Mamici norocoase de sept-oct(29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nushulica, scularea

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

fetelor eu ma pregatesc sa plec acasa .......va pe toate si ne mai auzim.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

Felicic, am tras putin cu ochiul la pozele tale. Ce dulceata de fetitza!! S-o mananci nu alta!
MA topesc dupa catel, e al tau?

16+

sunt nepotelele din Romania, Iulia Diana Maria are acum 6 luni si cealalta, mai mare,Malina-Ioana 1 an si 2 luni. Sunt nascute pe 20 ale lunii.In Spania mai am doua Elena Victoria de 2 ani si 8 luni si Irene Marina de 3 luni. Astea sunt nascute pe 10 ale lunii. Asa ca pe 10 si 20 dau cate de 2 telef de La multi ani!
Catelul este baiatu', bibinica' si cand are el chef Fox. Isi simte tronul amenintat pentru ca incerc sa ma odihnesc, nu sa haladuim de nebuni in parc, asa ca am redus plimbarile si este foarte intrigat. Este un scump!(obraznic, incapatanat, smecher etc)

8+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Beatrice o dupa amiaza placuta!
FElicic, sa-ti traiasca nepotelele! Intre atatea fete, poate vii tu cu un cocosel, sa le protejeze pe toate!E super asa ca in familie sunt copii de varste apropiate. La mine, nepotii de la barbat au 14, respectiv 6 ani, dar sotia fratelui meu e si ea naste in iulie.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Piolica Paste Fericit!!!!!!Abia astept sa stiu ce ascunzi in burtica!!!!

Fetelor v-am intrebat si eu de placenta,gradul de maturare 2....are cineva,stie cineva mai multe despre??????va rog!!!!!

Legat de chestile babesti,eu nu am avut greturi decat f f putin,am mancat si acru si dulce,nu suport carnea,tenul asa si asa iar burta inca nu se vede si rezultatul e cu cocosel

va pup pe toate,scuze ca nu am timp sa va enumar pe fiecare!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

mai fetelor..am si eu o intrebare la voi..
VOI urinati des??,ca mie dr. mi-a spus ca este ceva normal dar parca prea des, m-am saturat de cate ori ma duc la toaleta si daca este ceva normal, cand scap de aceasta problema?? sau o sa ma tina toata sarcina?? multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Klemmi eu urinez f des,desi se zice ca deja intrata in trim II nu mai trebuie sa se intample asa des,eu tot fac carare pana la baie!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Kllemi, eu pana acu 2 sapt, cam am facut carare pana la wc, ma trezeam si noaptea. Acum, parca nu mai fac asa des, nhici nu ma mai trezesc noaptea, dar dimineata fug...simt cum e superfull vezica!!!
E ceva normal urinatul des in primul trimestru, mai ales!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

bitza: uite, acum o sa recunosc ceva, STIU cand am ramas insarcinata si STIU ca va fi baiat Daca DD imi va da totusi fetita, o voi creste ca pe un baiat! In afara de asta, am botezat 2 finute, iar nasa de cununie si 3 prietene tot fetite au!vreau!
kllemi noaptea merg de 3 ori. Intai beau apa si apoi merg la baie. Pana m-am prins mergeam de vreo 5-6 ori, intai la baie, apoi beam apa si iar la baie si tot asa. Ziua nu mai numar, am incercat o zi si am uitat sa mai numar dupa 7.Eu beau cam 4l de lichid pe zi, am ajuns ca babele sau copii, geanta incapatoare sa intre sticla de apa plata in ea.

8+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Denisa mercic mult, glumeam, dar daca ai drum mi-ar face placere sa te cunosc, cu sau fara placinta
Ilia unde anume in Piata Dorobanti, e vreo patiserie ceva, ca e cam departe de mine si vreau sa-l trimit pe sot la sigur. Yum si mere verzi!

Acum cu recoltarea de celule stem, nu vad de ce ar trebui sa se incinga spiritele, pana la urma fiecare mamica are dreptul sa faca ce vrea si nu vad de ce s-ar supara ca o alta nu face ca ea.

Musette si mie tot la fel mi-a scris la eco de 13 sapt, grad maturare II tip 0 dar la fel n-am primit nici un raspuns.
Kllemi si eu merg des la toaleta, mai des ca inainte si nici nu pot bea la fel de multe lichide cum eram obisnuita (2l/zi). Iar noaptea e regula, cel putin odata ma scol.

14+

Poze

Mergi la inceput