*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*
Raspunsuri - Pagina 14
maryb spune:
eu mai am putin si plec acasa....nu mai pot de somn....

maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
alionushca spune:
Buna ziua burticute 
Ma numesc Aliona, sunt o mamica de martie-aprilie 2007 cu un mic ingeras,Ilinca.
Ieri am avut marea surpriza(a se citi: neprogramata) sa vad doua liniute pe vreo trei teste diferite, sa calculez cite zile am retinere si sa descoper ca f multe - vreo 7
.
Azi am facut o ecografie - sa vad daca totul e la locul lui - rezultatul e frumos - un bebelus de vreo 4-5 W si 5mm sacul gestational.
Din aceste considerenta (mama cit de oficial vorbesc) - va rog sa ma primiti in grup si sa ma introduceti si in listuta. Datele mele: DN 23.06.81, UM 14.02.08 si DPN 20.11.08 si bebelusa Ilinca, 06.03.07
PS acum sunt in perioada de ,,imi revin din shoc,,
- sper sa treaca repede si sa mai scriu si eu la tema.
6+
Balul Cotofenei sau un anisor al ingerului nostru
Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)
anes spune:
Olivia26 multumesc! Plimbare placuta!
maryb da, e mai mare cu 5 zile
. Ce-o fi insemnand si asta! Dr. nu mi-a raspuns chiar daca eu tot intrebam. A zis sa fiu multumita, este mai bine sa fie mai mare dacat mai mic! Acum cum sa ma trec? Cu 6+ sau cu 7+ ??? 
ginye55 multumesc ! Sa dea DD!
diana21 multumesc! Azi am o zi buna, nu
?
alionuscha
Bine ai venit!
miruna22 spune:
Felicitari Anes!!!! ce veste minunata!!!
intr-adevar, e mai bine sa fie mai mare decat mai mic (ca la mine![]()
![]()
)...
diana eu sunt acasa, zac....nu am chef de nimic...nu am mai iesit din casa de 2 zile....nici pofta de mancare nu am...si parca ma incearca o senzatie de greata, ca nu pot baga nimic in gura

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
ginye55 spune:
Ce dragut, Aliona! Felicitari pentru samnburel si o sarcina usoara!

6+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
maryb spune:
anes, eu zic sa-ti lasi la semnatura exact cat ai tu acum.
uite eu de ex. la eco de 7s+3z, bebe era mai mic cu 2 zile, adica 7s+1z, dar nu mi-am schimbat semnatura in functie de asta, pentru ca data viitoare cand ma duc la eco o sa-mi calculeze dr. tot dupa UM varsta sarcinii si atunci se poate ca bebe sa fie mai mare, depinde de ritmul de crestere. ca ei in anumite perioade cresc mai repede, in alte perioade mai lent, de aici si diferentele.
alionushca, bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. sa-ti traiasca si Ilincuta si sa fie sanatoasa. maine cel tarziu vei aparea pe listuta.
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
ginye55 spune:
Fetelor, eu abia astept sa se termine mai repede sapt astea de greturi si stari de somn ca sa ma pot bucura si eu de sarcina. Zilele astea abia m-am putut mobiliza sa plec pe la munci si acasa nu-s in stare de nimic.

Si vreau sa-mi creasca mai repede burta ca sa ma falesc si eu!![]()
6+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
diana21 spune:
Aliona, bine ai venit!
Mirunici, of, of...ce ma fac eu cu tine??? De ce te chinui atat si nu te duci la un cabiet, oricare, sa-ti faca o eco??? Mare lucru, nici macar nu trebuie sa-i spui doctoritei tale, esti libera sa mergi la cati dr. vrei tu! Eu m-as duce azi, pe cuvant!
Uite, cand eram insarcinata cu Ianca, asa am facut. La primul dr. la care am fost nu s-a vazut act. cardiaca pt. ca bebe era prea mic si, pt.ca acel dr. m-a chemat peste o luna, eu n-am mai stat. M-am dus la mine pe srada la un cabinet oarecare, dupa vreo saptamana parca, si am vazut inimioara. Dupa aia am stat linistita!
Ginye55, la mine deja s-a marit putin burtica, dar e a doua sarcina. Data trecuta, de-abia pe la 16 saptamani s-a vazut ceva, vag...
Dialoguri strumfesti
maryb spune:
diana, hai si noi pe falezaaaaaa.......![]()
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
deci nu pot sa va spun ce burta am de la atata apa...2L pana acum....simt ca plesneste....
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele