Mamici norocoase de sept-oct(29)
Raspunsuri - Pagina 4
andreea_and spune:
Buna dimineata/ziua fetele! N-am mai apucat sa intru aseara sa va spun ce am facut pt ca mi-a fost cam rau, simteam ca imi plesneste capul nu stiu de la ce. In fine, asa cum ma asteptam, nenea doctor nu ne-a spus ce avem, mi-a facut eco si l-am vazut pe bebe care era foarte activ si topaia intr-una, mi-a facut tot felul de masuratori pentru triplu test si mi-a luat si sange. Mi-au zis ca iese rezultatul peste o saptamana si daca e de rau ma suna, daca e de bine nu ma suna si il iau cand ma duc peste o luna la control. Acum ma rog sa nu ma sune...si l-am intrebat de amnio si mi-a zis ca el nu se risca sa imi faca fara recomandare scrisa de la genetician si ca n-ar fi cazul doar pentru ca am avut o sarcina cu malformatie, ca acum bebe e ok si mai ramane de vazut si rezultatul la TT. Doamne ajuta, eu chiar n-as vrea sa fac amnio, mi-e o frica de mor.
Bun venit cristineescu si sarcina usoara iti doresc. Cum e cu piscina de la Lia Manoliu, e aglomerat, au facut program special pt gravide? Nu inteleg ce e cu adeverinta, intra numai gravi?
EvaF
super numele amandoua, de fapt mie imi place si numele tau, vedem ce avem si il pun pe lista.
Mimihoo felicitari pentru posibila fetita! Si wow pentru poze, sunt intr-adevar superbe!
Multumim MommyMagda pentru galerie.
Felicitari teomaria pentru fetita grasunica si dyanira ca bebe e bine, lasa ca pastram agitatele
pentru luna viitoare!
Anca81 m-ai amuzat rau cu vitamina C, imi si inchipuiam ce efect putea sa aiba pe acolo
.
Nocom bafta la eco, facem galerie pentru 

!
14+
maria2004 spune:
Va pup fetelor

Ieri nu am reusit sa intru intrucat am fost foarte ocupata la servici, dar m-am gandit la voi.
Teomariafelicitari pentru bebe sanatos si pentru culoare carutului..stiam ca-ti doresti sa fie fetita..ma bucur mult pentru tine
Nocomtinem pumnii pentru diseara sa iasa si la tine fundita roz 
Oana, Eva, Anis, Delphi, Musette,Anca si toate burticile..va pup si va imbratisez cu drag.
Acum fug iar la munca ca iar e o zi full.
+13
+puiutul Maria (23.12.2004)
andy_galro spune:
andreea_and ...bine ca este ok bebe si e maiscaret...se va vedea data viitoare ce este
eva ce mai faci dragutzo? cum te simti?
oana...ma bucur ca ai intrat un pic
maria
Andreea
12+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
teomaria spune:
maria2004,andreea_and,kid2003, EvaF,digeka,Nocom 
mercik
andreea_and, felicitari si tie pentru bebe miscaret; bebelina mea statea ca la ginecologie cu piciorusele si mi s-a parut ca vad un cuculet, dar dr. a zis "pare o fetita";sigur data viitoare se va vedea fara dubii
Nocom, tinem pumnii stransi sa fie ce vrei tu
(e posibil sa nu-ti spuna, eu am insistat...asa... ca titlu informativ, dar nu-i batut in cuie , sunt pregatita si pentru o schimbare).Intr-adevar Maria e cea mai fericita, insa am avut grija s-o punem in tema ca nu e sigur, si s-ar putea sa se mai schimbe pana data viitoare...
denisa.g, mie imi sangerau gingiile (usor)si-nainte cand ma spalam pe dinti...asa incat n-as putea sa-ti zic daca acum e din cauza sarcinii
Eu am gasit ceva f. util www.aly-abbara.com/echographie/biometrie/biometrie.html#Poids%20f%C5%93tal" target="_blank">masuratori eco, e bun de pus pe prima pagina, e f. complet, si are si poze cu masuratori
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
13+
sper sa raman
uite cum crestem
filmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
EvaF spune:
andy_galro
, eu fac foarte bine, ma simt incredibil de bine, am mai multa energie de cand am iesit din primul trimestru. Ne pregatim sa plecam in Franta, cateva zile la Paris si cateva zile la socrii in Strasbourg. Sper sa nu fie nici o problema cu avionul, sa nu ma doara capul sau ceva ca mi se mai intampla sa ma doara capul in avion.
In rest, sunt bine, astept rezultatul de la bitest, azi sau maine. Nu sunt ingrijorata, stiu ca o sa fie bine, dar trebuie sa iau rezultatul.
Tu ce mai zici, cum te mai simtzi?
14+ 
Poze cu noi
BEBE
bitza2008 spune:
fetelor!
AM facut si noi ieri 16 saptamani!Oau, parca a inceput sa treaca timpul mai repede acum!
Teomaria, felicitari pt
! Sper sa ramana asa pana la capat si mai ales sa fie sanatoasa!
Dyanira, ma bucur ca bb tau e bine! LAs' ca vei afla data viitoare ca e 
Nocom si tie iti doresc
!
Suntem in perioada roz acum!Aviz fetelor care merg zilele astea la eco!
Pupici tuturor!
16+
bitza2008 spune:
Andreea-and felicitari pt bb sanatos! REzultatul va fi bun, cu siguranta; vei afla peste o luna!!
Eu nu ma simt deloc mai desteapta , din contra mi se pare ca m-am tampit de tot!Uit niste lucruri elementare, barbatamiu zice ca voi uita si drunmul spre casa!In schimb mirosul si auzul mi s-au dezvoltat! Sper sa-mi revin cu capul dupa nastere, dak nu e nashpa!!
16+
ramonzca79 spune:
neata fetelorrrrr....si eu am fost la dr aseara dar asa cum banuiam nu am aflat inca ce ascunde intre picioare....sarcina e ok....bebe a crescut...are 8,5 cm, femur de 1,4 cm, DBP 2,9 cm....astea sunt dimensiunile ce le-am primit....controlul la masa a fost ok.....col lung si inchis....placenta grad de maturare 1....asta nu stiu ce inseamna....imi poate spune cineva????pleaseeeee....o sa mai merg si miercurea viitoare pt ca joi dimineata plecam in anglia si dr vrea sa fie sigur ca sunt ok....iar joia viitoare merg la TT....sper sa fie okk.....la 4d o sa merg abia la 24 saptamani...

sotul deja incepuse cu intrebari....daca-mi face rau avionul....daca putem merge la mare(desi noi deja am achitat biletul)...apoi despre medicamente...mi-a confirmat inca o data ca pot lua algocalmin la dureri crunte de cap....deci....
...vine minunea!!!
EvaF spune:
andreea_and, de ce te gandesti deja la amnio, cu sigurantza o sa iasa bine TT, asa trebuie sa te gandesti, da?
Ce ti-au zis la bitest?
14+ 
Poze cu noi
BEBE