*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*
Raspunsuri - Pagina 7
maryb spune:
mda......va intrebam cum va simtiti voi burtica dimineata inainte de a va da jos din pat, mai simtiti ca va doare sau presiune ceva ? ca eu cateodata nu mai simt nimic, oare pentru ca totul este relaxat ???
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
leeloo5979 spune:
La multi ani pentru cele care sunt sarbatorite azi, sau au ceva de sarbatorit! Sa fiti sanatoase, cu sarcina buna si dusa la termen, cu bebeii sanatosi, frumosi !
Eu am fost de dimineata la Medicover pentru a imi face analizele prescrise de medic, cand intru in clinica, se curata marmura de la intrare si mirosea intr-un mare fel, moment in care stomacul meu imediat s-a revoltat de era sa vars in lift si mai era si o tanti langa mine care se uita tare speriata cand am icnit. Bine ca am ajuns sus si am baut niste apa...ca nu se stie ce se mai putea intampla. Acum am venit si eu acasa - mi-am luat concediu sa stau cu soata la spital pe parcursul operatiei, el vrea sa dorm cu el la spital ca o sa isi ia rezerva, dar eu nu prea vreau sa dorm la spital pentru ca mai mult ca sigur ca nu am sa reusesc sa ma odihnesc. Vedem la fata locului. Bine macar ca e weekendu...sa il vad eu exact cum se comporta dupa operatie.
In alta ordine de idei, joia viitoare fac o noua intravaginala ca dna dr vrea neaparat sa vada bobita (ieri nu a putut decat constata ca a crescut sacul gestational si a vazut vezicula ombilicala)si spera sa ii si auzim bataile inimii. Dar asa de repede se poate vedea bobita, la 6 saptamani? Si inimioara se poate auzi? Stiu ca sunt fete cu mai multe saptamani de sarcina la activ, la voi cum a fost? Sper totusi ca cea de saptamana viitoare sa fie ultima intravaginala...si restul sa fie abdominale.
Am papat si eu un sandwich si acum stau cu burta in sus si e asa de bine :)
miruna22 spune:
maryb, abia ti-ai vazut bebelul, stii ca ii bate inimioara si e bine....de ce iti mai faci griji???
eu nici nu l-am vazut, mi-a intrat in cap ca am sarcina cu ou clar si nici simptome nu mai am!
eu ce sa mai zic?
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
maryb spune:
olivia
, merci pentru raspuns, deci nu sunt doar eu in situatia asta ![]()
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
leeloo5979 spune:
Pe mine ma doare burta numai cand am gaze pe care nu le pot elimina - din motive lesne de inteles, ca doar ma gasesc in public - cand sunt balonata ma simt tare grea, dar in ultimele zile nu am mai avut probleme.
miruna22 spune:
leeloo....eu sunt un exemplu: nu se vede nici macar sacul vitelin (sau ombilical, cum vrei sa-i spui) la 6 saptamani!
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
ginye55 spune:
quote:
Originally posted by loren@
Dandusa mor de pofta...mamamama...creier pane..vreau si eu!
Care v-ati facut acum in sarcina sau urmeaza sa faceti analiza secretie vaginala si Papanicolau, ca eu am sunat la Sanador si mi-au zis ca ei nu recolteaza decit dupa 16+ ca exista posibilitatea unui avort?
Bia
bebe mic7+
|Eu chiar azi am fost pt secretie la sanador. De recoltat recolteaza doar doctorul. Asistentele nu se baga pana in sapt 16-18. Am fost la cel de langa Victoriei.
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
maryb spune:
fetelor, dar de facut pisu va treziti in fiecare noapte ??? sau mai aveti nopti cand nu va treziti ?
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
leeloo5979 spune:
Nu de alta dar nu vreau sa ma alarmez in conditiile in care nu se vede bobita magica saptamana viitoare!Pe dna dr nu vreau sa o schimb, pentru ca pana acum mi s-a parut minunata, dar nici nu vreau sa ma stresez inutil din cauze care nu se arate pt ca ar fi prea devreme!
loren@ spune:
Maryb nu nu simt o diferenta dimineata..pe parcursul zilei ma umflu cu pompa!
Leeloo5979 la 6 sapt. incepe sa se auda inimioara..nu stiu daca iti masoara si bataile inimii, dar clar incepe sa bata!
Miruna las ca o sa vezi tu ca esti bine si o sa te linistesti..si eu sunt cam zuzi si cica am experienta...hahaha!
Apropo..vreau PASCAAAAAAAAAAa...l-am pus pe sot sa caute!
Bia
bebe mic
7+