Mamici norocoase de sept-oct(29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Salutare la toata lumea

Sunt noua pe aici, adica va urmaresc demult dar n-am apucat sa scriu. M-a speriat ritmul in care comunicati si tare ma bucur ca sunteti asa vorbaretze .
Povestea cineva mai devreme ca-i sangereaza gingiile la periatul dintilor. Eu inca nu am problema asta dar tocmai astazi m-am intors de la detartraj si-am mai aflat cate ceva. De fapt dentistul m-a trimis la detartraj dupa ce a aflat ca sunt cu bebe-n burtica. Mi-a spus ca vorba "un dinte pierdut pentru un copil nascut" este un basm si daca ingrijesti dintii cum trebuie nu se ajunge acolo. E drept ca gingiile sunt mai sensibile in perioada sarcinii si se recomanda periuta moale si pasta de dinti speciala pentru gingii sensibile. Dar si tartrul existent este posibil generator de infectii si carii si de aceea se recomanda a fi inlaturat.
Eu credeam ca nu prea am piatra dar m-a tinut 1 ora si jumatate sa curete detaliat totul.

Deci recomand tuturor o vizita la dentist mai ales daca stiti ca aveti ceva probleme.

O intrebare: cum ma pot trece si eu in lista de mamicutze de la inceputul subiectului?

pupici la toate burticile si sper sa fiu si eu mai activa ca tare dragi imi sunteti

10+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nocom, felicitari!!! Intzeleg perfect ce simtzi si ca itzi vine sa strigi in gura mare ce copil frumos si tzopaitor ai tu... asa am fost si eu dupa eco.
Bravo, mamico!!! Sa iti traiasca bebe!!!

Edit: Galerie facem la urmatoarea eco!!! Atunci sigur afli ce sex are bebe!!!

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Nocomfelicitari pentru bebe marisor si miscaret....chiar ca a crescut bine daca e cu 5 ile mai mare!!!! D-ne ajuta si in continuare si...la mai mare!!!!!! Si poate data viitoare va arata si ce ascunde acolo adica o....

Andreea12+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nocom: felicitari pentru bebe sanatos si saltaret! Sigur se face dansator, acrobat sau ce vrea el
alinuska, preety colegele mele din coada listei, pe unde umblati?
julymorning:: ce faceti voi doi, vecinico? pe afara, sa va plimbati? sper ca ai luat si fiara cu tine.

8+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Nocom felicitari pt bebe sa cresca tot asa mare si saltaret!
Eu am avut o zi horror:
1.s-a trezit Dragos la 5.45 ne-a marait de ne-a ametit pana la 9
2. se linisteste copilul si adoarme si ma suna frate meu ca maica mea a cazut mergand la serviciu si si-a rupt mana (maine o opereaza)
3.m-am certat cu sotul ca doar se adunasera punctele 1 si 2 si eram cu nervii la pamant.
Spre seara parca s-au mai linistit apele:Dragos si-a incarcat bateriile cu 5 ore de somn si am respirat si eu, mai ales ca a plecat si sotul in delegatie pana duminica.Ne-am impacat telefonicsi astept ziua de maine sa vedem cum va decurge operatia maica-mii!
Bine ca se termina ziua!

9+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

asadar am revenit si eu dupa somnicul de dupa-amiaza(mama cat pot sa dorm)

deci : in primul rand va multumesc frumos pentru felicitari!!! azi a fost cea mai fericita zi din viata mea...dar vor mai urma si altele si mai fericite

kllemi esti pe listuta scuze ca pana acum nu am vazut

anis si ada74 am facut modificarile cerute de voi

felicitari nocom pentru bebe sanatos si marisor!!!! asa s-o tinem numai in vesti bune

felicic tare scumpa ai fost cu mama nusha asa e ai dreptate acush chiar o sa fiu mama

andy_galro eva andreea and anca81

mai asteptam in continuare vesti bune!!!!si carucioare colorate!

ma duc sa-mi fac o salata

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

NUSHULICA multumesc am observat si sunt f happy
NOCOM felicitari!!! sanatate multa si poate data viitore, ne spui exact ca sa stim pt. cine ne bucuram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Nocom felicitari pentru bebe. Stiam ca mergi astazi la eco la ora 16 si inainte de ora 15 cand asteptam sa intru si eu m-am gandit la tine.
Nici noua nu a vrut sa ne arate bebe ce este dar nici nu ma asteptam, aici ni se spune mai tarziu cand sunt foarte siguri de sex (acum si eu si tati suntem aproape siguri ca e baietel dar asta vom vedea mai tarziu). Si la noi bebe era foarte acrobat, s-a intors pe toate partile, doctorita a trebuit sa-mi faca eco si abdominal si intravaginal pentru a putea masura.
Totul e perfect, bebe are 6.4 cm, 1.7mm e pliul nucal iar sarcina e la zi adica fix 12 saptamani si 6 zile. Daca cineva poate sa schimbe DPN-ul meu ,va rog, care e 26 septembrie 2008 asa cum spune si calculatorul desprecopii.
Mi s-a luat si sange pentru DT, rezultatul il voi avea pe 8 aprilie cand merg din nou la doctor.

Va doresc la toate o sarcina frumoasa in continuare.

Va pup.

p.s. am uitat sa spun ca eu si tati sarbatorim astazi 5 ani de cand suntem impreuna si m-am bucurat sa se intample sa mergem tocmai azi la eco.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Salut burtici,
Felicitari pentru bebei cele care stiti deja ce veti avea,(nu mai nominalizez ca deja sunteti multe multe si neuronii mei din ce in ce mai putini) eu una inca fieb in suc propriu, prima mea eco va fii pe 3 aprilie cand voi avea 13 sapatamni jumate, asta ete iar daca e fetita sau baietel voi afla pe 19 mai cand e a doua. Si uite asa...
Eva poate ne intalnim in Paris, noi plecam cu niste prieteni in seara asta si vom petrece acolo toata ziua de maine. Seara vom incerca sa plecam in afara Parisului (nici noi nu stim unde dar vom vedea, imi place aventura ). Ne intoarcem in Londra luni dupa amiaza asa ca o sa avem ceva timp la dispozitie. Nu stiu cand vrei tu sa vii dar azi am verificat prognoza meteo si s-ar putea sa ninga sambata asa ca imbraca-te bine, eu una o sa ma infofolesc de-a dreptul pt ca sunt o friguroasa notorie.
Fetelor v-am pupat, n-o sa ne vedem pana luni seara si sper sa scrieti numai de bine si sa fim sanatoase si noi si bebeii.
Pups

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Tin sa urez si eu La Multi Ani la toate sarbatoritele din luna martie in special pentru EvaF care imi este foarte scumpica Vacanta placuta in FR.

12+

Mergi la inceput