Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)
Raspunsuri - Pagina 18
kitzy spune:
Mstela merci de incurajari, sper sa fie totul ok pana la urma. Ar fi frumos sa pot teleporta bb afara ![]()
Sovi trebuia sa incep de undeva cu scutecul ala nu? Si daca n-am avut papusa la indemana, am luat ce-am gasit prin casa ![]()
Noi sambata luam restul de cumparaturi si gata, sunt pregatita sa-l primesc pe bb cum se cuvine.
35+ cu
Diana
AMR 5 saptamani!!!
cory3maz spune:

BRAVO, MAMIK-VARUNA, PENTRU NOUL STATUT!

BUN VENIT PE LUME, PRINTESA MARUTZA! SA FII FRUMOASA SI DULCE, DESTEAPTA SI NOROCOASA!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
Ali_bia spune:
De Nicol ce mai stiti??? Am vazut ca nu a mai postat de pe 6 
nici pe mess nu mai e...sper sa fie bine.
NICOOOOOOOL!!!!!!!!!!!
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la 
cory3maz spune:

MEGA-FELICITARI, ELARA-MAMIKA, PENTRU PERFORMANTELE DE IERI: NASTERE, ALAPTARE SI MOBILIZARE!

BUN VENIT PE LUME, DRAGALASHA MARIA-ROXANA! URSITOARELE SA TE INZESTREZE CU DARURI ALESE: FRUMUSETE, SARM, INTELIGENTA SI CARACTER, SANATATE SI DESTIN BINECUVANTAT!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
mstela spune:
cory
,sa incepem galeria??
Si cory,bine ziseshi mata de randunoi si stiu cate rezultate am obtinut cand vroia el,dar tocmai acum cand suntem cu morcovul,ar putea si el sa faca un efort mai mare,ca-i chestiune de putin timp
..Si are noroc,ca sunt f rabdatoare din fire si calma si nu suport sa-l cicalesc,dar parca acum rabdarea asta a ajuns la limita,iar sambata la fel urla si ma scoate din sarite ca cica am eu fixuri in sarcina,asta cand il pun sa se cocoatze sa dea cu carpa,lucru la care nu l-am mai pus niciodata,ca puteam eu,si aici e greseala;si daca-i mai vine sa plece si la tara la peste,s-a dus si weekendul si uite asa
...nu mai terminam
...asta e,hai ca imi propusem sa nu ma mai gandesc,ca degeaba ma consum
..
Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
gudinde spune:
ariel
, votat poze.
Bun venit acasa mamei tale. Cred ca numara orele pana la externare.
mami_papa
daca e vorba de batista bebelusului poti sa stai linistita ca nu pateste copilul nimic de la aspirator. Noi am folosit-o cu succes la nepotica mea. E foarte buna.
Olgutzika
atentie cu copilul la servici ca zau ca e nasoala viroza care bantuie.
elara felicitari

Naty
tin pumnii sa nu fie cazul de transfuzie.
gecko

Haioasa faza. A luat examenul?
cory
ai grija de tine
cory3maz spune:
STELUTZA,
CU TACT...CU TACT SE REZOLVAAA! NU TE MAI STRESAAA! GANDESTE POZITIV CA VETI TERMINA TOATA TREABA PANA VINE BEBELINA!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
natynic spune:
Da cine credeti voi ca a putut sa doarma?...Aproape o ora ne-a luat suptul, nu stiu de ce e asa lenesa...Ma doare spatele ingrozitor, nu mai stiu in ce pozitie sa stau cu ea. Draga de ea, am scos-o pe balcon la soare vreo 10 min si i-a placut la nebunie, nu s-a mai chircit si zambea cu gura pana la urechi.
Cory, Clau, multam de sfaturi, si mie imi era deja groaza de spalatul la fundulet, plus ca in baie nu mai e asa cald si apa uneori vine greu calduta iar ea urla, nu-i place. Buna ideea cu laveta; oricum, servetelele cu ulei Sanosan sunt absolut excelente la curatare si e evident ca o si calmeaza. Si inca ceva, fetelor: cearceafurile igienice de la Happy ISI MERITA TOTI BANII, sunt fff utile, mai ales cand ai -des!- surpriza sa-ti faca bebe pishu exact dupa ce l-ai curatat si vrei sa-l schimbi.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
sunt si eu pe aici
dupa ziua de ieri care a fost dedicata spalatului si calcatului, acum urmeaza rearanjarea cartilor in biblioteca, si a hainelor in sifoniere... 
Kya
36+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
rox_dox spune:
aloha fetele...
ne-am intors de la dr..am citit din urma si acum scriu si eu:
felicitari in primul rand elarei..mamica curajoasa...sa va traiasca printesa...tiza mea 
ieri am fost la eco...placenta este in continuare destul de jos, nu e chiar praevia, dar nu i-a placut oricum cum statea acolo...si ecografa ne-a spus ca mai bine mergem pe cezariana, ca de altfel si dr ginecolog astazi.ca in cazul unei nasteri naturale, s-ar putea sa puna probleme. lichidul s-a mai imputinat, placenta s-a mai maturat...de unde juma de sarcina am dus-o cu gradul 1, acu in 3 sapt a ajuns la 2...deci se cam cere afara puiul mic.
in principiu, daca gugustiucul mic nu se grabeste, pe luni ne internam si marti nastem.puiul e putin mai micut..si preventiv ne-a impuscat in fundulet cu dexametazona, pt maturarea plamanilor..just in case!
pe drum venind acasa mi-a venit asa o pofta de pepsi...
eu nu prea am baut in sarcina pepsi...nici nu mi-a fost pofta, dar azi am zis "trebuie neaparat sa beau" si mi-am luat o sticla de pepsi sa-mi potolesc pofta..si asa ca un ultim viciu inainte de nastere. si acum, in loc sa mananc ca omul normal, eu beau pepsi si mananc batoane.
capricii de gravida...n-o sa mai pot spune pt mult timp asa!
o sa-mi lipseasca burtica...o sa-mi vad puiul si n-o sa mai conteze, sunt constienta..dar totusi...eu zic ca o sa-mi fie dor si de burtica!
_
38+ cu
RADU
AMR 2 saptamani!!!
Pozele mele!