*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*
Raspunsuri - Pagina 11
dandusa spune:
quote:
Originally posted by maryb
eu si bebe sa fim sanatosi.
bravooo,Mary,asa trebuie sa gandesti,sant perfect de acord cu tine

ps:mi-am adus aminte ca am sarit ceva...,noaptea ma trezesc de cel putin 3 ori sa fac pipi...,beau f multa apa,chiar si noaptea...si normal ca nu ma pot tine pana dimineata...,asta a fost primul semn ca de sarcina si prima si a doua oara...,mersul la toaleta noaptea...,in conditiile in care inainte nu mergeam deloc peste noapte...
Mamica stralucitoare
8+
+ Crinuta 1 Nov 2006
alinushca spune:
Olivia, multumesc mult pentru toate miturile. Cred ca nu mai exista vreunul pe langa tot ce ai mentionat tu
. La mine se potrivesc si chestii de colo si chestii de colo asa ca... oricum eu stiu ca daca am sa am o fetitza tot ca pe un baiat am sa o cresc ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+
diana21 spune:
Hello, burticute vesele!
Am reusit sa citesc tot ce ati scris, mama, mama, ce viteza mai aveti! Sase pagini de aseara pana azi! Nici nu stiu cu ce sa incep!
Ah, da! Olivia, listutele alea babesti, cu sexul copilului, mi mi se par a fi fix invers![]()
Dandusa, da, foarte frumos zici tu acolo, numa' ca mie nu prea-mi iese. Data trecuta, cu Ianca, imi iesisera niste pete maro pe fata ATAT de oribile, incat efectiv ma deprima sa ma uit in oglinda. Imi amintesc numai cat de greu urcam scarile pana la etajul 4 si cat de cald a putut fi in vara aia...eram mai mult lesinata, ce sa imi mai arda de alte cele. Dar as vrea sa reusesc acum sa ma bucur mai mult de perioada asta!
............
Dureri de burtica mai am si eu, destul de des chiar, dar am inteles ca uterul, care se mareste acum, trage de nu stiu ce ligamante din zona...as putea fi si asta!
Greturi am, multe chiar, imi vine sa vars de la orice miros! Ieri, de exemplu, pentru prima data in aproape 4 ani, mi s-a intors stomacul pe dos de la cacalutzul copilasului meu! In momentul in care m-am aplecat sa iau olita, am crezut ca acolo mor. Mi-au trebuit zece minute de aer curat, langa geam, sa imi revin. Somn imi e rau de tot, dorm si cate unspe ore legat si ma trezesc cu ochii umflati dimineata.
Burtica deja mi-a crescut putin, deja cand stau pe scaun trebuie sa imi desfac nasturii de la blugi.
Dialoguri strumfesti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by diana21
Dandusa, da, foarte frumos zici tu acolo, numa' ca mie nu prea-mi iese. Data trecuta, cu Ianca, imi iesisera niste pete maro pe fata ATAT de oribile, incat efectiv ma deprima sa ma uit in oglinda. Imi amintesc numai cat de greu urcam scarile pana la etajul 4 si cat de cald a putut fi in vara aia...eram mai mult lesinata, ce sa imi mai arda de alte cele. Dar as vrea sa reusesc acum sa ma bucur mai mult de perioada asta
ai ma Diana,mai...,imi strici combinatia

lasa-le pe alea "rele" deoparte...,ce rost avea sa mentionez de picioare umflate,de maini cat lopetile,de pete,de cosulete,de arsuri,de nopti nedormite din cauza de negasit pozitie buna desi tronam pe cate 4 perne

Mamica stralucitoare
8+
+ Crinuta 1 Nov 2006
mav spune:
si eu imi desfac deja nasturii de la pantaloni, cand stau pe scaun!
iar cu burtica... hmmm... pai cum sa nu se cunoasca?! la seb am plecat de la 55kg si la 9 luni aveam 67kg (deci am luat 12kg in toata sarcina). acum am deja 64,5kg.
da' macar de-am fi sanatosi... (eu am senzatia ca va fi tot baiat, desi mi-as fi dorit fata...)
7+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
loren@ spune:
Da..asa e, bb sa fie sanatosi ca, daca vrem, dam noi kg alea jos cumva...eu sper sa gasesc totusi haine frumoase de gravida, ca la Bia nu m-am complicat sa imi iau, ca nu imi placeau, dar acum mi s-a pus pata ca macar sa fie cit de cit dragute...pentru fetele din Buc. cica la COCOR au hainute dragute cind o creste burtica!
In drop am pus o poza cu mine gravida la 33+ si cu 16 kg luate!
Bia
bebe mic
7+
diana21 spune:
quote:
ai ma Diana,mai...,imi strici combinatia
lasa-le pe alea "rele" deoparte...,ce rost avea sa mentionez de picioare umflate,de maini cat lopetile,de pete,de cosulete,de arsuri,de nopti nedormite din cauza de negasit pozitie buna desi tronam pe cate 4 perne de depresii vazand cum toate bluzele si pantalonii nu-mi mai vin, de durerile insuportabile de ligamente...?! vrei sa speriem fetele?,hai sa le ascundem pe astea "rele"...,sa le vedem doar pe alea bune...
Hihihi, hai ca mi-am amintit si de cosuri
Lorena, eu am zis ca nu ma mai fraieresc cu hainele de gravide. mie mi pare ca arata ca niste corturi uriase toate. De data asta imi numai haine normale, dar mai mari. Si pt. ca o sa fie vara, o sa imi umplu dulapul cu rochite "baby-doll", preferatele mele.
Dialoguri strumfesti
Olivia26 spune:
Alinushca, sa stii ca si eu am senzatia ca as sti mult mai bine sa ma comport cu un baiat decat cu o fetita (dar ma las in baza sotului ca el vrea fetita
), dar orice ar fi o sa-l iubim enorm, sanatos sa fie.
Ei, superstitiile alea le-am gasit si eu pe un site, exact asta spuneam si eu ca am din ambele parti, mai mult de la fetita dar eu simt ca ar fi baiat
.....ne mai amuzam si noi.
Anes, te asteptam cu vesti bune.
Olivia
6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

diana21 spune:
Olivia, data trecuta eu am simitit tot timppul ca e fetita! N-am avut nici un dubiu. Avea si numele ales cu mult inainte s-o concepem. Daca mi-ar fi spus Iosup la eco cae baiat, nu l-as fi crezut. Insa acum nu simt nimic. Habar nu am ce e...desi, daca ar fi sa ma iau dupa simptome, care sunt in extrema ailalta, as zice ca acum e baiat!
Dialoguri strumfesti
loren@ spune:
Si mie imi plac rochitele si bluzitele baby doll
....dar si din astea va trebui sa imi cumpar, ca nu am decit citeva bluzite..bine macar ca se poarta anul asta si vom gasi usor..numai eu cite am vazut in Unirea si culori vii, vesele..super!
Cam 80% din cunostinte zic ca fac baiat!
Bia
bebe mic
7+