Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Gata am reusit , ma duc sa pap, si-apoi ma apuc de recuperat!!!

Livi Mamica de Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

John era un viteaz cavaler al regelui Arthur, dar avea si el o obsesie pentru frumosii sani ai reginei!
Stia bine ca, daca i-ar fi atins, ar fi fost condamnat la moarte.
Intr-o zi, John nu mai rezista si isi face cunoscuta dorinta lui secreta magului Merlin. Baiat orientat, magul gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia, dar numai contra a 1000 monede de aur. John accepta fara sa ezite!
In dimineata urmatoare, magul Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei, in timp ce ea isi facea dusul. Imediat ce regina se imbraca incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare. Regele Arthur il convoaca imediat pe vrajitor, pentru a-i cere un remediu, iar acesta ii spune ca doar o saliva speciala, aplicata timp de 4 (patru) ore ar putea trata aceasta teribila urticarie. A mai mentionat ca din testele efectuate in laborator, a observat ca doar saliva lui John ar avea aceste caracteristici speciale.
Regele il convoaca imediat pe John, care deja isi luase antidotul pentru pulberea urticanta. Asa se face ca John are ocazia de a saruta (la ordinul regelui!), pentru cateva ore bune, sanii pe care ii visase dintotdeauna si pe deasupra vine sarbatorit de curte ca un erou !
Inainte de a se intoarce la mosia lui, John este oprit de vrajitor, care ii reaminteste datoria de 1000 de monede de aur. Surpriza, insa, John, deja satisfacut, refuza sa plateasca, mizand pe faptul ca magul nu s-ar fi putut confesa, fiind complice la ceea ce s-a intamplat.
In dimineata urmatoare, insa, magul Merlin pune aceeasi pulbere urticanta in chilotii regelui ...............

Morala fabulei:

PLATITI-VA FACTURILE LA TIMP !....

Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'neata!!!!
Acum am venit de la spital am facut eco e f bine, analizele mi-au iesit bine in afara de anemie e putin mica in rest nu am candida deci sunt toate buneeeee...
De acum mi-a zis sa vin vinerea viitoare

ps: cat am stat la spital (1ora si 15 min) Bianca a stat singurica, nu a plans...ce mai am fata mare

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-4 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neataaaa!!

Am vorbit aseara cu Elara! E o curajoasa, avea un tonus beton! Si asta la numai patru ore de la cezariana, cand deja ii trecuse anestezia si incepusera durerile. I-o adusesera pe pitica sa pape, si cica a tras draga de ea cu un foc!!! Puternica, precum mami a ei! Sa va mai zic ca deja se intorsese Elara noastra pe o parte? La un moment la care eu inca legumeam cu burta in sus . Asa ca presimt ca le vom avea repede pe crenguta, sa va povesteasca ea in direct cum a fost . Iar convorbirea ( lunga ) s-a terminat ( cum altfel?!!? ) cu "Pupa-le pe fete!" Asa ca va trimit eu pupicii Elarei!

Sovi, oamenii buni de la Recaro au intarziat in a trimite caruciorul+scoica ( travel-systemul de care vorbeam ) catre dealerul de la care le-am cumparat. Asa ca tipa de acolo, intelegand disperarea noastra cu scoica, ne-a trimis o scoica identica, ca avea pe stoc, urmand ca la primirea coletului de la Recaro, sa isi opreasca ea scoica, si sa ne trimita noua caruciorul. Asa ca la primul transport a venit scoica si suportul Isofix si marsupiul, iar la asta caruciorul, leaganul Graco, caruselul de la Fisher-Price si scaunul auto pentru copii mari ( ca ne-am aprovizionar din vreme ). Nila este extrem de delicat cu Ioana, sa stii ! Plange si el cot la cot cu ea, si pune labutzele pe mine, sa ii fac ceva copilului, sa nu mai planga...Mor de el!

Bubu, mulsumim!

Kya, pun poze azi ( sper!!!! ).

Gecko, indeed ! Culmea este ca Danutza a fost primul ginecolog consultat de mine ( pe mess, e drept ) in sarcina . Irina e tot pe gine, aici in Ploiesti. Nu am mers la ea, insa, cu toate ca am toata increderea, din cauza maternitatii jalnice. Am fost clasa de dashtepti , ce sa mai zic! Adevarul este ca au fost vremuri misto in liceu ( apropos, Dana statea in fata mea, in penultima banca. Stii ce misto aratam? Danutza mica, in fata mea, namila de 180cm . Si pe holurile liceului eram un cuplu de exceptie ( ca sa explic, Danutza imi venea mie pan' la tzatze ).

Gata, fug cu copilul in vizita la serviciu azi! Puuuup tot stolul!

Mihutzo, tu ce ai de gand cu barza aia?!?!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ce in verva sunteti! Eu sunt fericita si dau de baut ca azi e ultima zi de lucru! De luni incep alte... munci, dar nu va speriati, NU SAR RANDUL!!

Adevarul este ca tare as vrea sa nasc pana in 19 aprilie, poate pe 10-14, dar nu depinde exclusiv de dorintele mele... insa, la ce ritm bag cand ma apuc de o treaba (aseara am aranjat niste haine in niste dulapuri enorme...), as putea sa obtin ce vreau de la nasterea asta... Nu de alta, dar nu as vrea sa bat nici recordul de greutate al bebelusilor de randunici, nici cel de lungime (aici nu e mare baiul). Dat fiind ca Stefan a avut 3.800, nascut fiind la 39 de saptamani, iar al doilea copil cica e mai mare... Doamne-fereste de mai rau!

Si ca sa fie sarbatoarea totala, imi schimb din timp si semnatura... la mesajul viitor.

Va pup, o zi buna sa aveti!

Nicoleta 35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 32 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gata, schimbat!

Nicoleta 36+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 32 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Si-acum sa va zic cum a fost ieri la medic: mi-am facut monitorizarea, a zis ca a iesit foarte buna
Diana e tot neintoarsa dar ma asteptam la asta, DPN-ul a ramas tot la mijlocul lui aprilie, mi-a zis ca daca ma apuca travaliul noaptea, s-o sun la orice ora, are telefonul deschis, dar sa insist
Mi-a mai zis ca daca durerile o sa fie nasoale o sa-mi faca peridurala daca vreau si in mod normal o sa mergem pe nastere naturala, poate se intoarce bb in timpul contractiilor, daca nu, la orice mic semn de suferinta fetala intram de urgenta in cezariana. O sa fiu monitorizata pe tot parcursul travaliului. A zis ca daca ar fi dupa ea, m-ar baga direct la cezariana, dar nu se poate, pt ca acordul de cezariana trebuie semnat de cineva de mai sus si fara aprobarea aia nu se poate, asa ca ma resemnez. Mi-a zis ca as avea bazinul foarte bun pt nastere, dar la ce folos...?
In rest suntem ok amandoua, lichidul e in cantitate normala, prichindeaua foarte voioasa, si cam atat. Saptamana viitoare ma duc iar la monitorizare.

35+ cu Diana

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bubu, cum fu

Cris, si eu am luat tzeapa cu cartofii dulci odata, tot asa, ca cica sunt mai sanatosi sa ii manance altii, mie imi place cartoful sa fie cartof, si dovleacu-dovleac!

Ariel, 5x2 puncte si de la mine! Cine a stat sa bibileasca pozicile, randunoiu? Tare au iesit mumoase.

Gecko, pai nu ai citit nu demult ca Naty are intocmita lista cu top 5 le preferinte de petitori? Nu ma oftic, o sa il invatz pe Sasha sa vada partea buna a concurentei :)
Ce fain daca s-ar pricepe si al meu sa imi zica de starea colului... ca tare mi-ar conveni, decat sa fac drumuri la spital.

Livy, bine ai revenit!

Ali, mmm ce bine cand toate merg unse!

Olgutz, multumim pt vesti de la Eara! Cat e ea de viteaza...
Si prietena mea din liceu imi venea pana la tzatze :))

Nicoleta, sa ai parte de un prenatal tihnit!
Nu te "baza" pe faptul ca bb2 e mai mare, sora mea a avut 4,5 kile, si eu 3,3kg.

Kitzy, nu stiu cum ai luat-o tu, dar mie mi se pare ok planul de nastere al doctorei tale.

Ieri cand am fost in Sellgros, fara sa vreau mi-a sarit in ochi un pachet cu scutece happy newborn (pana atunci nu m-am mai oprit la vreun raion dinasta, nici nu stiam cum arata pachetul). M-am oprit asa tampa cu privirea pe el. Si uite asa am facut PRIMA cumparatura de orice tine de bb. Acasa m-a mancat si am scos un scutec. Il intorceam stangace pe toate partile, cred ca e prima data cand pun mana pe unu. Pana m-am prins cum e cu ariciul ala.. Cand ma gandesc ca astea vor deveni atat de familiare, ca le voi manevra si pe semi-intuneric...

sovi 34+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici,

Elara, ce tare! Te-ai si intors pe o parte..., eu in ziua cu operatia am fost leguma rau, abia spre seara am reusit sa ma asez in fund pe marginea patului .
Felicitari, esti o mamica puternica!

Naty, imi pare rau de micuta Iulia. Sanatate maxima la amandoua!

Azi noapte ( sau dimineata ) am avut o perioada de colici , de la 3.30 pana la 5, tare urate si apoi am reusit sa dormim pana la 7. E greut...
Am uitat sa va zic ca am schimbat marimea la pampersi. Am trecut acum la nr. 2, ce sa mai, ne-a crescut poponeata!

Lyvy, Bubu, Sovi,Nicoleta,Ursuleata,Cris,Olgutz,

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Lyvy, asa este, sunt momente si momente cu un bebe mic, mic. Totul este pana va stabiliti un program al vostru, pentru bebei este foarte importanta rutina de zi cu zi. Stiu ca atunci cand bebe are o suferinta, pentru mamica este foarte, foarte greu, desi numai ea poate sa-l linisteasca , sa-l tina in brate si sa-i vorbeasca cu dragoste.
Eu una, habar n-aveam cum sunt colicile, Razvan nu a avut deloc si cand auzeam la alte mamici, parca nu credeam ca poate fi asa rau. Dar acum vad pe pielea mea si cand micuta plange si se strange de burtica mi se rupe sufletul...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput