Mamici norocoase de sept-oct(29)
Raspunsuri - Pagina 20
laureta spune:
ilia eu la prima sarcina aveam greturi acceptabile in schimb acum mi a fost mult mai rau ( toata ziua si cateodata cu varsaturi), am si slabit si n am putut sa mananc.
Deci pot sa zic ca am doua sarcini foarte diferite si totusi si acum pare tot fetita.
freshanana, nu inteleg de ce nu ti a recoltat pentru analiza. Eu am facut analiza pe la 9 sapt cred.
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
piolica spune:
Mi-am facut si eu putin timp sa mai citesc ce ati mai scris, vad ca s-au cam incins spiritele....
Cred ca fiecare dintre noi are dreptul la o parere si nu e de ''datoria'' nimanui sa-i faca pe ceilalti sa adopte parerea lor.
Parerile sint impartite in privinta recoltarii celulelor stem si cred ca asa ar trebui sa ramina. Eu sint de parere ca atit timp cit nu se face pe scara larga in Europa, atunci e o mica hiba. Insa, ramine la latitudinea fiecarei mamici sa ia decizia in privinta asta.
weekend placut!
15+
minunea
ilia_99 spune:
laureta, in cite sapt esti ca nu scrie la tine? ai facut deja echo si ti-a spus nenea dr ce e bb?
9
EvaF spune:
quote:
Originally posted by ilia_99
la intrebarea mea nu raspunde nimeni????9
Se pare ca eu as avea fetitza, vom afla sigur peste doua saptamani, daca bebe va fi din nou asa generos, dar pot sa itzi spun ca nu mi-a fost rau deloc, nici o greatza, nici o pofta deosebita pentru dulce. Din ce am observat, mi-a crescut repede burtica, am pofta mai mult de acru si nu prea suport carnea.
Acum, sa vedem...asteptam

14+ 
Poze cu noi
BEBE
laureta spune:
quote:
Originally posted by ilia_99
laureta, in cite sapt esti ca nu scrie la tine? ai facut deja echo si ti-a spus nenea dr ce e bb?9
Ilia daca faci click pe bb2 la semnatura apar saptamanile, azi am facut 15 sapt. Mi s a spus la 13 sapt ca e tot fetitza :)
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
bitza2008 spune:
Fetili, aici ninge asa fain de vreo ora cred. Nu a nins toata iarna cat a nins acum.
Pacat ca nu se dpune deloc!!
16+
MMimi spune:
Freshanana - daca te referi la testul PAP, eu stiam ca este safe in sarcina, oricind. Eu l-am facut pe la vreo 5 saptamini, ca sa ma scap pentru urmatorul an. Cred ca, cu cit e mai avansata sarcina, cu atit temerile noastre cresc. Nu prea ne da noua inima ghes sa facem PAP fara sarcina, d-apoi cu! Eu as zice sa-l faci si sa te scapi de-o grija. O chestie la care te poti astepta: pete maronii; pentru ca dr. o sa "ciupeasca" putin din col, iar in timpul sarcinii colul este f. bine vascularizat.
Eu nu o sa fac recoltare de celule stem. Banii nu ar fi o problema la noi, dar medicina bazata pe ele nu este inca suficient de bine dezvoltata, este experimentala. Eu cred ca atunci cind metoda va fi bine pusa la punct, cum am zice pe-aici "FDA-approved", nu o sa conteze prea tare de unde vin celulele stem. Astia pe-aici mai ofera si altceva: vin ei gratis la nastere si-ti colecteaza ce tre, dar, desigur, nu mai este al tau. Nu cred ca o sa fac nici asta.
Feteloooor, voi aveti dureri puternice in burtici, ca niste intepaturi, atunci cind faceti miscari bruste? Stiu ca sint perfect normale, dar m-am cam saturat...
12+
Si asteptam...
felicic76 spune:
dragele mele!
Recunosc ca la capitolul"recoltare de celule stem" am fost influentata in decizie de persoanele din jurul meu(surorile si cumnata). Toate 3 au facut recoltarea, iar o sora de-a mea locuieste in Spania, a nascut o fetita in iunie 2005 (la care nu a facut ptr. ca nu aveau procedura), iar la cea de-a doua nastere, dec.2007 a facut tocmai pentru ca spitalul si mai ales medicii se pusesera la punct cu operatiunea si mi-a spus ca toate mamicile care au nascut in acelasi timp au apelat la recoltare. Asa ca in Spania se face Sora mea cea mare a nascut in buc in sept.2007 prin cezariana si am asistat la intreaga operatiune: adik: ea a intrat in operatie si la 20 min a venit curierul de la firma si a ridicat kit-ul. A doua zi, au sunat-o si i-au spus ca recoltarea a reusit, celulele stem sunt viabile 15 ani si vor putea fi folosite pana la greutate de 52 Kg. Cei de la firma i-au dus kit-ul inainte si a facut parte din bagajul de spital. Acum majoritatea doctorilor stiu sa recolteze si cred ca si asta era o pb. inainte. Imi amintesc ca am citit in flyer-ul respectiv despre bolile in care ajuta si mi-a ramas in cap una singura, care ma arede pe mine foarte tare, Diabetul. Taticul are diabet insulino- dep si chiar daca
nu il are la nastere, este predispus genetic sa il faca. Asa ca eu o voi face sigur, ramane sa vb cu doctorita ptr ca nu am discutat asa departe.parol!
8+
aluna
foto
bitza2008 spune:
Felicic, am tras putin cu ochiul la pozele tale. Ce dulceata de fetitza!! S-o mananci nu alta!
MA topesc dupa catel, e al tau?
16+
kllemi spune:
hello burtici!!
ce mai face-ti, cum va mai simtiti, eu f bine, de fapt de cele mai multe ori uit ca sunt
, eu da-bia am ajuns la munca, pt ca acasa nu prea am timp sa stau pe calc. stiti cum e: gospodareala asta ne omoara.

NUSHULICA: de unde nu apaream si eu in listutza, acum sunt smechera apar de doua ori, merci..