*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!

Alexa, LA MULTI ANI! Sa traiesti si sa rodesti un bebe sanatos si frumos!

Mary, eu am avut cateva zile fara simptome, dar acum au revenit. Dimineata, ca sa ma pot ridica din pat fara sa ma apuce voma, rontai cativa covrigei. Hai ca nu mai avem asa mult de asteptat pana cand o sa inceapa sa se rotunjeasca burtica si poate n-o sa ne mai facem atatea griji! A mea deja a prins forma, bine, doar in ochii mei, ca stiu cum arata acum doua luni. Si nu e vorba ca m-am ingrasat, oricum nu prea pot manca, iar cantarul arata la fel.
Seb mi-a facut febra aseara (39'C)... Am fost speriata, era cat pe ce sa petrecem noaptea la spital, dar am refuzat sa vina sa ne ia ambulanta, ca fiind in toiul unei boli contagioase, sigur ne internau la infectioase si nu ne dadeau drumul pana la vindecare... si asta imi lipsea mie acum, la sarcina... Acum asteptam sa apara dr pediatru, sa vedem ce zice, s-ar parea ca varicela s-a complicat putin... probabil cu alta viroza sau i-ar fi aparut vezicule si in gatut, care ar putea sa se fi suprainfectat... Abia astept sa vinA dr si sa ma lumineze!

O zi usoara tuturor burticilor!

7+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Alinushca imi place si mie subiectul legat de superstitii mai ales daca iese cum vreau eu..daca nu, nu cred si pace Uite ce ma gasit...numai ca eu am din ambele cate ceva...asa ca

Este baietel daca:

- nu ai avut greturi in prima parte a sarcinii
- ritmul batailor inimii fatului e mai mic de 140 batai/minut
- cea mai mare parte a greutatii este distribuita in fata
- burtica ta arata ca un cos de baschet
- areolele ti s-au innegrit considerabil
- porti sarcina jos
- ai pofta de mancaruri sarate si acre
- ai pofta de proteine – carne si branzeturi
- picioarele iti sunt mai reci decat inainte de sarcina
- parul de pe picioare ti-a crescut mai repede decat inainte de sarcina
- mainile iti sunt foarte uscate
- plapuma ta este orientate spre nord cand dormi
- taticul in devenire ia in greutate odata cu tine
- sarcina te face sa arati mai bine ca niciodata
- urina iti estede un galben stralucitor
- nasul ti s-a latit
- iti tii verigheta atarnata deasupra burticii si se invarte in cercuri
- ai dureri de cap
- adaugi varsta la ora conceptiei si numarul lunii in care ai conceput, iar suma este un numar par

Este fetita daca:

- ai avut greturi la inceputul sarcinii
- ritmul batailor inimii fatului e mai mare de 140 batai/minut
- cea mai mare parte a greutatii este distribuita pe solduri si fund
- in par iti apar reflexe rosiatice
- porti sarcina sus
- burtica ta arata ca un pepene
- ai pofta de dulciuri
- ai pofta de fructe
- ai pofta de suc de portocale
- nu arati chiar extraordinar de bine
- esti mai temperamentala decat de obicei
- iti apar tot felul de pete pe fata
- refuzi sa mananci coltul de la paine
- sanii ti s-au marit extraordinar
- urina ta este de un galben palid
- plapuma ta este orientata catre sud cand dormi
- iti atrni verigheta deasupra burticii si se leagana lateral
- adaugi vartsa ta la ora conceptiei si numarul lunii in care ai coneput si rezultatul e un numar impar

Olivia 6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ginye55 si trebuie sa-mi fac o programare la un doctor ca sa-mi recolteze sau cum? Cit ai platit?

Bia
bebe mic 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Maryb asa am descoperit sarcina acum o saptamana, ca am simtit nevoia sa fac pipi la 3.30. Si vreau sa spun ca asta cam e ora la care imi vine noaptea sa fac (dar mai sunt si exceptii in care sar de la regula). In schimb eu am probl cu constipatia, si vreau sa zic ca au fost vreo 3 nopti in care m-am sculat cu niste dureri de burta incredibile si am avut scaun noaptea. De asta ce mai ziceti? Am inteles ca si progesteronul constipa, si cum eu iau 6/zi, va inchipuiti. Cand nu mai rezist, si Activia nu da roade, bag un supozitor cu glicerina. La capitolul asta, cum stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

quote:
Originally posted by maryb

fetelor, dar de facut pisu va treziti in fiecare noapte ??? sau mai aveti nopti cand nu va treziti ?

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Eu ma trezesc in fiecare noapte in jur de 4-5. Dimineata nu sunt balonata, dar recuperez ziua si dupa-masa sunt balon. Si greturile ma termina, aseara am mancat un borcan de masline, altceva nu puteam, de la ceai cu lamaie imi venea sa vars, mancare normala nici nu puteam sa ma uit la ea. Abia de 2 zile am greturi si vreau sa se termine.O sa se intample asta vreodata?

6+

Bebe in burtica

Dovada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor, dupa cum va ziceam azi am fost la sanador sa-mi fac analize si recoltare secretie. Foarte naspa ultima!
Si de cand mi-a recoltat am ramas cu o durere de burta.

Azi m-am trezit foarte prost, cu o greata enorma. Balonata ma simt tot timpul. Am o stare de disconfort mai tot timpul din cauza asta.

Alexa la multi ani!

ma duc sa-mi fac ceva de haleala

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Olivia26 super tare..o sa ma uit in oglinda sa vad daca mi se lateste nasul si daca nu arat extraordinar de bine
Mav sanatate lui Seb!
Maryb nu in fiecare noapte ma trezesc...si mi se pare ca retin multa apa!

Bia
bebe mic 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

si eu am probleme cu constipatia, dar la mine nu e ceva neobisnuit, eu am probleme in mod normal, iar acum la sarcina cam la 4-5 zile se intampla....va dati seama....

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mav, multa sanatate scumpelului.

Mary, sa stii ca nici asta nu mai e o regula. Cum am aflat de sarcina nu era noapte sa nu merg la baie (cred ca mai mult autosugestie), acum ma trezesc doar uneori, mai exact in functie de cate lichide beau inainte de culcare.

Leeloo, si eu sunt cam Incearca sa mananci cate un kiwi pe stomacul gol sau miere. Prunele uscate am inteles ca sunt iar bune, eu aici nu am gasit asa ca mananc curmale. Sanatate multa sotiorului.

Olivia 6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Ia si tu Herbolax..laxativ natural pentru gravide...eu musai sa ies cel putin la 2 zile..altfel mai tarziu sa nu ne pasca alte minuni..fisuri anale si hemoroizi..pericol!
La mine prunele nu au avut efect, basca ca si imi venea sa var de la ele..mierea la fel..poate la voi au..succes!

Bia
bebe mic 7+

Mergi la inceput