Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)
Raspunsuri - Pagina 20
rox_dox spune:
gata..am modificat si semnatura.
nu-mi vine sa cred cat de aproape de MOMENT sunt!
_
39+ cu
RADU
AMR 3 zile!!!
Pozele mele!
cory3maz spune:
Legat de pofte...
si mie mi s-a pus azi pata pe halit mici...gasit caserola cu mici de vita si oaie...zvarlit cativa in tigaie...ieshit gustosi...facut burta de crocodil ghiftuit! 
Descoperit azi si crema de branza Fagarash...un deliciu
...parca Naty si Mamipapatot erau si ele cu Fagarashu' asta!
Si desert...gogoshi pufoase cu dulceata de fructe de padure!
Si dupa toate astea...traiasca Maaloxu' salvator!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
bubu05 spune:
Corinutza, si eu am in plan papanasi, sper sa nu mai fac pofte pe-aici, cu smantana si dulceata de mure
. Musacaua e gata si miroase super, iamiii!
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
cory3maz spune:
Alt sfat din experienta mea recenta de mamika...mi-am cumparat un TERMOS...a fost super-util cat a fost Larisoiul cu tusea la apogeu...dimineata si seara umpleam termosul cu ceai cald...si cand era cazul ii dadeam lu' copilu'...mai ales noaptea nu a mai fost cazul sa ma deplasez la bucatarie si chiauna de somn sa-i incalzesc ceaiul...
Eu zic ca un termos e bun si pentru mamicile care isi hranesc bebelushii cu biberonul...prepari apa fierbinte...o pui in termos...si e mai operativ asea.
Atentie...si termosu' mai trebuie dezinfectat...
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
gecko spune:
corymaz bine ai revenit...si sa iti fie de bine cu poftele. dar sa nu te aud ca sari si tu randul ca fac razboi aici
. de dumitrache nu stiu.
bubu sa iti fie de bine si la mai mult.
rox dox stam un pic ca e Pastele...dar dupa aia scoatem agitatele
. nu putem acum ca sunt cam indecente. dar tot statui si statui eu in banca mea
....si nu mai pot...trebuie sa ma revolt....la ce ti-a mai dat dexa la varsta ta de sarcina? si la zoze la fel cand era in saptamana 36 parca. dupa saptamana 34 nu isi mai are rostul. scuze naty ca o zic...dar uneori stau cu impresia ca unii medici sunt mai buni decat gradinarii la vandut marfa..........
ursuleata spune:
Roxi, asa e ..mai e asa putin
Alina
34+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 27 zile!!!
bubu05 spune:
Cory, si eu sunt pro-termos 
Mai ales pt. mamicile care folosesc biberoane. Eu ii pregateam lui Vlad inbiberon laptele praf, masurat si in termos apa calda masurata. Noaptea doar le amestecam si gata. Daca papa mai multe bibe pregateam laptele praf in fiecare bibe masurat, apa calda in termos si cu alt bibe curat masuram apa cand il faceam. Si Vlad urla rau cand ii era foame, asa ca il faceam imediat.
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Ali_bia spune:
Si eu cred ca e o idee buna cu termos, la asta ma gandeam eu mai demult![]()
..si apropo de papanasi , eu abia i-am terminat

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la 
rox_dox spune:
gecko..mi-a dat preventiv cica...pt ca ecografa la masuratori il vazuse de 37 sapt si cateva zile ieri...si mi-a zis dr ca-i da dexa doar in caz ca masuratorile sunt bune...si cica daca e sa fie copil normal la termen dupa kg si ale alea nu-i face rau. dar daca e sa fie mai micut il ajuta la plamani...am citat din cuvintele doctorului.
acu' ce sa zic..sa dea Dzeu sa nu fie nevoie, sa fie copilul in regula si conform graficului.
_
39+ cu
RADU
AMR 3 zile!!!
Pozele mele!
natynic spune:
Pai eu NUMAI cu termosul functionez acum...
Gecko, ai perfecta dreptate, uneori se fac niste gesturi pur si simplu asa, fara judecata. Pana si la mine, in 30 de saptamani fiind (NU 36!!) mi s-a facut Dexametazona dar n-a mai fost timp sa-si faca efectul si totusi Iulia a respirat bine...Ma rog...exista si medicamente date pt confortul doctorului, nu crezi??
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea