Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
Originally posted by natynic
Uite, eu cand nu am treaba cu Iulia (si nu-s multe momentele ) mai mult ma invart ca un ... intr-o caldare, n-am mai gatit, n-am mai facut ordine, etc; si randunoiul se straduieste dar tot gasesc farfuria si cana murdare in chiuveta si pantalonii aruncati pe un scaun, asta cand nu-i atarna de patutul Iuliei . Asta e, greu cu ei, dar mai greu fara ei!

Asa e,Naty,ce sa le faci??Asta-i specia, nu merge nici fara ea...

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, nici eu nu o spal mereu la chiuveta si folosim servetele umede pentru fundulet si apoi dau cu bepanthen. Desi din maternitate mi-au spus sa o spal mereu la fundic, nu fac asta tot timpul, e greu si incomod si ei nu-i place deloc.

Am adormit-o in brate caci iar a avut o criza urata. Si eu ma simt obosita tare, dar am atatea de facut pe aici...
L-am trimis pe randunoi dupa preparatul de care mi-a zis Roxana, abia astept sa vad daca are vreun efect asupra ei.

Va pupic si merg sa strang putin prin casa si sa bag o masina la spalat ca murdareste asta mica in draci!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Neata mamicute si gravidute!

Eu am o stare buna, apropo, Sovi, a fost tareee bineee, incetut-incetut, ca si "randunoii e oameni" . Racita tot mai sunt, ma enerveaza rau nasul asta infundat.

Azi ne-am trezit la 9, ce copil cuminte am, a stiut el ca mami si tati s-au culcat tarziu

Am pregatit totul in bucatarie, doar sa ma apuc de musaca. Am zis intai sa vad ce faceti voi.

Gecko, super tare faza cu dl. sot si colul!

Stelutza, saracuta de tine, zau, nu stiu ce sa-ti spun...doar sa mai ai putina rabdare!

Lyvy, adaptare rapida in trei!

Clau si Naty, cate un pup pt. bebelinele plangacioase.

Ariel, am votat si eu!

Kitzy, felicitari pt. bb-control si tot inainte, daca e sa fie cezariana, sa fie!

Eu tocmai m-am uitat pe trusa de epidurala primita de la prietena mea si e Braun, nu stiam exact de model e. Exact de care vrea Tutunaru!

Gata, fug la bucatarie si mai vin sa vad ce faceti.

Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Ali,multzam.Felicitari si tie pt vestile bune..
Votat si eu,ariel!
Alina.Si bafta la epi..Mda,cam asa e cu barbatii,cred ca sunt mai emotionati decat noi,de aceea si reactiile lor..
Naty,asa,profita si culca-te cand adoarme Iulia..
bubu.

ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

kitzy,iti inteleg starea...dar nu te mai gandi la detalii,o sa vezi ca vei trece repede peste toate.E ca treaba aia cu examenul,la fata locului ne vom descurca sigur.Important este sa fie bine bebe.Plus ca vezi cate exemple avem pe aici cu fete care au trecut usurel,totusi,peste cezariana.Eu deocamdata nu ma gandesc la asta.Si la natural e la fel de greu,poate mai dureros,dar pe undeva trebuie sa iasa si bebelina.
clau..e vorba de bepanthen crema pt fundulet,nu??Nu,gel.Imi pare rau ca inca are colicei Rebe,dar mai dureaza putintel si scapati..ici voua.
bubule,ma bucur ca te-a inviorat randunoiul..sa vezi ce musaca iese acum..

ULTIMA SUTA DE METRI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

BUBULE,

Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 27 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Stela, ai zis bine cu putini sunt altfel... Ce sa ii faci, si ei sunt ai nostri... Si uneori recunoaste ca sunt dragalasi... Si al meu face figuri cand ma strofoc sa fac ceva mai greu in perioada asta, dar singur nu pune mana sa faca. Acum de exemplu imi tot fac volta sa repar aplica din baie.

Gecko

Kitzy, ai fost tareeeeee cu ursuletul

Bubu
Cred ca in curand o sa lansez in casa curentul "si randunicile e oameni"!! eu cu dorinta, el se face ca ploua!

Eu atata am citit si yotubit ieri despre colici, ca m-au apucat si pe mine Oailei ce ma dor matzele si ce gaze blocate am! Imi vine sa ma duc sa imi cumpar un sab simplex :)) Pana atunci, beau ceai de chimen, fenicul si anason.

sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Sovice sa-i faci,nadejdea lor,ramane defecta aplica...cunosc.Dar ai grija cum te cocotzi..Cu colicii esti mortala..

ULTIMA SUTA DE METRI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Salut din boscheti!

1. Aici m-am retras dupa oboseala acumulata timp de cateva nopti mai mult nedormite, decat dormite...copil bolnavior si tusitor...da' merge spre vindecare;

2. De citit v-am citit ritmic...de scris n-am avut cum...nu m-au lasat contractiile;

3. Sovietika...ma intrebai de ce invat eu limba elineasca? Raspuns: din dragoste...

4. Salut revenirea pe crengutza a mamicutzelor Olgutzik si Mimonix...multumesc de aprecieri; Lyvy si Luny...bafta cu mamiceala si armonizare rapida cu bebeii;

5. Gecko si Olgutzik, despre care Bogdan Dumitrache graiti voi? Eu stiu unul care a terminat medicina, da' s-a indragostit de biznis si s-a ocupat de IMM-uri ( pana anul trecut a lucrat ca secretar general al agentiei pt IMM-uri)...de aici il stiu eu, daca e chiar tipul in cauza...

6. Bubu, ce bine ca e bine dupa bebe-kontrol...incepusem sa ma ingrijorez...

7. Mihutza si Kitzy...felicitari si voua dupa bebe-kontrol...acus-acus o sa va leganatzi papuselele vii;

8. Subscriu la toate sfaturile date de Cristina Goji...si legat de colici, si privind temperatura optima pentru bebe si cele privind secretiile nazale ale lui bebe...

9.Pupici si energie mamicilor cu bebici in crize de colici: Delphin, Clauclau, Simo 27, Roxana-Claudia, Mimonix!

10. Ariel ai si de la mine voturi pentru Alexutza;

11. Naty, legat de toaletarea curuletzului...pe DVD-ul cu "Bebe vine..." (dupa care ieri mi-am luat notite scrise)...e sufiecienta o carpa (laveta) immuiata in apa caldutza (de la robinet)...e bine daca aplici si un strat protector de crema sau de ulei pe funduletz...daca zici ca ti se pare falimentara varianta cu servetele umede...foloseste-le numai noaptea si ziua spala funduletzul cu lavete cu apa calda...(eu am pregatit un vasuletz pentru curatzat funduletzul lui Alex - pe care-l voi dezinfecta dupa fiecare utilizare).

12. Sovieticutza, bravo pentru ca ai spart gheatza cumparaturilor pentru bebe......tu ma intrebai cum voi face tura inversa cu Randunoiul daca alaptez...o sa incerc sa-l adap pe Alex pana predau tura (adik il predau schimbat si hranit)...macar o ora de somn in LINISTE sa prind si eu...da' daca Alex va da semne ca mai vrea tzatza asta este...ghinionul meu ca tre' s-o pun la bataie ( da' io sper sa fie rare ghinioanele astea).

13. Mamipapatot, Criss, Bubu 05, Ariel clasicele urari de spor la trebaluit! Si eu mai am de schimbat si pregatit lenjerii, de calcat la greu haine de Randunoi pentru perioada cat voi sta in maternitate...

Azi mi-am facut ultimele analize (sange si sumar de pishu)...sper sa aiba rabdare Alex pana luni sa primesc si rezultatele...ca aseara la ce contractii am avut credeam ca o sa sarim peste rand la nascare...

14. STELA, este o vorba: "Daca tragi de coada mormolocul, nu-l faci broasca"...ai rabdare cu omul tau...poate are si el dreptatea si oboseala lui (eu in 6 ani de casnicie am invatat si lectia asta...ca se poate sa obtin rezultate ATUNCI cand si Randunoiul are bateriile incarcate...de exemplu SAMBATA...dupa ora noua, dupa ce-si face domnul somnul de frumusete...in timpul saptamanii il cred ca vine obosit, lehamitit...si nu-i cer sa faca, sa dreaga...da' SAMBATA am grija sa-i fac PROGRAM administrativ-gospodaresc)...AI RABDARE!

Revin...

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Vad ca ati tratat problema frustrarilor secsuale ale randunoilor...ca sa nu-l las sa se zbata in chinuri si sindroame eu l-am incurajat pe al meu sa faca sex virtual...nu ma deranjeaza...mi se pare rezonabil si ecologic pentru relatia noastra...baiatu' e relaxat psihic si nu exista pericolul ca mi se intoarce cu boli rushinoase.

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput