*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*
Raspunsuri - Pagina 12
Olivia26 spune:
Diana, e o scumpa strumfita ta, mai ca ma faci sa-mi doresc fetita
Am citit impreuna cu sotul perlutele ei si tare draga ne-a fost, ne-am si imaginat cat de dragut trebuie sa fie...
cat de mult iti umple viata un bebe.
Cosuri ziceti?
...
Olivia
6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

mamiseli_11 spune:
Buna fetelor, zi oribila la servici, abia acum am reusit sa intru pe forum sa vad ce faceti. La toate astea se adauga o burta umflata ca un balon mai mai sa se sparga.
MaryBintrbai de balonare. Eu de 2 saptamani de cand mi-am dat seama ca sunt insarcinata, sunt balonata rau de tot, constipata de ma doare burta intr-una. Si nu aveam probleme deloc inainte. Pisu de 2 3 ori pe noapte dar s-a intamplat sa dorm asa de adanc odata ca nu m-am trezit pana dimineata de am crezut ca explodeaza burta. Si colac peste pupaza, au cam inceput si greturile.
Intr-o alta ordine de idei, peste 2 sapt, pe 2 aprilie imi vad samburelul ca am facut programare la doctor.UPIIIIIIII!!!!
Mav, sanatate multa lui Sebi, ai sa vezi ca totul se rezolva cu bine.
Pupici multi, poate mai reusesc sa intru mai tarziu.
dandusa spune:
eu urasc hainele clasice de gravida...,mi se par f complexe,f serioase,nu mi se potrivesc...
toata sarcina am purtat haine normale,doar ca erau fie mai lungi sa pot sa-mi adapostesc burta,fie mai largi...,fuste/rochite din material elastic,pantaloni cu talie joasa cu shnur/elastic,f sport si comod...,imi mai iesea burtica din tricou cateodata,dar nici ca-mi pasa...
acum ma voi imbraca la fel 
Mamica stralucitoare
8+
+ Crinuta 1 Nov 2006
diana21 spune:
Olivia, multumesc pt. complimente 
Uite si niste pozici cu printesa mea mica!
http://good-times.webshots.com/photo/2394800360067882232cQbYzb
Dialoguri strumfesti
loren@ spune:
Este minunata pustoaica...!
Weekend frumos fetele..ca nu cred ca mai apuc sa intru..sa ne auzim cu bine!
Bia
bebe mic
7+
diana21 spune:
Dandusa, ti-am admirat pozele! Ai fost o graviduta foarte frumoasa! Si Printesica ta este super dragalasa!
Dialoguri strumfesti
Olivia26 spune:
Diana, m-ai dat gata, e o dulceataaaaa Ianca
E atat de finuta si dragalasa ca-ti vine s-o papi. Esti o mamica realizata! 
Olivia
6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

ralu23 spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu o
in 5 saptamani (UM 18.02.2008). Am si eu temeri, stari altfel decat eram obisnuita, balonari, treziri peste noapte si o mare sete!! Beau apa plata aproape incontinuu.
Astept nerabdatoare sa ma duc la eco, sunt programata abia la inceputul lui aprilie. Sper sa lucreze medicii in perioada summit-ului :D
Paginile scrise de voi m-au mai linistit putin, acum stiu ca nu sunt singura cu piticuti pe creier... Astept sa ne treaca piticutii de inceput si sa povestim despre cum ne purtam burticile la soare. Avem noroc, se pare ca vara asta nu va fi una caniculara.
Cum fac sa ajung si eu in listuta mamicilor de noiembrie?
diana21 spune:
Multumesc! Da, este sufletul meu copilasul asta! O iubesc enorm! Uneori ma tem ca pe bebedoi n-o sa-l iubesc la fel de tare...imi trec si ganduri din astea prin cap!
Dialoguri strumfesti
maryb spune:
bai nene, da' ce limbarita aveti !!!!!
v-am lasat putin si ia uite cat ati scris...
olivia, merci ca ai trecut-o pe Ianca in listuta 
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele