Votati la concursul de poze Clipe 2007!!
Raspunsuri - Pagina 26
monica-elizabet spune:
ariel e cea mai tare
asta seara-i la votare
maine merge la nascare
nastere usoara ariel si bb sanatos
si multumim de voturi 
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mephala30 spune:
multumim pentru vot, Ariel si nastere usoara.
fiecare vot e pretios:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Urmaresc si eu concursul si imi plac foarte multe poze.Prima data am votat pozele prietenelor de pe
si apoi le-am luat pe toate la rand si am votat tot ce mi-a placut si atras atentia.
Felicitari tuturor pentru pozele din concurs!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
ariel_7000 spune:
multumesc fetelor! sa dea Doamne Doamne sa fie bine! abia astept urmatorul concurs sa pun poze si cu bb scump, care acum e la purtator:)....cine stie cat vom mai fi in varianta "2 in 1"....1 ora, 1 zi, 1 saptamana??? Doamne ajuta!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
14 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
mariussimiuc spune:
Nastere usoara Ariel. 
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Ortansa spune:
Nastere usoara Ariel si bebic sanatos
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",cele mai importante doua clipe ale vietii mele.
I've g
t you under my skin
Aralia spune:

Multumim din suflet tuturor celor care au votat poza noastra din concurs, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2prietene !!! 

Aralia
de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
april spune:
quote:
Originally posted by Noe
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu mai vreau PM-uri cu voteaza aia sau voteaza aialalta!
nu-mi plac...
am votat si inca votez ce mi-a placut...
dar PM-urile astea ma enerveazaaaaaaaaaaaaaa
miorlaaaaaaaaaaau!
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)
de acord!
aviz amatorilor! NU VOI VOTA NICIODATA O POZA DACA MI SE VA IMPUNE!
asa ca mie nu-mi mai trimiteti pe PM pt ca va pierdeti vremea
urat!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani
Danelutza spune:
Eu primesc pm-uri si votez tot ce-mi place, asta nu inseamna ca cer in schimb voturi ![]()
Am prietene care nu au votat, ma rog asa credeam eu ca sint, ei ce sa le fac... nimic, probabil cind imi vor trimite link-uri de pe alte site-uri, eu tot voi vota, pentru copiii lor, nu pentru ele ![]()
![]()
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

bcaty2000 spune:
Ce de poze frumoase, am votat si eu tot ce mi-a placut, felicitari tuturor pentru clipele minunate pe care le-am vizionat
Imi pare rau ca nu as stiut pana acum de concurs sa trimit si eu 2 poze, poate data viitoare
pana atunci macar sa votez ![]()