*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*
Raspunsuri - Pagina 6
alinushca spune:
loren@, sincer eu nu am mai auzit de asa ceva. depinde si cine ti-a zis. daca ti-a zis doar vreo tipa de la receptie, nu le baga in seama. de multe ori sunt pe dinafara cu totul. mie mi-au fost recoltate fara probleme. si e mai bine sa le faci decat sa stai asa ![]()
Eu nu ma pricep la lucrurile astea, dar sigur sunt fete care le stiu pe toate.
As vrea sa inventariem, pentru cele ca mine care sunt mai putin "la curent" cu chestiile astea, care sunt toate miturile alea babeshti despre sexul copilului. Daca are mama burta nu stiu cum e fetitza, daca nu iti place sa mananci nu stiu ce, e baiat, daca ai tenul nu stiu cum este...
Vreti ? ![]()
Creier pane? Ma iertati
Nu pot nici sa ma gandesc la asa ceva. Dupa greatza mea vis-a-vis de carne, cred ca o sa am fetitza. ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+
loren@ spune:
Alinushca o sa ii spun doctorului sa-mi recolteze el cind ma duc! Eu la Bia am avut o stare de greata, dar nu am varsat...acum asa si asa...la ea, stiam din instinct ca e fetita...acum habar nu am..cica doar chestia aia cu burta tuguiata e de baietel si cea mai lata este de fetita cred ca are cit de cit legatura..la Bia nu m-am patat pe fata cum se zice.Deci multe povesti!
Bia
bebe mic
7+
nebunica-zapacica spune:
Neata, burtici
Eu m-am uitat pe prima pagina si, daca nu ma insel, astazi trebuie sa-i spunem Alexei 1983 

LA MULTI ANI

La multi ani, un an perfect in care sa te bucuri de o sarcina usoara si de bebe mancacios, sanatos si frumos!
La noi ninge ca-n povesti, toata iarna au fost 5-10 grade iar acum, la sfarsitul lui martie ninge.Duminica e si Pastele Catolic, dar mai degraba ai impresia ca e Craciunul.
6+
Bebe in burtica
Dovada
miruna22 spune:
neatza!
la cafelutza!
eu in continuare ma simt extrem de bine....nu tu greata, nu tu pofte...nici sanii nu ma mai dor decat foarte putin...
in rest...paranoia e in floare
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
miruna22 spune:
LA MULTI ANI, LAURA!!!!!!!!!!!!

Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire, sa te bucuri de 
din burtik!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
maryb spune:
alexa, iti mai urez si aici LA MULTI ANI !!! Sa ai parte de sanatate, de o sarcina usoara si dusa pana la termen si de un bebelus sanatos si mancacios.

si astept cinstea 

maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
fetelor, dar mie nu-mi raspunde nimeni la intrebare ?????
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Olivia26 spune:

Alexa 

Mary
, mie dimineata mi-e lipita burta de spate, nu sunt deloc balonata dar pana seara imi ajunge cat casa poporului
.
Olivia
6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">