*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Maryb, de cand mi-ai spus de apa, beau ca elefantelul. Si eu am o burtaaa...de fapt, un stomac imens!

Si cu faleza, ce sa zic, hai ! Mergem in Constanta si numa' bine o ducem pe Miruna la eco, hihihi!

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ce strengarite sunteti fetelor! Pot sa ma alatur plimbarii pe faleza?

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by diana21

Maryb, de cand mi-ai spus de apa, beau ca elefantelul. Si eu am o burtaaa...de fapt, un stomac imens!

Si cu faleza, ce sa zic, hai ! Mergem in Constanta si numa' bine o ducem pe Miruna la eco, hihihi!

Dialoguri strumfesti

hai ca m-ai facut sa rad, auzi s-o ducem noi pe Mirunica la dr....

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ginye, hai si la plimbare pe faleza cu noi.

fetelor, eu luni vreau sa anunt la servici ca sunt gravi....sper ca fac bine....

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Maryb, eu am anuntat deja! Sigur ca faci bine, de ce sa nu fie bine? Asa ai mai multe sanse sa te menajeze, nu? Gata, eu fug la Strumfita mea, pupicei!

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by anes

Olivia26 multumesc! Plimbare placuta!
maryb da, e mai mare cu 5 zile . Ce-o fi insemnand si asta! Dr. nu mi-a raspuns chiar daca eu tot intrebam. A zis sa fiu multumita, este mai bine sa fie mai mare dacat mai mic! Acum cum sa ma trec? Cu 6+ sau cu 7+ ???
ginye55 multumesc ! Sa dea DD!
diana21 multumesc! Azi am o zi buna, nu ?
alionuscha Bine ai venit!

ANES, ma bucur enorm pt tine. Spune-mi si mie te rog, ce valoare are bhcg la tine, pt ca eu l-am facut miercuri (adica la 6 saptamani si 5-6 zile calendaristice) si mi-a iesit doar 7056. Ma gandesc sa nu fie cumva prea mic. Mie una mi se pare cam mic. Poate ar trebui sa iau ceva..

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

va pup pe toate, fetelor! Doamne dar ce limbarita ati avut azi, nu mai conteneam cu cititul...
Anes, ma bucur din suflet pt tine.De fapt ma bucur pt toate cand aud ca sunteti bine si bebeii la fel.
maryb, si eu am aceeasi parere ca ar cam trebui sa anunti la munca.
Eu m-am trezit supla ca trasa printr-un inel, fara greturi, fara nimic, ca pe vremurile cand eram donsoara....si m-am apucat ,mai frate, de smotru prin casa si am facut o curatenie lucie.Ma invarteam si saream pe aici ca Gina Gogean.

Brie 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

mai Dienuta, mai....eu te astept sa ne plimbam pe faleza, dar nu sa ma duci tu la doctor! LOL

nu vreau sa ma duc la doctor pana nu trece timpul indicat de dr. mea, pentru simplul motiv ca nu vreau sa fiu dezamagita!!!!
mai bine astept....oricum, la noi nu sunt cabinete chiar pe toate strazile (cu echo ma refer), iar la cele bune trebuie programare!

lasa, nu-ti face griji pentru mine....sunt doar intr-o pasa mai proasta care va trece, cu siguranta, cand imi voi vedea samburelul

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Maryb si eu am anuntat deja la serviciu de bebe. Si de atunci ma simt foarte rasfatata de colege.

miruna

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Pe ne stergeti-ma de pe listuta: am pierdut sarcina. ieri pe la pranz am avut hemoragie puternica si am pierdut.
asta e!
aveti grija de voi si de bebelusi!
sa fiti sanatoase si sa nu va stresati, ca eu am pierdut sarcina datorita stresului puternic, dupa o cearta zdravana cu sotul meu.
acum ne pare rau dar e tarziu....

Viorica6+ si shalini4.8 ani
poze

bebe2

Mergi la inceput