Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)
Raspunsuri - Pagina 16
mstela spune:
Mneata! NOUA SEMNATURA!!

Ieri am cam lipsit,fiindca am fost cam trista
:m-a supi randunoiul.Domne,eu inteleg ca o fi luat-o razna de atata "lipsa",saracul,dar eu ce vina am?Mie mi-e bine cumva??Prin ce suferinta am trecut,numai eu stiu...Este atat de iritat si antipatic de la o vreme ca,daca nu mai era asa putin timp pana cand voi scapa din starea asta,innebuneam si
.Adik,eu am riscat zilele astea si-am mai miscat si eu cate ceva sa terminam o data aranjatul in casa,iar el,urla de fiecare data cand il pun sa faca o treaba,invocand motive-ca vine obosit si nu stie ce am cu el..De parca eu nu-l cred,dar ce sa facem?Trebuie sa terminam aranjatul,iar daca lui nu-i plac lucrurile bine aranjate,macar sa taca,si nu-i cer cine stie ce,dar innebunesc ca nu ma intelege deloc
..Am ajuns la concluzia ca atat de ciudat este,ca el nici nu a constientizat riscul la care am tot fost supusa si prin cate a trebuit sa trec..Ofof
...as bate aproape toti barbatii,ca putini sunt altfel
...bine ca o sa am fata
.
Luny,bine ai revenit acasa cu puiul..
Naty,
pentru Iulia,sa treaca si de hopul asta!
Lyvy,bine ai revenit!
Wauu,ce vesti bune despre elara
...
Olgutza.
Felicitari,fetelor cu rezultate bune de la dr.
Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
natynic spune:
Si noi am avut azi-noapte colici ff urate, intre 5 si 6, s-a chinuit rau biata mea micuta; pana la urma tot tinuta in brate de noi, alternativ, s-a linistit. Mananca la unele mese f bine, la altele abia-abia. Totusi azi am cantarit-o si in 3 zile a luat 80 de grame ceea ce e multumitor, asa ca probabil nu e cazul urgent de transfuzie. Ma doare sufletul cand o vad asa agitata; nu prea plange, mai mult scanceste si scoate niste sunete ciudate, ca si cum si-ar drege vocea, in timp ce se incordeaza si i se intareste burtica
Sovi, iti pot confirma ca vei ajunge sa schimbi scutece pe semiintuneric, asta fac si eu noaptea
.
Fetelor cu bebei, voi ii spalati la fundulet cu apa dupa fiecare kk? Iuliei nu-i place asta deloc, asa ca am recurs la servetelele Sanosan cu ulei, care curata extraordinar de bine, numai ca la ritmul ei de facut kk o sa dau faliment ![]()
Felicitari, Ali, ma bucur ca totul este in regula la control!
Bine ai revenit Lyvy! 
Kitzy, nu fii supi de cezariana, uite ce am povestit si eu, si Olgutza si Elara si Clau...Hai, oricum o fi va fi bine!
Cristina Goji, multumim de sfaturile mereu prompte si folositoare! Totul se memoreaza.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Stela, nu mai fii supi
. Te asigur ca George stie f bine prin ce treci, de aici poate si un oarecare sentiment de vinovatie pe care nu stie cum sa-l exprime si...isi varsa oful tot pe tine. E f greu cand esti obisnuit cu cel de langa tine sa fie intr-un anumit fel sa-l vezi ca nu poate face nimic, cand tu iti pui atata baza. Si sa stea el linistit ca si dupa nastere o bucata va trebui sa faca multe. Uite, eu cand nu am treaba cu Iulia (si nu-s multe momentele
) mai mult ma invart ca un ... intr-o caldare, n-am mai gatit, n-am mai facut ordine, etc; si randunoiul se straduieste dar tot gasesc farfuria si cana murdare in chiuveta si pantalonii aruncati pe un scaun, asta cand nu-i atarna de patutul Iuliei
. Asta e, greu cu ei, dar mai greu fara ei!
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gecko spune:
sovi daca il face asta nu inseamna si ca va sti ce gaseste pe acolo.
faza anul 6 la gine in examen. il pune proful sa faca tuseu la o gravida la termen
si sa spuna starea colului. indeasa al meu pe acolo degetele si....nimic
...il intreaba proful...cum e dl. coleg?....el fata senina si cretina....nu stiu
. proful se infoaca ca vezi Doamne nu te-ai pregatit dl. coleg ca gine nu mai conteaza bla bla bla
. dl. sot cu aceeasi fata cretina si senina ii explica calm la prof ca nu stie raspunsul pentru ca nu a simtit
colul. proful se albastreste...cum adica nu l-ai simtit...ca doar nu s-a dilatat gravida in ultimele 5 minute. il da la o parte pe sot si face proful tuseul
. surpriza...colul nedilatat. proful ii zice...
dl coleg nu stiti ce consistenta are un col de vreme ce ati crezut ca pacienta este dilatata si nu ati mai simtit colul.
la care dl sot la fel de cretin si senin ii explica profului ca el nu a simtit colul NU pentru ca gravida e dilatata ci pentru ca el (sotul) la 1.65 m lungime ai lui are degete scurtute si dragute care nu ii ajung in colul gravidei....

Ali_bia spune:
Felicitari Stelutza pt cele 35 saptamani, 
...asa e si la mine cu randunoiul saracul nu mai poate dar nici eu bineinteles
, dar ii zic "sora lu' stanga" daca nu mai poti
"descarca-te asa numai nu te descarca pe mine cu nervii tai"

Naty imi pare rau ca are colici saraca 
Bianca nu a avut, dar am avut eu si e ingrozitor de dureros, cred ca ma asteapta acum la al doilea colicii
aaa...ariel ai un vot si de la mine 2x
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la 
ursuleata spune:
Buna dimineata! Eu astazi la 3 ma epilez si imi este atat de frica pt ca din luna a 2-a nu m-am mai facut cu ceara....din cauza traumei suferite atunci. Eram foarte sensibila in luna aia...si am bagat iar lama. Si acum o sa lesin probabil.
Gecko, tare faza cu colul
.
Stelutza, noi inca mai avem activitate
si al meu tot e nervos si urla cateodata aiurea,,,cred ca sunt mult mai speriati de ceea ce va urma. Habar nu am ce-i cu ei.
Mami ce m-am distrat cu morala ta.

Alina
34+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 28 zile!!!
ursuleata spune:
Ali si Kitzy- felicitari pt vestile bune de la doctor.
Clau
. A crescut puiuta, nu gluma.
Alina
34+
Vlad Alexandru
AMR 27 zile!!!
natynic spune:
Asa e, Ursul are dreptate...
Tocmai m-a luat cu ameteala si lesin si-s singura in casa, randunoiul e plecat cu f multe trebi...Cred ca dupa masa de 12 a Iuliei ma culc
Ariel, aveti vot maxim si de la mine! 
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
ursuleata spune:
Naty, stai si tu un pic in patut 
Alina
34+
Vlad Alexandru
AMR 27 zile!!!
kitzy spune:
Ursuleata merci!
Naty merci de incurajari, ieri am fost cam cazuta in butoi pe chestia cu cezariana, ma mai ia cateodata, azi din fericire sunt bine. Si eu sper sa se termine cu bine pana la urma, mai frica mi-e dupa recuperare, cineva din Cj care a nascut la acelasi spital, mi-a zis ca ma tine in terapie 3 zile din care 2 cu sonda si acuma eu ma gandesc ca daca imi tine 2 zile sonda, eu n-o sa ma pot da jos din pat? Ca nu-mi pot pune chiloti pe mine si cu lohiile care curg, nu pot pleca fara si-atunci o sa ma mobilizez foarte greu.
Sovi ce sa zic, o fii avand plan bun, daca altfel nu se poate, mi-a zis ca o sa-mi dea sa-mi pun niste ovule care sa-mi curete vaginul, macar de s-ar intoarce fata odata.
Cu scutecele, ai patit-o exact ca mine, dupa ce le-am cumparat, am scos unul din punga si l-am intors pe toate partile pana m-am prins de sistem. Am imbracat un ursulet de plus cu scutec sa vad daca ma pricep si-a iesit 
35+ cu
Diana
AMR 5 saptamani!!!