Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sar'mana ursuletz!...eu tare as vrea sa dorm, dar nu pot....e baieram la mine in burta, ma doare muschiul (asa merit daca s-au umflat muschii pe mine!) si numar oitze.....cred ca mai fac o tura prin pat, mai citesc ceva....poate adorm, ca-mi da alex trezirea la 7.30

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.23 ZILE!!!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Felicitati elara!

Bine ai venit Maria Roxana!

e bine ca au mai aparut fete pe creanga. ca prea putine sunt. Naty eu zic ca nu iti dai asa orb fata dupa sasha....ca la ce concurenta e pe aici nu cred ca va duce lipsa de petitori.

mamip tu ziceai de linia aia ce trebe sa ajunga pe nu stiu unde. mai, vorbele astea lasate de babe ar trebui interzise ca baga gravidele in depresie prepartum.

alo americaaaaaaaa....ce faceti? DORMITI? sau ALAPTATI? noroc cu mihutza ca mai aflam si noi starea natiunii...dar si ea isi intra in drepturi in cateva zile.
apropo, eu tot nu am fost scarmanata la fofo...cred ca ii iau la sot manusi sterile si il pun sa imi faca un tuseu ca sa nu mor fara sa stiu si eu cum e starea colului. si da, de vreo 24h fiimiu are niste miscari tare ciudate...iar rezultatul lor este mersul meu cracanat cu o durere hapt in simfiza pubiana. mai da mama te rog....ca poate, poate iesi afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

neatza! Mi-i un somn...Nu stiu cui seamana copilu' asta al meu atat de matinal

Mami 36+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata fetelor dragi!

Repede pe crengutza , la o cafelutza, ca trebuie sa vina mami sa se apuce de bucatarie...dupa=amiaza imi vin si lenjeria si perdeaua pentru camera lui bebe...abia astept...

Aseara am fost la first bebe despre nastere...f frumos si interesant..sunt din ce in ce mai nerabdatoare...dar promit sa nu ma bag in fatza, ca nu vreau sa stricam prietenia...

Fetle, cu linia aia, am zis si eu ce am auzit pe la altii...acum tineti si voi cont de ea doar daca va ajuta cu ceva...daca nu,ce stie babele?

am vazut ca ati vorbit si despre aspirat secretii bebe...eu mi-am luat o pompitza obisnuita pt ca mi se pare f violenta cea care se monteaza pe asprator...brrrrr....si nici nu stiu cat e de ine pt ca totusi mucozitatzile se extrag cu o fortza destul de mare iar prin nasuc treburile sunt destul de fragile, mai ale la bebei...pararea mea!cristinagoji, multam de sfaturi!

Elara, felicitari, sa-ti traiasca bebelina si sa fiti amandoua veselite si sanatoase!

ieri am fost o scrofitza, am jucat zuma mai toata ziua de cand a venit florin de la servici, dadeam din colt in colt ca nu stiam ce sa ii dau sa manance...m-am scos onorabil, cu piure si niste snitzele facute cu o zi inainte....

bitzule, eu maine, cred ca ajung prin cora si daca vad cartea, ti-o iau..dar daca poti, da-mi te rog un pm cu nr. tau de mobil, sa te sun, sa nu cumva sa o iei si tu intre timp...pupe!

Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

un batranel se uita la scula lui si zice.... ma nesimtzitule ne nastem impreuna si murim pe rand ????

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata, fetelor!!!
Am de recuperat de la cap 128, da nu ma las, noi suntem acasa de luni, merge mai greu cu mamiceala, pana ne intram in mana!!!
In fiecare zi mi-am propus sa intru pe forum, dar Iris si-a cerut drepturile non stop.
Bebita mea are momente si momente, cateodata imi zic ca nu ma voi descurca niciodata, cateodata e asa usor, voi reveni cu detalii!!!
Abia astept sa vad ce ati mai facut.

Livi +40+6 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Am uitat sa-mi schimb semnatura!!

Livi MAMICA DEIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Iar nu-mi iese din prima cu semnatura!!

Livi MAMICA DEIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

hello Lyvi! Si pupuri in direct mamicule pentru tine si Iris cea bucalata! Spor la mamiceala si energie maxima!

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

si sa nu uit ariel, votat si eu cu mica Craciunitza...punctaj maximi, evident!

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput