Mamici norocoase de sept-oct(29)
Raspunsuri - Pagina 10
MommyMagda spune:
anca81 suntem
la durerea de spate. si eu ma plang de acelasi lucru: dureri cand calc pe piciorul drept. Ieri am fost la dr si mi-a spus ca o s-o cam duc asa pe toata perioada sarcinii (care e localizata si partea dreapta) si mi-a dat no-spa si vit b1 si b6.
felicic76 eu mancam ciorbe de 2 ori/an, insa acum mananc zilnic orice fel de ciorba.
12+
MommyMagda
anca81 spune:
Multumesc Andy si MommyMagda. Si statul la birou ma omoara, ca "zac" pe scaun 8 ore/zi. Uuufff, de abia astept sa vine weekend-ul sa stau intinsa 
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
15+
MommyMagda spune:
anca81 la mine statul pe scaun e OK (exceptie faptul ca-mi amortzeste poponetzul tare repede) dar mersul si aplecarile ...

12+
MommyMagda
Delphinas spune:
felicia ma servesc si eu cu o cana cu laptic de la tine. asa mult imi mai place. inainte de a ramane insarcinata nu puteam bea lapte ca ma durea burta ingrozitor, acum....alta treaba.
nerantula incearca si un alcocamin poate trece sau daca nu cere la farmacie alifie din aia chinezeasca si frectioneaza-ti tamplele cu din aia poate te lasa.
eu ieri am condus precum o ciubotica, dar avand in vedere ca nu am mai condus de 7 sapt, am fost iertata. am zut ieri si un accident, l-a luat pe bietul om in plina trecere de pietoni o tanti agitata. in ziua de azi iti este teama sa mai traversezi pe trecere ca nu stii ce naluc este la volan.
va pup dulce si va doresc o zi buna. 
poze
7+
ai grija de mazarica mea
primele hainute
sanziana27 spune:
Felicic nici la prima sarcina, vad ca nici la a 2 a nu am schimbat meniurile, sunt tot preferintele mele de cand ma stiu legume, fructe, lactate. Daca la prima sarcina mancam sarat, acum vad ca am descoperit savoarea compoturilor, as manca ceva dulce-acrisor si vad ca astea sunt pe gustul meu!
9+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by anca81
Buna dimineata burtici!
Nerantula, poti sa iei paracetamol simplu, nu sinus. Doctorul mi-a explicat ca cel sinus contine ceva vasoconstrictor care poate da contractii. Cel simplu e insa OK. Incearca sa iei si niste vitamina C. Am avut si eu probleme cu durerile de cap, atat doctorul cat si burticile de aici mi-au spus ca paracetamolul e in regula
Iulia, filmuletzul cu Alex este superb, mi-au dat lacrimile![]()
Eu am niste dureri de spate de mor, de bazin mai exact. Isi face oare bebe loc intre oscioarele mele fragile sau ce Dumnezeu mi se intampla. Nu pot sa calc pe piciorul drept de durere, de aplecat ce sa mai vorbim
Si inca ceva, stiti cumva cat se plateste concediul medical pentru gravide? Cumva 75% din media salariului de baza pe ultimele 6 luni?
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic15+
durerile sunt din cauza ligamentelor care se intind si medicalul asa se plateste
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
beatrice001 spune:
buna dimineata fetelor , ce harnicute ati fost
eu de cateva zile ma simt foarte bine , nu mai am greturi si nici ameteli.....sa speram ca o sa fie bine si de acum inainte.
si eu am luat un paracetamol cand m-a durut capul.
Va pup si va doresc o zi frumoasa plina de vesti bune.
Felicitari fetelor care si-au vazut bebei
13+
Delphinas spune:
miruna ti-am trimis un mail. sper sa fi ajuns la tine.
poze
7+
ai grija de mazarica mea
primele hainute
denisa.g spune:
Buna dimineata burticutele!!
Nerantula, tot paracetamol iti recomand si eu. Si mie mi l-a recomandat dr-ul meu cand ma fost racita.
Anca, ieri am fost la reumatologul meu si la fel mi-a zis sa iau doar no-spa. Trebuie sa ai cat mai multa grija sa nu ridici nimic si fara miscari bruste ca sa evita discopatia lombara si mai rau sa nu prinda nervul sciatic. De aceea se lasa durerea pe picior.
In rest rabdare si cat mai mult intinsa in pat - daca e posibil cu munca asta :))

viitoare mamica de septembrie 2008
14 +