Mamici norocoase de sept-oct(29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

burticilor cu ceva mai multa experienta, pot sa va stressez putin si pe voi?

ca am stressat pe toata lumea deja si am epuizat sursele

imi puteti spune si mie, cate dintre voi si-au vazut bebeii mai tarziu decat preconizau?

si ca sa fiu mai explicita: noi avem 6 saptamani si 2 zile de la UM, iar la echo abdominal (facut la munca) nu se vede decat GS de 15 mm, gol!!!!!!! si masurarea lui imi indica o sarcina de 5 saptamani si 1 zi!

buuun....imi sun ginecoloaga si ii comunic faptul ca sunt gravi, datele de la echograf si imi spune ca e prea devreme pentru embrion si sa merg la ea la echo transvaginal peste 2 saptamani!

sper ca ati inteles ce am vrut sa zic....ideea e ca mi-a intrat in cap ca am sarcina cu "ou clar" si sunt de-a dreptul speriata, nu mai am rabdare sa il vad pe bebe, sa stiu ca e acolo si ca ii bate inimioara!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Miruna22, nu te mai stresa!!! Prima ecografie se face in saptamana 8 de la UM, adica saptamana 6 de la conceptie. Eu asa am facut prima ecografie si s-a vazut gagalicea si activitatea cardiaca.(aveam 8 saptamani si 2 zile)
Mai asteapta doua saptamani si fugutza la eco endovaginala! Nu te gandi la prostioare ca nu itzi face bine!

Danucu !!!

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Miruna22, eu am facut prima ecografie la 5 saptamani si 6 zile la urgenta in urma unei nopti nedormite din cauza durerilor ca la ciclu care nu incetau si a petelor maronii pe care le-am avut pana in saptamana a 9-a. Nu s-a vazut decat sacul embrionar, nu stiu cat avea pentru ca nu mi s-a spus, la urgenta timpul e limitat.
Eu zic sa nu intri in panica, e normal sa iti faci griji pana la primul control, insa intrand in panica nu vei rezolva nimic. Incearca sa nu te mai gandesti tot timpul la asta.
Primul control l-am facut la 8 saptamani si 3 zile, doctorul imi spusese sa vin la primul control la 7 saptamani dar din cauza unei conferinte la serviciu nu am putut sa merg. La 8s+3z bebe era bine merci, avea 1.72cm si inimioara batea. Cu toate ca am mai sangerat inca o saptamana m-am linistit dupa control si iata ca maine suntem in 13 saptamani.

Iti inteleg starea de neliniste prin care am trecut si eu la inceput dar incearca sa te calmezi. Fii optimista si totul va fi bine.

Te pup.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

dragute ca intotdeauna!
pup fetele!

p.s.: si mie mi-e draga rau EvaF!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mai am un capitol de recuperat si revin toate norocoasele.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Danucu, am uitat sa itzi urez "La multzi ani" pentru aniversarea celor 5 ani in cuplu! Felicitari si pentru bebele perfect! De la gravideala mi se trage! Eu nu fac parte din categoria femeilor care au devenit mai destepte de la sarcina

Miruna22, si toate fetele!

Edit: va invit la clatite, cu sunca si branza sau cu dulceatza!Yummy!!!

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikk_amc spune:

salutare!
dati-mi voie sa salut "trupa" mamicilor din sept-oct.si eu voi fi mamica atunci.abia astept.dar mi-e si putina teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikk_amc spune:

salutare!

pupici cu sclipici pentru toate mamicutele din "trupa" de sept-oct.si eu sunt una dintre ele si abia astept sa discutam despre "alotropiile" acestei calatorii magice.

pupici cu sclipici de la licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

va mai amintitzi de mine??
ieri am fost la eco si mi-a luat si sange pt TT. aflu rezultatul peste 2 sapt.
bebe al nostru nu a vrut sa ne arate ce este, sau poate nenea doctorul nu a vrut...nu stiu ce sa zic...ca bebe statea bine, dar nenea dr. a zis ca inca nu e concludent..nu a vrut sa ne faca nici film, nici noi nu am mai insistat, ca a zis ca dupa sapt 20 ne face un film bestial, ca la 4D se vede f bine si ne face si poze cu bebe, sa le aratam la stramoshi:)
oricum, l-a masurat, l-a intors pe toate partile...avea ieri 14,5cm, 142g, 145b/min la inimioara...corepunde unei sarcini de 15 sapt si 6 zile, adica cu 1 zi mai putin decat de la ultima menstruatie...asha ca DPN s-a modificat putin, e 04.03.2008, insa nu ma grabesc sa o schimb, ca vor mai fi ecografii.
nenea dr. ne-a recomandat sex la greu:) cica destul o sa fin drustrati vreo 4 luni...adica de prin sapt 32 cica nu mai e recomandat, pt ca orgasmul poate duce la contractii ale uterului...
a mai zis ca nu am de ce sa-mi fac griji, ca e f bine bebele
am pus si poza!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Andy_galro mersi! Deja ma umflu in pene ca o paunitza!
Dyanira, scuze sa ma ierti! Dar tocmai ziceam ca eu m-am tzacanit la sarcina, nu m-am desteptat absolut deloc!!N-am nici o premonitie!
Nocom, DAnucu,Claudinna felicitari pt bblushii sanatosi si voinici!Mai dar pudici bbii astia!
Eva si eu merg pe 7 la eco!!!

16+

Mergi la inceput