Mamici norocoase de sept-oct(29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, eu inca n-am simtit nimic. Sper ca asta nu inseamna altceva...in saptamana 14 cand am fost ultima data la medic era OK. Eu simt durere tot timpul in burtica si mi-e mai mereu tare. Dar fluturashii inca n-au venit, sigur i-as fi simtit. Mai asteptam...

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nu e obligatoriu sa simtzi intr-un moment anume, e doar o estimare, o generalizare ce ziceam eu. Fiecare femeie cu bebele ei si cu corpul ei. Deci, nu e nimic in neregula...Bebele tau e bine mersi, tzopaie acum prin lichidul amniotic. O sa miste in curand mai tare cat sa il simtzi si tu. Nici eu nu stiu sigur ca e bebe ce simt, dar simt eu ceva. Astept cu nerabdare sa simt o miscare de care sa fiu sigura, atunci voi sti clar ca misca minunea!!

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nusha:de acum tu vei fi mama nusha, numele nushulika sau nushu se aloca pentru bebe din burtica nu
nocom: fac galerie la
anis: stiu ca tu faci fete superbe, ce-ar fi sa faci si un ?
andy: sper sa nu fie rusinos pe 28 martie.si eu am retinut ca voicu_bebi urma sa intre vineri seara sa ne spuna ce a facut la doctor, era nelinistita pentru ca la consultatii avea numai raspunsuri contradictorii si deloc imbucuratoare. sper totusi sa fie bine si sa ne dea un semn!
teomaria: felicitari pentru bebelina si multumim pentru informatii. De unde dreaq sa-mi treaca prin cap ca pana si placenta are"grade"? Acum am inca o grija in plus
evaf: bon voyage, odihna placuta si relax cat cuprinde pentru tine si bebelina(bine, si pentru tatic)

8+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mai asteptam...

Concediu placut in Franta. Am fost si noi acum 3 ani la Strasbourg, minunat oras. La Paris din pacate nu am ajuns, desi mi-ar placea foarte mult. Poate curand, cu bineinteles, de acum suntem 3.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Teomaria felicitari pt caruciorul roz!!!!!!!!!

Nocom tin pumnii sa fie fetita!

Maria

Fetele am vazut ca ziceati de gradul de maturare al placentei,si la mine la eco a iesit grad de maturare 2,dar nici medicul ecografist nici cel ginecolog nu mi-au zis nimic dar citind ce ati postat voi incep sa ma stresez...........

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Felicitari celor care stiu ce bebei au!

Eu sa o aflu abia pe 31 martie dar nu mai am rabdare.

Va ziceam de colegele mele (suntem 3 gravidute la serviciu) care s-au programat de la 7 saptamani la ecografia morfologica, cea de 20 de saptamani.

Voi la ce medic v-ati programat?

andreea_and ziceam ca la piscina la Lia Manoliu se intra cu o adeverinta de la medicul de familie ca esti sanatos (indiferent daca esti graviduta sau nu :)

Va pup.
Cristina

14+
Medic: Nastase, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ce faceti 'burtici mici'..deocamdata..eu astazi nu m-am simtit prea bine,am fost sa imi iau analizele si mi-a luat aia vre-o 3 eprubete, am ajuns acasa, toate bune si frumoase,m-a luat somnul vre-o 2 ore,eeeeeeee si ce sa vezi cand m-am trezit m-a luat un rau si o ameteala de imi venea sa cad pe jos...dar mi-am revenit destul de repede....asta este viata-i dura,se mai intampla si din astea.. avet-i grija de voi si de bb....si sa stiti ca va urmaresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare fetele,

Sunt prima care vine de la eco azi???? Va multumesc tuturor (lista este foarte lunga..) pentru suport si galerie. Din pacate bebe-ul meu nu a vrut sa-mi arate ce ste... oricat l-am ciupit si l-am impins, sarea in sus ca ars, apoi se intorcea cu spatele... iar sarea in sus... iar se intorcea cu spatele si tot asa... avea un chef de joaca.... Barbate-miu era innebunit... ma tot intreba nu simti cum sare???? Acum ai simtit... pana i-a spus dr ca are doar 80 de gr, ce sa simt...

A fost foarte frumos, si a crescut foarte mult... daca pana acum era cu 1 zi in urma varstei gestationale, acum era cu 5 zile inainte!!!!! s-ar putea sa fie greuceanu!!! Ca de Ileana Cosanzeana nu am auzit sa cresca intr-o zi cat altele intr-o saptamana....

Daca vreti pt comparatii va pot scrie si dimensiunile..pliul nucal este 1.5mm, CRL-65.5mm, DBP-22.4mm, perimetrul cranian-84.2mm, 162 batai/min, greutate-85gr.

Asadar pentru galerie ne mai antrenam impreuna si mai solicit una daca se poate peste 3 saptamani....

Va sarut si stau pe aproape!!

12+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

unde ati plecat toate mai mamicilor?!?!?

Pai eu ma bucur singura????

Toata lumea doarme?!?!?!

OOOOOFFFFFFFFF!!!!!

12+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

andy_galro merci!
teomaria, bitza2008 multumesc de felicitari!
Evaf ma gandesc la amnio pt ca asa mi-a zis geneticianul la sarcina trecuta ca e obligatoriu sa o fac indiferent de rezultatele la teste...dar daca doctorul meu zice ca nu e nevoie si TT iese bine nu o fac, fie ce-o fi, si-asa la cat de greu mi-a fost sa trec peste cred ca si daca as afla ca sunt probleme n-as mai putea renunta la sarcina...te si eu si mercic de incurajari. Bitest nu am facut ca nu mi-a dat dr., acum ma gandesc si daca o fi fost mai bine sa il fac..off paranoia..Concediu placut in Franta iti doresc si sa nu te obosesti prea mult, hi hi hi o sa ii arati si bebelinei Parisul deja, ce frumos!
Felicitari nushulica pentru bebitza cel voinic!
Kllemi incearca sa mananci niste carne rosie si bea lichide multe. Ti-as recomanda si vin rosu dar in sarcina..poate putin
Nocom felicitari, e maricel bebeul tau, al meu la 13 saptamani avea 83g si doctorita mi-a zis ca e mare. Sa va traiasca si sa creasca mare si frumos!

Fetelor eu am intrat in panica cu gradele placentei... la eco de 11 saptamani mi-a zis ca are grad 1 de maturare iar la eco de 13 saptamani (facuta pt ca aveam niste sangerari) mi-a scris grad maturare II tip 0, asta ce inseamna?? Nu mi-a zis nimic ca ar fi rau sau bine, de fapt ea imi tot zicea ca bebe e bine, dar placenta?? O fi din cauza ca nu pot bea multe lichide? Offf asta imi mai trebuia acum..

14+

Mergi la inceput