Votati la concursul de poze Clipe 2007!!
Raspunsuri - Pagina 25
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Participam si noi cu o fotografie, cui ii place poate sa voteze la linkul de la semnatura!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"
votat
Anunt publicitar: donez voturile mele in favoarea cuscrei , se poate ?!
poza: 2 picaturi http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1
Aaa, am si eu o mica intrebare ? Pina cind se mai voteaza ?
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Luna75 spune:
dar votarea cat mai tine?!
eu inca nu prea am votat si vreau sa votez toate pozele si faceti-o si voi caci primeste ceva si cel ce voteaza cele mai multe poze din concurs dar nu stiu daca e neaparat necesar sa le voteze si cu 5 stele ca atunci eu sigur nu primesc ...nimic
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
Qamar spune:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu mai vreau PM-uri cu voteaza aia sau voteaza aialalta!
nu-mi plac...
am votat si inca votez ce mi-a placut...
dar PM-urile astea ma enerveazaaaaaaaaaaaaaa
miorlaaaaaaaaaaau!
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Noe
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu mai vreau PM-uri cu voteaza aia sau voteaza aialalta!
nu-mi plac...
in ceea ce ma priveste lucrez din plin nu singura pentru ca la urmatorul vot sa se interzica atat pmurile cat si semnaturile publicitare caci ...ajunge cu membrii de baza(nu ma autoexclud desi nu sunt inca) pe care ii cunoaste toata lumea si normal ca lumea...voteaza
o alta chestie interesanta e ca..lumea care nu are in joc "interese"nici nu stie ca se voteaza....
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
monica-elizabet spune:
sunt membru de baza?
am publicitate la semnatura?
la cu mine
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Siminaf spune:
Mie mi se pare normal ca fiecare sa-si prezinte pozele din concurs cum doreste, cum stie mai bine. Nu mi se pare nimic nelalocul lui.
P.S. Eu PM nu am dat, ca nu am timp. Dar poate-mi fac.
monica-elizabet spune:
Simina, multumesc ca nu ma lasi singura
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Simina, multumesc ca nu ma lasi singura
Hai ca vin si eu...
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
monica-elizabet spune:
facem party
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ariel_7000 spune:
eu le-am votat pe toate asta seara (imi era teama sa las si pe maine sa nu ma apuce nascarea si sa nu votez:)) uite asa!!! mie mi-au placut TOATE! si sunt sigura ca acele clipe surprinse de aparat au fost speciale pt cel ce ni le-a "facut cadou" si noua. eu una multumesc tuturor, caci asa am avut ocazia sa vad numai clipe frumoase si minunate! am vazut copii superbi, ochi minunati, zambete ingeresti, poate sunt eu mai sensibila in seara asta, dar....multe poze chiar m-au dat gata!
bravo DC, pt colectia de clipe magice!
tips:va puteti vota si pozele expuse de voi :))) eu mi le-am votat, nu pt puncte, ci pt ca sunt CLIPE MINUNATE din viata mea in 2007, sunt poze dragi mie, muncite de omu' meu drag:), reprezinta ce am eu mai scump in viata, pe iubita mea alexutza...
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
14 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007