*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ginye, n-ai pentru ce. si nu-ti face probleme cu infectia urinara ca se trateaza.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, eu ma retrag, va doresc noapte buna si un week-end minunat.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor, mai vb maine. In noaptea asta sunt singura acasa. Sotul are mult de munca la serviciu.
Sa aveti parete de un week-end relaxant! Pupici!

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Eu am avut contact doar incepand cu a 17-a zi a ciclului.Asa ca desi am un ciclu de 26-28 de zile se pare ca am ovulat mai tarziu. Eu analiza de sange precum si eco am facut miercuri acum. La eco dr mi-a zis ca embrionul are 5.77 mm si o varsta a sarcinii estimata la 6 luni si 2 zile. Problema este ca eu cu 2 saptamani inainte am facut analiza la un alt laborator (unysin) si imi iesise valoarea 1645, iar acum dupa 2 saptamani la medicover imi iese 7065. Mi se pare prea mica cresterea. Dar acum nu stiu daca or fi diferiti indicii de la un laborator la altul, adica daca nu ar fi trebuit poate sa fac analiza la acelasi laborator pt a-mi da seama exact de evolutia HCG-ului.
Trebuia sa va stresez si eu cu ceva in caz ca erati prea linistite
Oricum, eu nici sa mananc nu am mai putut din cauza starii de stres pe care o am... imi vine sa iau o doza de diazepam ca sa dorm si sa ma trezesc luni cand asi putea sa ajung la dr ca sa ma mai linistesc

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

almiona, ca sa stai linistita, uite aici ai alt tabel, cu alte valori de referinta pt bhcg! aici te incadrezi la 6+, cat aveai cand ai facut analiza, asa ca e OK!!!

noapte buna!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by mav

almiona, ca sa stai linistita, uite aici ai alt tabel, cu alte valori de referinta pt bhcg! aici te incadrezi la 6+, cat aveai cand ai facut analiza, asa ca e OK!!!

noapte buna!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Sarumana!
Oi vedea io pan' la urma cum o fi treaba... Numa' sa n'ajung la nebuni...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

inca ma mai invart pe aici... ca fiul meu are chef de joaca la calculator (el la al lui, io la al meu)...

Due Date and Weeks Calculator

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Multumesc fetelor pentru ca va bucurati pentru mine!
almiona, eu am avut valoarea Beta HCG-ului 21131,95 mlU/ml. Dar mi-a iesit la masuratori ca sarcina este cu 5 zile mai mare. Nu stiu de ce. Pentru linistea ta, eu zic sa iti mai faci o analiza peste trei zile (asa imi recomandase si mie) si sa iti pui ovule de Utrogestan. Astea sunt obligatorii pt. ca nu iti fac rau, dimpotriva completeaza deficitul de progesteron.
viorica nu am cuvinte! Imi pare atat de rau! Sunt alaturi de tine. Inteleg durerea ta pt. ca si eu am fost aproape sa trec prin ea.
miruna, noi suntem aproape ca varsta a sarcinii, iar la 6+sapt cat ai tu, dar si cat spun ca am eu, se vede BB la ecograf. Al meu are 11,3 mm. Du-te sa faci eco cu sonda endovaginala! Exact aceleasi simptome ca si tine am si eu in prezent. Nu mi-e greata sa vomit dar am o senzatie difuza de genul asta, nu am pofta de mancare si sunt balonaaata. Sanii sunt plini si putin durerosi la atingere.
ginye eu am infectie urinara cronica (de 10 ani) pe care o tot tratez cu zeci de antibiotice.Am facut si un autovaccin la Instit. Cantacuzino in perioada nov-ian. Degeaba. Acum am infectie urinara (Cu E-Coli ca intotdeauna). Acum am sa repet urocultura ca sa imi faca antibiograma cu antibiotice recomandate in sarcina. Ce sa facem. Nu avem de ales tb. sa facem tratament pana la urma. Eu am sa incerc sa duc infectia cat mai aproape de sfarsitul lunii a treia pt. sunt destul de riscante in primul trimestru antibioticele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

acum am reusit sa ajung si eu acasa.asta seara am fost la un prieten al sotului, medic ginecolog si mi-a facut ecografie abdominala.mi-a zis el sa facem intravaginala, dar mi-era rusine de el.mi-a spus ca endometru este de 1.30 cm,a zis ca nu pot decat sa astept sa vad daca-mi vine sau nu macar o saptamana.a zis ca-i posibil sa fie sarcina mai ales ca luna asta am luat si duphaston din Z18 in Z25, dar a zis ca poate fi si un exces de nu stiu ce, care face endometrul asa gros.in uter nu se vedea nimic, dar a zis ca si daca e ceva nu se vede la abdominala in Z34.voi cam ce dimensiuni ati avut la endometru?

Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc

in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

buna urtici.mai scriu si eu mai rar cum pot.eu mai am un bebe care imi mananca tot timpul si am avut problemel-am decalotat la spital si nici acum nu prea situ sa ma ocup de treaba asta si mi-e tare mila de el.eu am facut eco si am vreo9sapt dar am si un chist in uter si mai singerez cateodata.imi dau emotii singerarile astea ,iau utrogestan oral dar de miine il iau vaginal.va pup.parca nu mai cunosc pe nimeni de cand nu am mai scris.

diana mami de andrei(19.10.2006)si7+

Mergi la inceput