*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Viorica, imi pare atat de rau pentru pierderea ta, fii tare si nu-ti pierde speranta

6+

Bebe in burtica

Dovada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

vio

maria_k felicitari pentru bebe1

Fetelor, in cazul in care pe parcursul sarcinii apare vreo infectie, nu-s periculoase antibioticele pt bebe? Am inceput si eu cu grijile. Mi-e frica de rezultatul analizelor!

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by ralu23

Buna fetelor!
Sunt si eu o in 5 saptamani (UM 18.02.2008). Am si eu temeri, stari altfel decat eram obisnuita, balonari, treziri peste noapte si o mare sete!! Beau apa plata aproape incontinuu.
Astept nerabdatoare sa ma duc la eco, sunt programata abia la inceputul lui aprilie. Sper sa lucreze medicii in perioada summit-ului :D
Paginile scrise de voi m-au mai linistit putin, acum stiu ca nu sunt singura cu piticuti pe creier... Astept sa ne treaca piticutii de inceput si sa povestim despre cum ne purtam burticile la soare. Avem noroc, se pare ca vara asta nu va fi una caniculara.
Cum fac sa ajung si eu in listuta mamicilor de noiembrie?

bine ai venit ralu, vezi ca primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar foarte greu. Pentru listuta imi spui si DN, UM si DPN care ai zis ca este pe 18 nov. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nikolle_t

Salutare fetelor!
Ma primiti si pe mine in grupul vostrul al mamicilor si al burticilor?

ALEXANDRA & Nikolle

bine ai venit, sa ai o sarcina foarte usoara si la final un bebelus sanatos. Ca sa apari pe listuta trebuie sa-mi spui DN, UM si DPN.
primele 10 mesaje sunt monitorizate, asa ca vor aparea foarte greu. sper sa descopar mesajele voastre si sa nu va suparati daca fetele nu va raspund, asa se intampla pentru ca noi deja suntem la alta pagina atunci cand va apare voua mesajul.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

quote:
Originally posted by ralu23

Buna fetelor!
Sunt si eu o in 5 saptamani (UM 18.02.2008). Am si eu temeri, stari altfel decat eram obisnuita, balonari, treziri peste noapte si o mare sete!! Beau apa plata aproape incontinuu.
Astept nerabdatoare sa ma duc la eco, sunt programata abia la inceputul lui aprilie. Sper sa lucreze medicii in perioada summit-ului :D
Paginile scrise de voi m-au mai linistit putin, acum stiu ca nu sunt singura cu piticuti pe creier... Astept sa ne treaca piticutii de inceput si sa povestim despre cum ne purtam burticile la soare. Avem noroc, se pare ca vara asta nu va fi una caniculara.
Cum fac sa ajung si eu in listuta mamicilor de noiembrie?

bine ai venit ralu, vezi ca primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar foarte greu. Pentru listuta imi spui si DN, UM si DPN care ai zis ca este pe 18 nov. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Bun venit la odisee! O sarcina usoara!

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Felicitari alexandra!

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Viorica, imi pare nespus de rau Nu stiu ce-as putea sa-ti spun sa te simti mai bine...imi pare rau, of, Doamne...

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

mamiseli_11, ai scapat de monitorizare....asta este, asa e cu greturile....abia astept sa vii cu vesti bune pe 2 aprilie.

maria_k, iti urez bun venit, sa ai o sarcina usoara. Esti trecuta pe listuta.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Fetelor, cine ma poate ajuta si pe mine ca sunt f stresata!
Cine si-a mai facut HCG de curand? Anes cred ca nu a apucat sa vada ce am intrebat-o pt ca din cate a spus , ea si-a facut analiza acum de curand.Eu am senzatia ca este prea mica valoarea la mine..

7+

Mergi la inceput

almiona, pe prima pagina la link-uri gasesti valorile beta HCG pe saptamani. Sper sa fie bine totul, iti tin pumnii.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput