Mamici norocoase de sept-oct(29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Joy si eu am vazut documentarul respectiv, emotionant intr-adevar.
Nocom ai spus exact ceea ce gandesc eu vis-a-vis de acest subiect. Pe multe forumuri acest subiect este unul controverat, de ce n-ar fi si la noi? Fiecare mamica are dreptul sa aleaga pentru copilul ei: unde se va naste, cum se va naste...etc.

Referitor la faptul ca operatiile se fac momentan numai in China. Pai daca va fi nevoie, m-as duce si pe Luna stiind ca am avut posibilitatea si am putut salva viata copilasului meu. Iar legat de costuri...nu mi se par exagerate, nu ma dau banii afara din casa dar daca se iveste posibilitatea sa fac ceva pentru copilasul meu, o voi face. Am cheltuit atatia bani incat...nu mai conteaza 1000 de euro, copilasul meu sa fie sanatos!

Normal ca cei care recolteaza nu-ti garanteaza nimic, doar ca celulele ajung in cel mai scurt timp posibil, mai departe e treaba medicilor.

16+
Mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Nocom, laureta subscriu la parerea voastra despre celulele stem. Nu vad ratiunea pt care m-as stresa sa nu mananc inghetata ca fac listerioza (de care ma pot trata oricum cu niste antibiotice), sa nasc in nu stiu ce spitale de fitze, sa ... cand de aceeasi bani pot macar spera ca-mi voi putea ajuta (Doamne ajuta sa nu fie vreodata nevoie!)copilul sa traiasca, indiferent de unde se va face operatia si cat va costa tratamentul lui.

12+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Din cate stiu eu nu exoista banca in Romania. Era un proiect sa se deshida una la C-ta, dar nu s-a realziat. Se va deschide una in Ungaria, dra nu cred ca in timp util pt noi. Asadar, si cea din Polonia este buna....

Sper ca nu va suparati pe mine, eu doar imi spun pct de vedere, dar mai stiu ca ii pare tare rau ca la primul copil nu am fost atat de informata incat sa stiu de aceste recolatri si tare rau imi pare...

Va pup pe toate fara exceptie, tre sa plec ..... daca vreti continuam maine...

12+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

hei, fetelor, ce faceti? n-am mai apucat sa intru pe aici, dar v-am citit. felicitari fetelor care stiu deja ce surpriza se pregateste in burtica.. eu mai am....
cit priveste celulele stem si eu sunt de parere ca nu 1000 de euro ma vor imbogati, mai bine imi iau o masura de precautie de acre n-am putut beneficia inainte.
Nocom, stai linistita, in 2005, cind am nascut eu nu se faceau recoltari la noi, abia dupa aia au inceput.

am si eu o curiozitate babeasca: cele care ati aflat deja ca veti fetite, cit de rau v-a fost? ca mie mi se pare ca mi-e mai rau acum decit cu baiatul si mi-aduc aminte ca la fetita mincam cam ce maninc acum... ooops!!

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

ce faceti fetelor? ati adormit?
vreau si eu..........din pacate tre sa stau la birou pana la 5

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by MommyMagda

Nocom, laureta subscriu la parerea voastra despre celulele stem. Nu vad ratiunea pt care m-as stresa sa nu mananc inghetata ca fac listerioza (de care ma pot trata oricum cu niste antibiotice), sa nasc in nu stiu ce spitale de fitze, sa ... cand de aceeasi bani pot macar spera ca-mi voi putea ajuta (Doamne ajuta sa nu fie vreodata nevoie!)copilul sa traiasca, indiferent de unde se va face operatia si cat va costa tratamentul lui.

12+

MommyMagda

???
Euroclinic nu e spital de fitze, e de bun simtz, iar povestea cu inghetzata...no comment!
Whatever...

Edit: nu cred ca ai intzeles parerea mea, banii chiar nu sunt o problema, mai ales in cazul bolii unui bebe dar sa platesc o suma exorbitanta sa imi operez copilul in China, niciodata... E un business, inca nu e medicina. De ce e interzis in Europa? Hai sa cugetam la riscuri si de ce si le asuma tocmai China? Mai bine il clonez direct, nu?
Este opinia mea, am afirmat deja ca este o parere personala, pentru care nu am chef sa fiu atacata...Urat!!!

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

beatrice si eu am aceeasi pblema. mi-e cam somn. eu mai am de stat aprox o ora
denisa.g de unde cperi placinta ? ca si eu sunt amatoare

uf tbuia sa fac sapt asta analiza de secretie din colul uterin si nu au vrut sa imi faca pt ca sunt gravida. si acum mi-e frica : oare sa fac sau nu la cate saptamani am eu ? ati mai facut vreuna dintre voi ?

toate burticile si mamicilie
o zi buna

16+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Fetelor, eu cred ca fiecare mamica ia cea mai buna decizie pt puiutzul ei; chiar daca parerea ei difera da cea a celor din jur.
Eu am zis ca sigur voi recolta celule stem, dar aici mi-am schimbat parerea.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

freshanana eu fac analizele astea saptamana viitoare ...mi le-a recomandat doctorul.....de ce sa nu ai voie?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

ma tin departe de discutia cu celule stem. eu o sa le recoltez, just in case...
altfel, pt bucurestence: eu am luat placinta cu dovleac din piata Dorobanti. E mai scumpa, stiu, dar numai acolo am gasit. Tot acolo am gasit si mere acre, cum vroiam!

la intrebarea mea nu raspunde nimeni????

9

Mergi la inceput