Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by joxy

A cui este poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=39" target="_blank"> Scolarul Toma ? ...ca mai era una si vreau sa o votez si pe aia.

Multumesc.

Cu respect,
G.

www.desprecopii.com

joxy, iata poza, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotie in prima zi.
Si mie imi plac si am pus ochii pe ele inainte de a incepe votarea.
OCTAMI, felicitari, expresive poze ! Sa-ti traiasca frumosul scolarel !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Octami,frumos scolar ai!
De ce sa stergi votul?Fiecare are posibilitatea de a-si vota poza. Sau nu,daca nu doreste.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Octami, ma bucur ca am aflat al cui este scolarul

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

quote:
Originally posted by OCTAMI

Joxi,poza Scoalarul Toma este a mea si sunt tare mandra de baietelul meu...
cealalta pozita este numita 'emotieinprimazi'
Si va rog scuzati ca am votat poza asta ,se fapt a intrat sora mea pe ID-ul meu si a votat-o;stegeti votul daca se poate...

majoritatea ne-am votat pozele..modelele care au pozat ptru noi, sunt cele mai frumoase ,dulci,expresive,sunt copii nostrii...cum sa nu le dam vatul??..

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

vreau si eu sa votez niste poze si tot imi da nush ce eroare ca sa nu mai zic ce greu se incarca pagina...este vreo problema la votare si nu stiu eu?

multumesc!

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nushulica, eu tocmai am votat o poza si nu mi-a dat nicio eroare. Mai incearca.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Multumesc mult de tot celor care ne-au votat!
Intr-adevar toti copilasii sint superbi, e foarte greu sa te decizi ce si cum sa votezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai Simina, ar trebuie sa se voteze fotografia, nu copilu, ca toti sunt cei mai frumosi, doar sunt ai nostri
am vazut copii absolut superbi pozati obisnuit, am vazut si copii din care nu se vede mai nimica(aia cu apusul de soare) si fotografie superba....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Sabina
fotografie superba....

la care te referi? sper s-o fi votat si eu...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Siminaf
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">Raluca cu "ochii Ralucai", frumoasa cu privirea spre viitor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">Deiu - baiat mare, la absolvirea clasei I

Simina, ochisorii aia m-au impresionat de mult, drept pentru care, tot la inceputul concursului i-am votat, ma rog, am votat poza

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput