*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mamiseli parca tu ma intrebai ce este userul comun.
userul comun este cel cu care se vor deschide capitole noi de acum inainte (cum am eu maryb asa am facut un user comun nov-dec2008) ca sa aiba acees cat mai multe fete la listuta.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Nu stie nimeni cum se procedeaza in caz de infectie vaginala, urinara? ntibioticele nu afecteaza bebeului?
poate imi raspunde si mie cineva, ca am inceput sa am pitici pe creier.

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

ginye, in caz de infectie urinara se dau antibiotice permise in sarcina. bea multa apa ca sa nu ajungi la infectie urinara si nu te tine cu pisu, cand iti vine sa faci te si duci.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by maryb

almiona, pe prima pagina la link-uri gasesti valorile beta HCG pe saptamani. Sper sa fie bine totul, iti tin pumnii.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

[b][red]pozele mele

Nu stiu sa calculez

7+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Adica nu stiu sa calculez in ce saptamana sunt acum conform graficului ala

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ginye, unele antibiotice sunt permise in sarcina, altele nu. medicul tau va cantari beneficiul/riscul si iti va recomanda ceea ce-i mai bine, in caz de infectie...
...si eu sunt cam morcovita... mi-au iesit niste valori aiurea la sumarul de urina... si eu am tooot tratat o infectie urinara vreo 3 luni inainte sa raman insarcinata... da'... cu Dzeu inainte!

mary, stai linistita, eu n-am pretentia sa modifici DPN, poate si e mai bine sa ramana asa!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

almiona, pai dupa UM azi ai fix 7s astazi. Tu cand ai facut analiza ? si la eco ce ti-a zis ?

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

almiona, din cate inteleg eu, cu valoarea de peste 7000, te incadrai la sapt 5 de sarcina. daca ai ovulat putin mai tarziu, n-ar fi o vestea rea. tu de cate zile aveai cm? oricum, ar fi trebuit sa repeti testul dupa doua zile... si vedeai exact cu cat ar fi crescut nivelul hcg-ului...

ginye

Mergi la inceput