Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)
Raspunsuri - Pagina 19
cory3maz spune:
DA-TI LA LOC COMANDA MAJORETELOR PENTRU MINE!

MAI AM UNA-ALTA DE REZOLVAT SI LUNI NISTE REZULTATE DE LUAT...
ANDREEA-GUDINDE!
Tocmai am grait la telefon cu Randunoiul si i-am spus ca MAINE avem program artistic...eu cu indicatziile pretioase, el cu executzia lucrarilor...curat in balcon...de turnat spuma poliuretanica pe langa tevi, ca sa izolam fonic apartamentul (ca se aude de la vecini...perfect...totul)...are de dat cu aspiratorul temeinic in toate camerele si mai ales prin colturile de sus...ca la inaltimea lui de doi metri ii vine mai usor)...In concluzie...maine Randunelul e consemnat la domitiliu...
Cele trei bagaje pentru spital e gata: - al meu, al lui bebe ( a doua zi dupa nastere) si cel de-al treilea (cu trusoul de scos bebe din spital si port-bebe).
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
numeioana spune:
Salut, fetelor! Am dormit amandoi 2 ore, de la 10.30 la 12.30, apoi i-am dat sa pape si a adormit la loc... Si voiam sa iesim si noi afara! Acum mi-e mila sa-l iau sa-l imbrac... Nu se trezeste, dar n-am chef sa-l chinui in somn...
Clau, sa stii ca m-am interesat si cica saptamana viitoare face preparatul. O sa te anunt eu cand e gata si daca are randunoiul tau drum pe-aici sa vina sa-l ia. Pana atunci sper sa fie bun cel recomandat de Roxana. Doamne ajuta!! Azi-noapte nici David n-a mai adormit instantaneu ca de obicei...cred ca l-a durut putin burtica... Dar nu a plans.
Cristina si Cory, ziceti voi ca trebuie sa-l las pe David cu mucii la purtator?? Ca daca asa trebe asa fac, dar cand vad ca nu respira bine ii pun ser si face ca motocicleta... Atunci, de mila lui, iau aspiratorul si scot numai mizerii!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Of,,mamica Naty
,deja Iulia e sefa in casa
..retinut servetelele cu ulei si buna ideea lui cory cu lighenutul in pat si lavete
..Bine ca ai confirmat eficienta cearceafurilor Happy-si mai sunt si ieftine.Eu mi-am pus 2 si pt spital (pt mine)
.
kya vrednica.
Ma gandesc cu groaza la aranjarea sifonierului,pe randunoi nu ma bazez,pe socrela nu as invata-o sa-mi invadeze intimitatea sifonierului,asa ca
...sa vezi chin
...cred ca voi ajunge totusi la ajutotul ei
Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
cory3maz spune:
NumeIoana,
eu n-am zis sa-l lasi pe bebe cu mucishori...eu am zis sa nu se exagereze cu scobitul si extrasul din nas (asta sustinea si Cristina Goji)...e absolut NECESAR ca bebe sa aiba nasucul curat ca sa nu inghita aer in exces la alaptat.
Igiena nasului incepe cu temperatura din camera...nu mai mult de 23 de grade (in mod obisnuit...25 de grade la baita)...
Ii voi face toaleta nasului cum am vazut la maternitate...picurat ser fiziologic cu seringa de insulina (cu acul rupt)...apoi cu varful rasucit al unei comprese sau cu pompita manuala colectez secretiile...
Nu-mi voi lua batista bebelushului...noaptea nu am cum sa pun aspiratorul in priza...o sa zica vecinii ca a innebunit madam Mazilu (adik io)...
Atentie cand regurgiteaza bebe...ca lapticul sa nu-i alunece (in pozitia culcat) din gurita in urechiusele delicate...ca otita-i in floare!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
bubu05 spune:
Ioana, pai daca fornaie si are mizerii trebuie sa le scoti! Si eu la fel as face. Doar cand n-o mai avea nu are rost sa mai bagi aspiratorul, mai tragi cu pompita manuala.
Sovi, pai si eu am alergat dupa randunoi de cateva seri fara rezultat, dar aseara i-am trimis si un mesaj sexos si a venit infierbantat 

Cory, felicitari pt. bagajele. Sanatate Larisucai!
Rox, si eu am pofta rau de cola, si mai trag cate un gat din sticla randunoiului, cand mai ia el.
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
cory3maz spune:
Roxa-Doxa,
am retinut...luni si marti sper sa intru cu un pluton de majorete la galerie pentru tine! Sa fie intr-un ceas bun cezariana si totul sa decurga ca la carte...de bine si de frumos!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
numeioana spune:
Stelutz, ce putin mai ai!!
Fetelor, ce ma fac, stiti cumva cand se topesc firele din interior? Sunt deja 3 saptamani si nu vad sa aiba de gand sa pice
... Offf, ce nasoala e epiziotomia asta!!
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cory3maz spune:
Naty,
i-a placut Iuliei la soare??? Pai nu-i ea gazulitza mica? Sunt sigura ca o sa-i placa la nebunie sa o scoti afara la plimbare...sa vezi ce bine o sa doarma si o sa pape!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
numeioana spune:
Cory, Bubu, am inteles, sa traiti!! Eu pun aspiratorul in functiune doar cand e nevoie, nu f des...
poze