*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

Viorica, imi pare nespus de rau!!!!!!!!!!!!! suntem alaturi de tine

iarta-ma daca sunt indiscreta, am o framantare: te-au si chiuretat?

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

vio, imi pare atat de rau pentru vestea pe care ne-o dai, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta intamplare si sa ramai din nou insarcinata cat mai curand. Te mai asteptam pe la noi, sa ne mai dai vesti din cand in cand despre tine. te pup si te imbratisez tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mary, apropos la discutia noastra privind varsta corecta a sarcinii. Uite, pt mine, conform calculatorului de www.baby2see.com/duedate.html" target="_blank">aici (care tine cont de cate zile avea CM si tin sa zic ca la mine se confirma inclusiv perioada conceptiei), eu as avea DPN- 31.oct.2008, nu 04.11.2008! Deci, masuratorile de la ultima ecografie, unde bble meu era mai mare, erau corecte (ca si calculele mele de altfel)! Pt mine e clar ca sarcina mea deja are 8s+, desi eu am avut UM dupa tine, dar aveam CM mai scurt (si deci am ovulat mai devreme).
Ce zici? Eu, una, as tine mai degraba cont de echo decat de UM! Asa ca, imi schimb semnaturaaaaa!

anes, ma bucur mult pt tine! O sa fie bine!
Aliona, bine ai venit si sarcina usoara!
mary, si eu am anuntat... si am primit mai multe sarcini Nici macar de boala lui Seb n-am putut sa "profit" si sa-mi iau concediu... lucrez in continuare cu drag (si fara spor) acasa...

8+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Viorica.... imi pare atat de rau...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

azi e prima ora ca ma alatur "clubului" vostru :)
din greseala am scris la "casa voastra veche" asa ca am sa reiau aici. daca gresesc , mii de scuze :)
salutare mamici de "samburici"! :)
DN: 05.11.1981
UM: 14.02.2008
DPN: 24.11.2008 (am calculat asa pt ca am un ciclu de 32 zile)
eu nu am vazut inca nimic la eco, desi a fost transvaginala. am fost la medic marti, 18.03.2008 si domnul doctor nu a vazut nici macar un punctulet :( eu zic ca bb meu e prea mititel... mai merg si sapt viitoare si ma rog la dumnezeu sa-l vad atunci..am fost si sunt tare speriata. mi-am facut si beta hcg-ul (din proprie initiativa pt ca 4 teste pozitive nu m-au convins) si mi-a iesit peste 1500, deci sarcina clar.
numar orele pana merg iar la medic si vreau sa cred ca-mi voi vedea minunea atunci. o iubesc deja prea mult ca sa nu fie acolo.
va pup pe toate si ma bucur ca este un loc de unde pot sa ma incarc cu energie pozitiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

vio, imi pare atat de rau pentru vestea pe care ne-o dai, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta intamplare si sa ramai din nou insarcinata cat mai curand. Te mai asteptam pe la noi, sa ne mai dai vesti din cand in cand despre tine. te pup si te imbratisez tare.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, sper ca nu vreti sa modific DPN-ul in lista de fiecare data cand vine cineva de la eco, DPN care se poate modifica de la o eco la alta....

voi anunta luni la munca, oricum tot la fel cred ca voi munci....

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Viorica imi pare foarte rau pentru pierderea ta.

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

vio, imi pare rau pt ce s-a intamplat.Sa ai puterea sa treci peste si Doamne ajuta la o viitoare sarcina.Te asteptam cu mult drag sa ne mai dai de stire despre tine.Te imbratisez si eu

Brie 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

fetelor! va multumesc! ma faceti saplang si abia mi se uscasera lacrimile sa pot sa va scriu.
nu m-au chiuretat ca am refuzat dar dr meu a fost si este extraordinar de atent . il sun zilnic sa ii spun care e starea mea , ca pana azi dim ne-am vazut zilnic si are mare grija de mine. am refuzat sa stau in spital ca eram foarte deprimata asa ca sunt acasa si incerc sa uit. inca am stari de voma si hemoragie. daca nu se termina pana duminica luni ma chiureteaza cu forta.am refuzat sa ma chiureteze pt ca am vazut cu ochii mei sacul ovular.n-avea rost iar medicul ma intelege pt ca am plans incontinuu la spital.
sper sa imi revin!
micuta mea printesa mi-a spus: "nu mai plange mami, ca ma ai pe mine si eu te iubesc cel mai mult din lume!" incerc sa-mi revin pt ea.
va pup si aveti grija de voi!

Mergi la inceput