*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Salutare fetelor!
Ma primiti si pe mine in grupul vostrul al mamicilor si al burticilor?

ALEXANDRA & Nikolle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Multumesc pentru incurajari fetelor!
Am vesti bune deocamdata . Hematomul s-a mai retras, BB este MARE, are 11,3 mm si varsta de 7s si 2 z . Asa a iesit la ecograf. I-am vazut BATAILE INIMII! Am plans acolo in cabinet, iar. dr. vazand: "lacrimi de fericire ?" Pai am plans destul de suparare, i-am raspuns, era cazul sa plang si de fericire! Analiza Beta HCG-ului a iesit in limite.
A mai vazut ceva la eco, dar nu si-a putut da seama exact ce este. Mi-a facut ecografie si cu sonda endovaginala si transabdominala. Suspecteaza sa nu fi fost o sarcina gemelara cu un embrion oprit din evolutie. M-a intrebat daca avem eu si sotul antecedente. NU avem

Prin urmare, dupa noile masurari DPN 5.11.2008.
Eu sunt cam nelamurita pt. ca nu are de unde sa iasa varsta asta. Nici adunate zilele de menstruatie.
Sunt fericita acum. Sa dea DD sa mearga totul bine in continuare. Mi-a dat sa fac un set de analize. Control, sambata viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Ma bucur foarte mult anes pentru vestile bune. Ma gandesc ca ai DPN asa devreme datorita marimii lui BB. Cu cat e mai mare, cu atat zice aparatul ca trebuie sa vina mai repede pe lume. Asa cred eu. Sarcina usoara, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eu ma duc sa ma motzez si-apoi iesim pe faleza.

Week-end super va doresc, sa va rasfatati burticile la maxim.

Puuuuuup.

Edit: Nu pot pleca fara sa te felicit din tot sufletul, Anes! Ma bucur enorm.

Olivia 6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

anes, ma bucur enorm ca vestile sunt bune, deci bebele tau e mai mare cu 5 zile ???

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Felicitari anes!Ce vesti bune!Totul o sa fie bine pana la urma!

diana ce printesa ai!

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

ce frumos olivia ca va duceti pe faleza....asa as vrea si eu...dar de unde faleza in bucuresti ??? tu stai in cipru asa cum scrie la profil ???
si tu sa ai un week-end minunat.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mary, hai ca-ti raspund rapid ca vad ca nu ma dau dusa, greu ma despart de voi.

Da, noi stam in Cipru acum, suntem veniti de aproape 2 ani (din august 2006), sotul a obtinut un contract pe 3 ani ca programator aici. Mie imi place mult ca-s innebunita dupa mare si dimineata ne bem cafeaua (suculet de portocale mai nou) pe plaja, seara ne plimbam pe malul marii inainte de culcare, e dragut tare.

Gata, data asta chiar o sterg.

Puuuuup burticile.

Olivia 6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Olivia26

Mary, hai ca-ti raspund rapid ca vad ca nu ma dau dusa, greu ma despart de voi.

Da, noi stam in Cipru acum, suntem veniti de aproape 2 ani (din august 2006), sotul a obtinut un contract pe 3 ani ca programator aici. Mie imi place mult ca-s innebunita dupa mare si dimineata ne bem cafeaua (suculet de portocale mai nou) pe plaja, seara ne plimbam pe malul marii inainte de culcare, e dragut tare.

Gata, data asta chiar o sterg.

Puuuuup burticile.

Olivia 6+

ce frumos, si mie mi-ar placea sa traiesc la fel cum ai descris tu, dar....asta este.....

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Uaaaaau, Olivia, ce dragut! Vaaaai, ce mi-ar placea si mie sa stau langa plaja...

Anes, , bravoooo, ce vesti bune!

....................

Eu am emotii mari, marti merg la dr. si o sa aflu si eu care-i treaba. Am emotii si pentru ca s-ar putea sa am gemeni, la mine in familie sunt foarte multi gemeni, inclusiv fratii mei mai mici! Nu ma vad in stare sa duc o sarcina cu gemeni si nici sa cresc trei copii. Dar na...daca-or fi doi, asta e...

Miruna, unde esti si ce faci ? Sper ca nu iti faci eco abdominal iar, daaa? Te rog mult sa nu te mai gandesti la prostioare, bebe e bine si e acolo, o sa vezi!!!

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput