Votati la concursul de poze Clipe 2007!!
Raspunsuri - Pagina 20
monica-elizabet spune:
cris eu as fi dat 10 stelute pentru Ale la cat este de frumushica si de dulce(intradevar amandoua pozele sunt instantanee) votat cu *****
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
quote:
Originally posted by principe
Miha,
doar brotacul este al meu,broscuta am "imprumutat-o" doar pe timpul vacantei..dar este o dulce si o iubesc muuuuuuuuuult.
am vazut ca si eu v-am votat fotografiile la multe din voi,fara sa stiu cui apartin ci doar ptru ca veti fotografii f frumoase...multe le-am ochit cu mult inainte sa inceapa votarea.
am vazut si albumul de anul trecut ...acesta este cu muuuuult superior .....
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
privare de libertate imi place tare mult principe si multumim si noi pentru vot si nu numai
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aissa
Dar eu mi-am auto-votat pozele ca mi-s mandra de ele.
Ai si de ce.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
DanielaAB spune:
Sincer, nu inteleg de ce unii sunt asa de suparati ca sa nu spun altcumva ca au primit putine voturi.Fiecare da votul in functie de cat de mult ii place o anumita poza, cel putin asa ar fi normal, si nu in functie de cat de mult il cunoaste pe"autor".
Si poza mea a primit putine voturi, dar asta nu inseamna ca pentru mine si nu numai nu e frumoasa sau expresiva.
Succes tuturor.
Daniela
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by DanielaAB
Sincer, nu inteleg de ce unii sunt asa de suparati ca sa nu spun altcumva ca au primit putine voturi.Fiecare da votul in functie de cat de mult ii place o anumita poza, cel putin asa ar fi normal, si nu in functie de cat de mult il cunoaste pe"autor".
Si poza mea a primit putine voturi, dar asta nu inseamna ca pentru mine si nu numai nu e frumoasa sau expresiva.
Succes tuturor.
Daniela
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mephala30 spune:
quote:
Sincer, nu inteleg de ce unii sunt asa de suparati ca sa nu spun altcumva ca au primit putine voturi.Fiecare da votul in functie de cat de mult ii place o anumita poza
cum ziceam, chestiune de gusturi, .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Claudelu spune:
quote:
Succes tuturor.
Daniela
ai perfecta dreptate Gusturile nu se discuta
Votati-ne si pe noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
[b][font=Comic Sans MS][navy]Votati-ne si pe noi
DanielaAB spune:
Am uitat sa multumesc si eu celor care ne-au votat poza(AlexiasiMarea).Multumesc!
Daniela
OCTAMI spune:
Joxi,poza Scoalarul Toma este a mea si sunt tare mandra de baietelul meu...
cealalta pozita este numita 'emotieinprimazi'
Si va rog scuzati ca am votat poza asta ,se fapt a intrat sora mea pe ID-ul meu si a votat-o;stegeti votul daca se poate...