineata m-am trezit cu el uscat si ma cam ustura, dar mi-am inchipuit ca oi fi sforait (cu sarcina nu ma mai mira nimic din ceea ce fac) si de aici si usturimea si uscaciunea gatului. Insa acum pare ca se acutizeaza, sper sa nu fie o raceala...poate influenta dezvoltarea bobitei in primele saptamani de sarcina?
pentru orice eventualitate,fa-ti un sirop de ceapa sau sirop de ridiche neagra,ajuta durerile de gat si sant ok in sarcina...,la fel de bun este si stodalul,care este homeopat,admis si el in sarcina...
sau da un tzrr la dr si vezi ce zice...,racelile trebuies evitate,mai ales in primul trim de sarcina...,multa santate

Mamica stralucitoare
8+
+ Crinuta 1 Nov 2006
maryb spune:
dandusa, multumim pentru sfaturi, foarte frumos ai descris sarcina trecuta, sunt convinsa ca si acum vei trai la fel. Ce burtica mica si frumoasa aveai la 15s 

.....eu acum o am mai mare decat o aveai tu la 15s
, dar eu nu sunt nici asa slaba ca tine....asta-i viata, eu si bebe sa fim sanatosi.
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele