Mamici norocoase de sept-oct(29)
Raspunsuri - Pagina 9
julax spune:
Mai greu cu un bebe la la activ si cu unul in dotare sa tin pasul cu voi.Vroiam sa felicit mamicile care au aflat ce vor avea
si sa va urez sarcina usoara tuturor.
Noi suntem bine,avem 12 saptamani,abia astept sa vedem ce vom avea.
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
danucu spune:
bitza2008multumesc de urari. Da, tare pudic bebele, el inota de zor in burtica si noi se pare ca-l deranjam.
Nu mai intri pe la burtici de Benelux?
12+
Nerantula spune:
Buna dimineata!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o sugestie: de ieri dimineata am o durere neintrerupta de cap pe care nu stiu cum s-o domolesc, tot speram ca dupa noaptea asta o sa fie mai bine, dar nu ![]()
Aseara mi-am frectionat capul cu spirt si am stat cu o caciula, dar degeaba. Cred ca e vorba de o raceala, ca parca mi-e frig tot timpul, am dormit in trening 
Mi-as face curaj sa iau un paracetamol, dar care se poate lua in sarcina?
Multumesc si un week-end insorit tuturor!
12+
Liniuta noastra
anca81 spune:
Buna dimineata burtici!
Nerantula, poti sa iei paracetamol simplu, nu sinus. Doctorul mi-a explicat ca cel sinus contine ceva vasoconstrictor care poate da contractii. Cel simplu e insa OK. Incearca sa iei si niste vitamina C. Am avut si eu probleme cu durerile de cap, atat doctorul cat si burticile de aici mi-au spus ca paracetamolul e in regula 
Iulia, filmuletzul cu Alex este superb, mi-au dat lacrimile
Eu am niste dureri de spate de mor, de bazin mai exact. Isi face oare bebe loc intre oscioarele mele fragile sau ce Dumnezeu mi se intampla. Nu pot sa calc pe piciorul drept de durere, de aplecat ce sa mai vorbim 

Si inca ceva, stiti cumva cat se plateste concediul medical pentru gravide? Cumva 75% din media salariului de baza pe ultimele 6 luni?
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
15+
freshanana spune:
buna dim
nerantula mie mi-a zis dr ca pot sa iau pana la 3 paracetamol pe zi pt dureri pe cap
si spuneau fetele ca mai bine sa iei pastila decat sa stai cu durerea de cap
eu am mai avut durere de cap si frisoane si cd am fost deochiata, roaga pe cineva sa iti spuna tatal nostru
sper sa iti treaca cat mai curand durerea si dc esti racita sa te apuci sa bei ceaiuri cu lamaie
o zi buna
16+ 
puiutz
pui
MommyMagda spune:

'Neatza burticilor!
Nu va invit la suculetzul meu ca am vazut ca nu va tenteaza!
Nerantula de ce nu incerci un no-spa pt durerea in sine si apoi sa-i tragi cu ceaiuri multe cu miere si lamaie?
12+
MommyMagda
felicic76 spune:
neata burtici!

cafeluta, ceai sau suc!
vi s-a intamplat ca pe perioada sarcinii sa mancati ceva ce inainte nu agreati? Eu nu mananc banane si pepene galben. Nici macar nu suport mirosul, nici fruct, dar nici in inghetata sau prajituri. Aseara am vrut banane, am mancat 3 bucati, eu care nu mai mancasem de pe vremea lu"raposatu, d"alea verzi. Voua vi se intampla episoade de genul asta?
8+
aluna
foto
andy.p spune:
Buna dimineata fetelor!
Nerantulapoti sa iei linistita paracetamol sinplu.Stiu ca e durere care te zapaceste de tot.Eu inca o mai am cateodata.Tot e bine ca in urma cu 1 sapt o aveam aproape zilnic.
anca81spatele te doare de la sarcina ,isi face loc bb.Concediul e 75%.
si celorlalte mamicitze matinale MommyMagdasi Fershanana
Noi suntem bine si bucurosi ca suntem liberi si azi si luni.
14+
laura si andy
andy.p spune:
Hey Felicic!Eu in sarcina asta am mancat numai lucruri pe care nu le-am mai gustat de cand eram copil.Ce sa-i faci?Poftele astea!!!
14+
laura si andy