Mamici norocoase de sept-oct(29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bitza eu vreau .Dar daca tu ai zis ca voi afla ca am o fetita poate ai tu vreo premonitie????
Eu faceam galerie pentru Nocom azi cu fetita nu pentru mine .Pentru mine un carucior albastru va rog.

Diana
16+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

eva si eu sunt destul de bine multumesc....ma mai doare una-alta, mai apare cate o greata dar stii ca eu sunt optimista si nu ma las....am facut si eu analize pentru bitest dar abia sapt.viitoare miercuri aflu rezultatul si sper sa fie bine.....iti doresc distractie placuta pe unde mergi si sa aveti grija de voi
bitza deja ce mari sunteti....bravoooo...super
ramoncza79 ma bucur ca bebe e bine si a crescut si...la mai mare!!!!!!!

Andreea12+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

ramoncza79 , felicitari pentru bebe in grafic
Uite ce-am gasit despre placenta:

Gradele de maturare placentara sunt asa:
-gradul 0 - trim I si trim II (pana la 28 sapt);
-gradul 1 - dupa 28 sapt; in 40% din cazuri se mentine pana la termen;
-gradul 2 - dupa 36 sapt; in 45% din cazuri se mentine pana la termen;
-gradul 3 - dupa 38 sapt.

Imbatranirea placentei (fenomenul de senescenta placentara) apare in insuficienta placentara, care se asociaza de obicei cu preclampsia si intarzierea de crestere a fatului. Semnalele de alarma sunt trase atunci cand apare gradul III mai repede decat ar trebui, apar modificari ale fluxurilor la Doppler si ulterior intarziere in dezvoltarea fatului.
Si un site util http://www.aly-abbara.com/echographie/biometrie/placenta_grades_maturite.html La mine scrie placenta posterioara gradul 0.
Si un subiect de pe forum http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=48812
Sper sa-ti fie de ajutor, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">13+ sper sa raman
uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nu se poate. iar imi iese herpes.noroc ca am un fond de ten in geanta si ma mai dau, dar doare asa tare si e super jenant. si mai am si ore de la 14, ma vede instructorul cu buza umflata air rade de mine.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

fetele v-am pupacit dulce pe toate
eu am plecat la conducere. chiar l-am intrebat pe instructor, oare mai stiu sa plec de pe loc. oricum am o pofta de condus....ceva de speriat. cred ca mazarica va fio mare soferita.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!!!!

eva multumesc ca ai intrebat de noi

vin de la eco cu vesti bune l-am vazut pe bebe are 4.2cmsi i-am auzit iar inimioara are manutze si picioruse - mugurasi ce mai sunt indragostita radeam singura pe strada

bafta celor care merg azi la eco!

diseara o sa aranjez si listutza

edit: teomariafelicitari pentru micuta printesica!!!!sa creasca mare si s-o tii on brate la 40s!

ramo felicitari pentru bebe maricel!

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Bravo, Nusha, ma bucur sa aud ca bebe este bine, ca este marisor si ca bate inimioara!!Cred ca ai fost foarte emotzionata. Eu nu am mai vazut bebelina de trei saptamani, si ma duc la eco peste inca trei saptamani...Abia astept sa vina 7 aprilie!!!

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

nushulica ....ma bucur ca l-ai vazut si l-ai auzit pe bebe....felicitari pentru bebe miscaret si marisor!!!!!!
vai....abia astept si eu 28 maertie sa ma duc sa vadp e bebe....si poate imi spune si ce este....atunci voi avea fix 14s

Andreea12+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Felcitari Nushu. Si noi am fost tare emotionati cand l-am vazut pe bebe si ne-a aratat nenea doctoru' inimioara si mugurii manutelor si picioruselor.

Burticilor, cam prin ce saptamana ar trebui sa se simta primele miscari ale lui bebe (fluturasii)?

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Pai, Anca, ar trebui deja sa simti primele fluturari in saptamana 16, deci, asteapta-te oricand sa il simti pe bebe. Mai ales ca esti subtirica, e mai usor de simtit, am intzeles ca femeile mai plinutze simt fluturarea cam prin saptamanile 18-20. Dar vei sti cu sigurantza ca e bebe cam in saptamana 20.
Eu nu stiu daca l-am simtzit pe bebe, dar ceva ceva simt eu si cred ca e bebe, totusi... Eu am vazut la eco ca sarcina e fixata in partea dreapta, si in dreapta simt ca un fel de mic gadilat, uneori mai dureros...Deci, tu chiar ca ar trebui sa te astepti sa simtzi...Mai ales dupa ce mananci (bebe are mai multa energie) si stai intinsa in pat.

Uite ce am gasit pe DC: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=10819

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput