*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Miri, Mitsu..recunosc ca nu m-am impus in fata sotului...poate pentru ca nu am crezut ca e nevoie.
Si nu, nu sufar de nici un sindrom al niciunei romance umile. Asta m-a durut.
Nu l-am privit niciodata in alt fel decat... ca pe omul pe care il iubesc si pe care l-am ales sa-i fiu sotie.

Am avut 9 luni sa ne pregatim sufleteste... dar in momentul cand a venit bebe... partea fizica, unde stresul,oboseala,nesomnul,nesiguranta,nestiinta, si-au facut locul... ne-au afectat pe amandoi.

Anyway..va multumesc pentru "scuturat" .
Si apreciez sinceritatea voastra.... mai ales ca voi priviti totul obiectiv. Eu tind sa fiu foarte subiectiva, cum dealtfel e normal intr-o situatie ca atare.

Dar..in curand incepem un nou capitol al clopoteilor nostri si..sa speram ca va fi unul plin de vesti bune, clopotei mancaciosi,somnorosi si zambiciosi.

Va pup si va imbratisez cu drag, fara exceptie.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

s-a sters. am scris un mesaj kilometric pt lalaD carmilia si mishu. si m-am indispus ca s-a sters. indispusa era de fapt dinainte. dar:

mitsule, zizi e obiectul muncii de care nu ai voie sa te atingi nici sa-l decalotezi cum e moda in ro. la sacha nue nevoie. la bruno am trecut razant pe langa o fimoza. oricum pana la2 ani nu se intervine ca-sid escopera ei putsa si rezolva neajunsul.

plec la somn. maine zi lunga in parcul de distractii la cules de oua de paste.

pusi

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Gatta e o scumpik puitza ta

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Distractie placuta, Miri. Sa faceti pozici sa vedem si noi.
Desi sotul e protestant si deci sarbatoreste si el Pastele Duminica... noi nu vom face nimic special. El a zis ca sa sarbatorim doar pe cel ortodox.
Totusi, am in cap sa gatesc niste rulouri de porc cu bacon si eventual sa fac o prajitura a la mama.... caci de mult n-am mai copt ceva dulce.

Simona, ma bucur enorm ... ca Sara-tica e bine si ca totul n-a fost decat o alarma falsa. Imi pare rau pentru stresul la care ai fost supusa si la ingrijorarile desarte.
Ohhh...si pozicile sunt superbe..ca sa nu mai vorbesc de dulcica. E arvunita Sara???

Tina, am vazut si pozicile voastre... cat de frumosi sunteti...
Uffff, mai fetelor..parca mi-as dori sa fiu in tara,sa ma intalnesc cu voi si sa iesim impreuna la plimbarici. Ehhh... c'est la vie.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Miki..pupici si voua. Si multe floricele primavaratice.

PS: Mie nu-mi merg emoticoanele.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

miri, credeam ca nu am inteles eu bine... Nu ca as fi fan decalotare, sunt chiar impotriva. Actually, eu merg pe extreme... circumcizie sau lasat natura sa isi urmeze cursul... Am renuntat la prima idee, sa-si faca el dac-o pofti! Asa, sa revin, ma socheaza faptul ca nu ai voie... E prin lege? Sau cum? Te cearta doctoru' daca vede? Suna foarte bizar...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ma bag sa fac capitol nou, sa isi bea zuzicile noastre cafelutele maine dimineata "pe curat", hihi!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Poftiti AICI la un capitol nou!

Mergi la inceput