Votati la concursul de poze Clipe 2007!!
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
ahaaam
deci a ta este poza ochi de copil...sa-ti traiasca cretulina si sa fie sanatoasa...
ca frumushica este foc ![]()
(o confundasem cu deliutza paxelinei in prima faza) ![]()
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Mariaa spune:
io am avut un fix acu' intr-o seara...
am studiat albumul vechi si cel de acum. si am gasit multe mutrisoare (sper sa nu va suparati mamici
) pe care le-am recunoscut si in albumul de anul trecut si in cel de acum. si m-a impresionat sa-i vad cum au crescut dar la pozare aveau cam aceleasi gesturi...cateva fetite in special am recunoscut...o sa va si zic care cand ajung acasa.
foarte fain 
_
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
danitin spune:
Mei, am si eu o problema ... vreau sa votez o poza care-mi place foarte mult, o vad in clasament, dar nu o gasesc in paginile de concurs, cel putin nu acolo unde ar trebui sa se afle din pdv alfabetic. Cum fac sa o gasesc???
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
monica-elizabet spune:
uite o "visatoare" pe pagina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">Asta
iar litera M incepe www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Aici
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
alexxia spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
ahaaamdeci a ta este poza ochi de copil...sa-ti traiasca cretulina si sa fie sanatoasa...
ca frumushica este foc
(o confundasem cu deliutza paxelinei in prima faza)
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alexsi ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Da , cretosenia e a mea

DianaR spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
DianaR, cred ca ar fi trebuit sa fii mai atenta inainte de a spune ca nu mi-au placut pozele tale - avenitprimavara1 cu Vlad alergand prin ploaie a fost printre primele poze pe care le-am notat cu 5 puncte. Sincer. Multa bafta in continuare!
Lora, mami de Iustina
No, imi cer scuze, dar zau ca nu te vazusem! Si chiar acolo in capul listei
... Uite un pupic
(si multumesc... ) Recunosc ca m-am uitat mai mult la cealalta poza sa vad daca nu m-ai votat...Inca odata imi cer scuze!

Moni vezi poate si la tine la fel!
Edit ca acu m-am prins ca nu ai decat o poza in concurs... Edit 2 e pe lista, te-a votat.Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
DianaR spune:
quote:
Originally posted by danitin
Mei, am si eu o problema ... vreau sa votez o poza care-mi place foarte mult, o vad in clasament, dar nu o gasesc in paginile de concurs, cel putin nu acolo unde ar trebui sa se afle din pdv alfabetic. Cum fac sa o gasesc???
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...Avem si poze noi
spune pe ce pozitie e in clasament, eu am ajuns pe la 50 si n-am vazut-o... Poate o recunosc!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
principe spune:
Pozele din acest an sunt uimitor de frumoase,este greu sa alegi,noi nu am votat inca (decat cateva)trebuie sa ne luam vacanta ca sa votam toate fotografiile care ne plac.![]()
ptru modele
multumim celor care le-a placut de noi.."o broscuta si-un brotac..pag9" si "privare de liberatae..pag37"![]()
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Androix
despre ce clasament vorbiti?
Despre asta
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...